Изпитани сайтове за парфюми - ноември 2022

• 128 248
  • 1 334
  •   1
Отговори
# 1 185
Този комолект преди година струваше 57 лева в Емаг, но вече нищо не е същото както преди.
Сами преценете дали цената му в Елинор е добра/реална/тн.

Да, аз затова питам, защото този парфюм 100мл в нотино например струва 190лв с намалението, а тук е комплект + 10мл. 149лв без код за отстъпка.
Притеснява ме дали е читав Simple Smile

Последна редакция: пн, 28 ное 2022, 09:47 от iv@lek

# 1 186
Ние в тази тема не сме гаранти за читавост на никой търговец. Купуваме от сайтовете в първия пост, за нас са читави. Всички,  които ги тресат постоянни страхове и съмнения, нека пазаруват там, където са сигурни и спокойни

# 1 187
Ние в тази тема не сме гаранти за читавост на никой търговец. Купуваве от сайтовете в първия пост, за нас са читави. Всички,  които ги тресат постоянни страхове и съмнения, нека пазаруват тав, където са сигурни и спокойни
Благодаря за отговора, но според 1ва страница Елинор е в списъка на доверените сайтове Simple Smile
По - скоро, ако някой е купувал конкретният парфюм оттам да сподели Simple Smile
Ясно ми е, че няма как да знаете...

# 1 188

Да, аз затова питам, защото този парфюм 100мл в нотино например струва 190лв с намалението, а тук е комплект + 10мл. 149лв без код за отстъпка.
Притеснява ме дали е читав Simple Smile

Елинор е от магазините на първа страница, има си шоурум и всички данни на фирмата в сайта. Имат си и политика за връщане на продукти. За мен сайта няма как да е по-читав.
Ако въпреки това нещо ви притеснява да поръчате онлайн, просто идете до шоурума. Ако и това не ви кара да се чувствате сигурен/сигурна, отидете в читав за вас магазин и го купете от там.

# 1 189
Сайта е супер, парфюмите са оригинални, коректни са, има почти винаги кодове за отстъпка, какво повече му трябва на един "парфюмно неуравновесен маниак"?!? 😜🤣

# 1 190
  • Пловдив
Имайте предвид, че като се пусне поръчката и ги маха подаръците.
Звънях в Нотино и казаха, че тези подаръци са за над 160лв, както си е записано под спиралата.

# 1 191
Благодаря на всички за коментарите Simple Smile
Извинявайте, ако съм оспамила темата, но новаците сме така... Simple Smile
Лек ден и успешна седмица!

# 1 192
  • виртуално
Звънях в Нотино и казаха, че тези подаръци са за над 160лв, както си е записано под спиралата.

Рано сутринта пуснах 4 поръчки и във всичките има подаръци.
Все още нямаше надписа за над определена сума...

Последна редакция: пн, 28 ное 2022, 10:21 от Рапунцел.

# 1 193
  • София
И аз виждам подаръка, пуснах сутринта

# 1 194
  • Sofia

На кой етап ги махат?
При мен са налични в мейла, и в профила при направените поръчки.

# 1 195
Обикновено понделник нотино вдигат с по X лв всичко и после пускат безплатна доставака.  Simple Smile Днес не прави изключение. Simple Smile

Сънувах, че много скоро ще видим ....пустиня... Andy Tauer, Ganymede....Marc-Antoine Barrois, Ramon Monegal, Flamenco и още куп яки неща в  parfumi-shop.net, но да видим дали съм сънувал правилно. Simple Smile

# 1 196
  • Пловдив
Karen, изчезна подаръка веднага след като потвърдих поръчката, още преди плащането. Понеже не го видях в обобщението, обадих се да питам и ми казаха, че няма подарък под 160лв.
Ще звъня отново.

# 1 197
След колко време махат подаръците на Ланком? Аз също направих две поръчки на спирали, веднага след като Рапунцел писа и още стоят към поръчките.

# 1 198
  • виртуално
lili_78
В момента си се поръчва още с подаръка, просто единия комплект вече е изчерпан ... може това да е проблема

# 1 199
Наличен е Chanel Allure edt тестер в makeup: https://makeup.bg/product/1219/#/option/550000/, на цена 208лв. Преди месец го взех за 163лв., но в момента май няма по-добра цена.

Общи условия

Активация на акаунт