Изпитани сайтове за парфюми - ноември 2022

• 128 399
  • 1 334
  •   2
Отговори
# 660
Някой да е връщал парфюми от Нотино? В сайта пише, че е възможно, но връщат само "пропорционална част от цената на продукта".
А въпроса какъв е? Парфюма отворен ли е или не? Парфюма тестван ли е само или е ползван? Преди колко време е закупен?

Въпроса е каква част от парите връщат. Отворен е. Само е тестван и обратно в кутията. Днес си го получих.

# 661
Някой да е връщал парфюми от Нотино? В сайта пише, че е възможно, но връщат само "пропорционална част от цената на продукта".
А въпроса какъв е? Парфюма отворен ли е или не? Парфюма тестван ли е само или е ползван? Преди колко време е закупен?

Въпроса е каква част от парите връщат. Отворен е. Само е тестван и обратно в кутията. Днес си го получих.
Това го четох скоро за Parfium.bg, може и Нотино да са на същия принцип. Simple Smile

# 662
ами преценката е тяхна, за отворен и тестван парфюм ми върнаха 80%
за запечатан възстановяват 100%

# 663
на мен ми върнаха цялата сума за отворен и пръснат два пъти, няколко пъти ми се е случвало

# 664
Утре Петъка, наистина ще е Черен, няма да има нищо изгодно. Simple Smile

# 665
  • До сърцето...
Утре е "черен" петък само за Emag, иначе баш "черния петък" е последния петък от месец ноември.

# 666
  • София
Благодаря за изгодните оферти, които споделяте! Много сте полезни, особено за човек, който не разполага с много време да проверява регулярно.Моля, ако докато преглеждате сайтовете ви попадне изгодна оферта на Lancôme Idole L’intense или Nectar, да споделите.

# 667
Утре е "черен" петък само за Emag, иначе баш "черния петък" е последния петък от месец ноември.
Да, но утре в Емаг ще има повече промоции и по - изгодни оферти от всички изпитани сайтове за парфюми. Simple Smile

Дори парфюми-шоп миналата години бяха пуснали безплатна доставка над 10 лв. (ако не ме лъже паметта)

# 668
  • София
В парфюмните ФБ групи се твърди, че Нотино възстановяват 100% сумата при връщане на само тестван парфюм. Много често се пита и масово това е отговорът. Заплаща се доставката към Нотино обаче.

# 669
Аз съм на вълна коледни подаръци. Доста добри цени се получават на тези комплекти с кода на Елинор:

https://elinor.bg/product/cacharel-yes-i-am-16

https://elinor.bg/product/dolce-gabbana-the-only-one-18

# 670
Какво ли не измислят парфюмните брандове, само и само да сме техни клиенти. Simple Smile

А други,  утре ще пуснат код за намаление и ще вдигнат цените. Simple Smile

https://play.penhaligons.com/ring-toss/prize

# 671
  • Стара Загора
В кошницата на Нотино добавя ли ви се парфюм-подарък, когато сложите парфюм на Мюглер над 180лв? Пробвах с намалени и такива на редовна цена, но не става и не става.

# 672
В кошницата на Нотино добавя ли ви се парфюм-подарък, когато сложите парфюм на Мюглер над 180лв? Пробвах с намалени и такива на редовна цена, но не става и не става.

В момента не се добавя нищо, може да е изчерпан или да има проблем със сайта.

# 673
не става от вчера още, за Guerlain също, явно са изчерпани количествата
така ме дразни, че продължава да стои и да боде очите Grinning

# 674
  • Стара Загора
При мен от снощи е така. Първо го добави и си викам по-късно ще го поръчам, ноо за мое съжаление при рефрешване на страницата изчезна. Ако е изчерпан поне да махнат това съобщение. Наистина е дразнещо.

Общи условия

Активация на акаунт