Изпитани сайтове за парфюми - ноември 2022

• 128 397
  • 1 334
  •   1
Отговори
# 675
Извинявам се , ако не е подходящо питанеот за тази тема, но от Cult Beauty безпроблемни ли пристигат парфюми директно поръчани до тук, не с превозвач?

# 676
Хайде , започнаха Черните дни в parfimo.bg  https://www.parfimo.bg/black-days-2022/

Вие ще ми кажете как са намаленията. Simple Smile Аз освен една Paloma Picasso да си взема, друго не виждам смислено.

# 677
  • Враца
В кошницата на Нотино добавя ли ви се парфюм-подарък, когато сложите парфюм на Мюглер над 180лв? Пробвах с намалени и такива на редовна цена, но не става и не става.

До днес е била офертата.
Аз видях подаръка, избрах си го, направих поръчка и накрая ми излезе без подарък.
Обадих им се и ми казаха, че промоцията е свършила, но преди да откажа поръчката, казаха, че ще ми го добавят ръчно.
Сега , очаквам да видя какво ще получа.

# 678
на мен ми върнаха цялата сума за отворен и пръснат два пъти, няколко пъти ми се е случвало
и аз няколко пъти съм връщала пробвани, възстановиха ми изцяло стойностите на поръчките по сметка или с ваучер, само куриер за моя сметка, разбира се.

# 679
  • Стара Загора
В кошницата на Нотино добавя ли ви се парфюм-подарък, когато сложите парфюм на Мюглер над 180лв? Пробвах с намалени и такива на редовна цена, но не става и не става.

До днес е била офертата.
Аз видях подаръка, избрах си го, направих поръчка и накрая ми излезе без подарък.
Обадих им се и ми казаха, че промоцията е свършила, но преди да откажа поръчката, казаха, че ще ми го добавят ръчно.
Сега , очаквам да видя какво ще получа.

Интересно, а днес аз като им се обадих ми казаха, че имало проблем и колегите работили по отстраняването му. Питаха ме дали искам ръчно да ми пуснат поръчката или да изчакам. Реших да изчакам, но...

# 680
  • Бургас
Извинявам се , ако не е подходящо питанеот за тази тема, но от Cult Beauty безпроблемни ли пристигат парфюми директно поръчани до тук, не с превозвач?
Поръчвала съм няколко пъти до адрес козметика, не парфюми. Много са точни, не се бавят. Пристигат със Спиди, има и проследяване.

# 681
Хайде , започнаха Черните дни в parfimo.bg  https://www.parfimo.bg/black-days-2022/

Вие ще ми кажете как са намаленията. Simple Smile Аз освен една Paloma Picasso да си взема, друго не виждам смислено.

А дали може да очакваме други намаления в сайта?Харесала съм парфюм там,но не знам дали да чакам за намаление в черния петък.

# 682
на мен ми върнаха цялата сума за отворен и пръснат два пъти, няколко пъти ми се е случвало
и аз няколко пъти съм връщала пробвани, възстановиха ми изцяло стойностите на поръчките по сметка или с ваучер, само куриер за моя сметка, разбира се.
Това за пръснат веднъж тестер ми се е случвало само с Венера, върнаха ми цялата сума. Parfium.bg за точно един спрей ми удържаха 30 лв. Rage

# 683
Само за нотино говоря аз, за други не

# 684
В Парфимо комплект на Живанши е намален от 135,20 лв. на 135,00 лв. Как да не се възползваш от такова намаление.

# 685
  • Враца
А, защо ги връщате ?

В Парфимо, комплект Ейнджъл намален от 161,60 на 161,20 Flushed

Последна редакция: пт, 18 ное 2022, 01:39 от vmarinska

# 686
  • София
Здравейте! Имам тестер малко спрейче на мъж.парфюм Диор- Sauvage - Elixir/ така пише на него/  Не мога да се ориентирам искам го него за подарък, а по сайтовете напр. Парфюм .бг има само изписано Sauvage. Моля ви за помощ дали това е парфюма или са различни?

# 687
Така ми харесвате, нека види полколението след, какво е имало за Черния петък през 2022г. Simple Smile

В ausliebezumduft.de до неделя, 20 ноември 2022 г.(включително)!

На  поръчки над 100 € автоматично ще получите отстъпка -15%  на всички аромати.*

*Не важи за: Escentric Molecules, Creed, Diptyque, Byredo, Saskia Diez, The Beautiful Mind Series, Andy Tauer.

кеф ви ганимед

кеф ви бакара екстракт

кеф ви килиън

Последна редакция: пт, 18 ное 2022, 06:47 от Milen™

# 688
# 689
Здравейте! Имам тестер малко спрейче на мъж.парфюм Диор- Sauvage - Elixir/ така пише на него/  Не мога да се ориентирам искам го него за подарък, а по сайтовете напр. Парфюм .бг има само изписано Sauvage. Моля ви за помощ дали това е парфюма или са различни?

мм , парфюмът, който търсите е Dior Sauvage Elixir , предлага се в 60 мл, а от няколко месеца и в 100 мл.

Ако не бързате, изчакайте малко да се успокоят цените, в момента всчико е завишено.

Цената в чужбина за 60 мл. е 160 - 180 лв.

В България, в момента може да го вземете за около 215 лв.\
https://www.parfumi-shop.net/product/39038-dior-sauvage-elixir.html

и добавяте код: Love7

Общи условия

Активация на акаунт