Изпитани сайтове за парфюми - ноември 2022

• 128 271
  • 1 334
  •   1
Отговори
# 765
В Елинор с код "black" цената става 145лв. По-ниска цена за 30мл. май не съм виждала. За големите бутилки, които са без опаковка по-често излизат добри оферти

# 766
  • Там където съм обичана

Коментираме ,че не е 125 мл вашият ,а не че си измисляте .Има разлика в това което пишем ние и това което пишете вие ( едни 50 мл)

# 767
  • Враца
Бях убедена на 100 %, че е 125 мл и се извиних.

# 768
  • Там където съм обичана
Бях убедена на 100 %, че е 125 мл и се извиних.
Докато съм писала аз сте писали и вие и не съм видяла ,че сте наясно ,че е 75 мл .
Дилемата е решена !
Хубава вечер!

# 769
А аз съм сигурна , че на 125 мл.се чудех.Питах в темата, дали цената е добра( бях я цитирала) и Милен ми отговори  и ме пита в кой сайт е на тази цена..Ама не знам как да си намеря поста...И дълго време цената на 125 мл.беше по- ниска от 125...Ама като се замисля, може и преди повече от 1/2   година да е било..

# 770
  • Стара Загора
Цената в момента наистина е добра. В makeup е на същата цена. Направо му се чудя дали да не взема един. Знам, че изобщо не е за купуване на сляпо, но .... Май ще търся мнения в другата тема.

# 771
  • Враца
И аз го взех на сляпо. Очаквах даже, да не се спогодим, но ми стана любимец.
Днес ми пристигна поръчката от Нотино и вътре беше подаръкът 50 мл Angel Muse EDP , който ми добавиха ръчно.
Много съм щастлива! Simple Smile

# 772
Преди около година и аз се чудех дали да не взема от Нотино 125 мл. от Santal Royal за 110-120 лв. не помня вече с точност, но реших, че е неподходящ за сляпа покупка.
Сега пък се чудя дали да не взема облака на Ариана, но след като имам Montale Sensual instinct, може би ще ми бъде излишен. Rolling Eyes
Сега съжалявам, че не се възползвах от офертата на Нотино и не направих поръчка с подарък Angel muse, любим ми е, а и отдавна се чудя дали да не взема една бутилка в резерва.

# 773
  • На черешатааа
С молба за хелп влизам в страхотната тема Sparkling Heart и с огромни Благодарности към всички споделящи в нея Sparkling Heart.  Издирвам  Seta MORESQUE  нааа много  добра цена/ даже и остатъчна бутилка бих приютила и другия който издирвам е Dupont Perfect Tobacco , за коледен дар , та тестер не е опция Simple Smile

# 774
  • София
Perfect Tobacco, го има в Старкоп и в Парфюми шоп.

# 775
Какво мислите за този сайт?
https://monna.bg/
Нищо конкретно не търся в него, но нон стоп ми излиза реклама. Някой има ли отзиви? В темата не помня да съм го срещала.

Последна редакция: нд, 20 ное 2022, 11:40 от *Emia*

# 776
От този сайт не бих купила щом не сте го срещала в темата значи не представлява интерес на първа страница има списък със сайтове изберете си от там и пазарувайте с удоволствие

# 777
това, че някой сайт го няма в темата, не означава, че задължително предлага ментета или има проблеми с него
вчера пуснах поръчка към напълно непознат за мен и за темата сайт, намерих нещо желано и добре познато, но не очаквам да ми го доставят, защото е изчерпано навсякъде - ако все пак имат някоя изостанала читава бройка, непременно ще ги похваля тук Simple Smile

# 778
От този сайт не бих купила щом не сте го срещала в темата значи не представлява интерес на първа страница има списък със сайтове изберете си от там и пазарувайте с удоволствие
Нищо не планирам да купувам и като цяло съм наясно с читавите сайтове. Попитах за този, защото непрекъснато ми изскача реклама, цените определено не са като за ментета и ако намеря нещо, което го няма другаде, искам да съм сигурна, че ще е читаво. Естествено че няма да се хвърля да пазарувам без проучване, аз съм старо куче.Smile

# 779
  • BG-DE
Разгледах го, на мен ми изглежда нормален, а имат и офис, от който човек може да си вземе поръчката.

Общи условия

Активация на акаунт