Изпитани сайтове за парфюми - ноември 2022

• 128 331
  • 1 334
  •   1
Отговори
# 1 005
Ох, да. Мислех да поръчам Lost Alice от италианците, но с отстъпката цената му падна под 100€ и ми начислява 15€ доставка. Ами отказах се.

# 1 006
# 1 007
  • В Космоса
При мен ли е проблемът с Parium.bg? Пълня си количката да си чака и след извстно време влизам, тя празна. Пак си я пълня, после пак се рефрешва... За разлика - в parfimo.bg си ми седят нещата в количката от 4 дена.

# 1 008
50 Shades of purple,
След разговора ми с представителя на starcorp, в края на деня, изпратих парфюма на посочения от тях адрес, съответно не мога да предоставя още снимки. Това, което споделих тук, във форума, са разликите, които открих в познат за мен продукт. Обвинение и очерняне са доста силни думи и не смятам, че постът ми може да се характеризира като това. Споделих какво ме притеснява, след което се върнах отново и дадох обратна връзка за развитието. 
В темата се обсъждат немалко онлайн търговци и неведнъж потребители са се оплаквали от съмнителни за тях парфюми от notino, например.
 Аз пазарувам бяла козметика и парфюми основно оттам и никога не съм имала каквито и да било забележки. Не приемам обаче отрицателните мнения за очерняне на сайта.
В крайна сметка форумът е платформа за споделяне на впечатления.
И за да не ме обвини някой, че може би аз никога не съм имала Mon Guerlain, ето наличните ми в момента вкъщи:
Mon Guerlain EDT 10 ml купуван октомври 2021, Mon Guerlain EDT 50 мл от октомври 2021 ( сет от parfimo) и Mon Guerlain 50 ml EDP, получен от flaconi.de преди седмица.

Лека вечер от мен и успешни ароматни придобивки на всички.

# 1 009
Здравейте, включвам се по темата с Mon Guerlain Bloom of rose EDT, който получих днес от Елинор. Течността също е със светъл, почти прозрачен цвят, поръчвала съм и преди от Елинор и не смятам че продават ментета. Ароматът също е ок, за мен. Ето и снимка:

Последна редакция: чт, 24 ное 2022, 23:17 от Galadriel78

# 1 010
И най-фрапиращото - течността е напълно прозрачна на цвят, както добре се вижда от снимката

Цветът на парфюмите се променя с времето, така че може просто да е от по-стара партида.
ако е по-стар, ще потъмнява, особено ако има ванилия, няма логика да изсветлява

# 1 011
просто му проверете бач-кода

# 1 012
# 1 013
Похвала за https://uhanie.bg.
За пръв път поръчах от там и не сгреших, сега се радвам на Narciso Rodriguez , Narciso edp / бялото кубче/, което почти никъде не се намира.
Нямам съмнение в автентичността, дойде добре опаковано, а служителката, с която разговарях, бе изключително мила и сговорчива.

# 1 014
При мен ли е проблемът с Parium.bg? Пълня си количката да си чака и след извстно време влизам, тя празна. Пак си я пълня, после пак се рефрешва... За разлика - в parfimo.bg си ми седят нещата в количката от 4 дена.
За всеки сайт е различно дали продуктите в кошниците се запазват или при напускане на сайта/рефреш се изтрива всичко.

# 1 015
# 1 016
  • Sofia
Честит черен петък, момичета и момчета! Trollface

Идвам с информацията, че днес всички парфюми в Дъглас в Парадайс мол ще бъдат с 25% намаление, а не само с 20%. Информацията ми е от служителка там и не знам как ще го обявят на сайта. Това е вероятно, заради намалението в Сефора с 25%, в което се включват и Шанел, и Диор.
Аз тотално се улях тези дни и вчера приключих парфюмно за годината (надявам се, ама не обещавам). Сдобих се с Carner Tardes, Rima XI и вчера с дълго отлагания Byredo Bal D'Afrique. Сега съм в парфюмна нирвана и нямам парфюмни желания Simple Smile

Последна редакция: пт, 25 ное 2022, 08:52 от cutesmallcat

# 1 017
Точно заради това е и ще е само в Парадайз сигурно, както други години.

# 1 018
  • Sofia
Точно заради това е и ще е само в Парадайз сигурно, както други години.

Да, само в Дъглас Парадайз ще е.

# 1 019
Parfumaria  с код: black2022  - 15% на всички парфюми ( доставка до Германия - безплатна)

От 25 до 28 ноември., минимална сума над 75 евро.

Tauer Perfumes
https://en.parfumaria.com/tauer-perfumes

Ramon Monegal
https://en.parfumaria.com/ramon-monegal

PRO FVMVM ROMA
https://en.parfumaria.com/pro-fvmvm-roma

Общи условия

Активация на акаунт