Изпитани сайтове за парфюми - ноември 2022

• 128 271
  • 1 334
  •   1
Отговори
# 1 035
Ей, ама как всички мълчат и купуват за секунди...Joy Ми споделете де!  Не забравяйте да минете поръчката през  Cashway Stuck Out Tongue Winking Eye
Забелязано в parfimo.bg
https://www.parfimo.bg/chloe-nomade-naturelle-eau-de-parfum-za-jeni-75-ml/

# 1 036
Какво си купихте от “черния петък”, парфюмни приятелчета? Много слабо. В България явно намаленията не са, когато се очаква да са. Притишоп са инкогнито съвсем. Човек и да има пари и да иска да им ги даде, те не полагат усилия пък съвсем Triumph

# 1 037
flaconi.de - 12 % код:  BLACKFRIDAY12

Шалимар идва с подарък и много добра цена.

# 1 038

Последна редакция: пт, 25 ное 2022, 14:09 от chilko

# 1 039
  • София
За последно съм поръчвала от ParfuMaria в края на 2019 г. Наложи се да преустановя, тъй като имах проблеми с доставките...

[/quote]

Леле, това е много притеснително! На мен ми пътува една от Beautinow с тези пощи точно към GGbg. MИ сега!
Някой да е поръчвал скоро от там?

Последна редакция: пт, 25 ное 2022, 15:04 от liliaaa

# 1 040
Beautinow изпращат директно до България и пристигат с Еконт, няма нужда от превозвач.

# 1 041
Питане, ако може да помогнете?

Flora by Gucci Gorgeous Gardenia-Eau de Parfum 50 ml  - цена 51 евро, изгодно ли е?

# 1 042
  • София
Аз също имам позитивен еднократен опит с BSI cosmetics. Любезни са и парфюмът ми също е ок, познавам го.
Добавям те в "опитните" Hands Muscle
Все пак за кой сайт става въпрос:
за bsicosmetic.com или bsicosmeticS.com?
В този сайт https://bsicosmetic.com/ няма адрес, нито име на фирма, а 24/7 телефонът дава само свободно, но вече се публикуват линкове към техни предложения.
Вторият сайт не  е за парфюми и е в Дубай.
Сайтът на bsicosmetic.com сочи към FB, къето има друг телефонен номер,  на който отговарят , че това е телефон на  VMCosmetic, но са посочили сайта на BSICosmetic.
При получаване на продукта, ако има нещо нередно(ама какво нередно може да има!) трябвало да се върне директно по куриера, а той на този, който го е изпратил.
Много странно поведение и сайт.
FB
https://www.facebook.com/profile.php?id=100063510236855

VMCosmetic

Последна редакция: пт, 25 ное 2022, 14:55 от geos

# 1 043
  • София
Beautinow изпращат директно до България и пристигат с Еконт, няма нужда от превозвач.

Аз го пуснах с превозвач, защото ми таксуваше доставка. Според тракинга проследяването ми дава ,че е доставено  на 23.11.2022, но още нямам потвърждение от ггбг
Това ми е първа поръчка. Ще знам за дръгия път.

# 1 044
В Нотино има налични по 1 бр. мъжките комплекти Армани, но но по-висока цена- 76, 41 лв. с кода.

# 1 045
А някой скоро ползвал ли е услугите на gabco.bg  за превоз от Германия към България? Преди ползвах техните услуги не съм имала проблеми. Аз сега чета вашите коментари за ParfuMaria, искам да поръчам един Wesker и се притесних.

# 1 046
А някой скоро ползвал ли е услугите на gabco.bg  за превоз от Германия към България? Преди ползвах техните услуги не съм имала проблеми. Аз сега чета вашите коментари за ParfuMaria, искам да поръчам един Wesker и се притесних.
Аз ги ползвам и съм много доволна.Всяка сряда и събота имат камион.Ако е по скъп продукт,за всеки случай си го описвам в сайта им.Във вторник поръчах от flaconi.de ,днес е пристигнала при Габко,утре тръгва за Бг.

# 1 047
В Нотино има налични по 1 бр. мъжките комплекти Армани, но но по-висока цена- 76, 41 лв. с кода.

Линк може ли?

# 1 048
  • Бургас
Тестери на CARNER BARCELONA в парфимо на много приятна цена. Нямам представа дали са с капачки/ на снимката са без/ https://www.parfimo.bg/eau-de-parfum-carner-barcelona/?c=2082&f[m][]=917
110-115 лв

# 1 049
  • София
Леле, това е много притеснително! На мен ми пътува една от Beautinow с тези пощи точно към GGbg. MИ сега!
Някой да е поръчвал скоро от там?
Aз - с beautinow няма проблем с поръчките до немски адрес на превозвач. Логика няма, да, защото и те ползват същите пощи. Но споделих конкретно за ParfuMaria, защото водих дълга кореспонденция с тях, имам немалък личен опит + изрично е упоменато в сайта им кое и как. Затова и помолих някой да даде обратна връзка, ако скоро е поръчвал успешно от тях през превозвач до Германия. Аз приключих с експериментите с тях през 2019.
Моля, оправете цитата в поста си, ако имате възможност - или скрийте моя, или го изтрийте... Няма смисъл от чаршафи. Simple Smile

Общи условия

Активация на акаунт