Изпитани сайтове за парфюми - ноември 2022

• 128 261
  • 1 334
  •   2
Отговори
# 1 050
Douglas почнаха да променят някои цени Sweat Smile Sweat SmileSweat Smile

# 1 051
  • Балчик
А някой скоро ползвал ли е услугите на gabco.bg  за превоз от Германия към България? Преди ползвах техните услуги не съм имала проблеми. Аз сега чета вашите коментари за ParfuMaria, искам да поръчам един Wesker и се притесних.
Днес получих пратка чрез тях.

# 1 052
parfumaria не доставят до адрес на ggbg в Германия, не доставят до складове, питала съм изрично.... варианта е обща поръчка над 400е директно до бг с безплатна доставка

# 1 053
Разочарована съм... В Делириум вчера GOOD GIRL GONE BAD BY KILIAN беше 384,40 за 50мл. , сега е 426лв. Кумих се и аз...

# 1 054
Скрит текст:
Разочарована съм... В Делириум вчера GOOD GIRL GONE BAD BY KILIAN беше 384,40 за 50мл. , сега е 426лв. Кумих се и аз...

Тази година 30% намалението в Spray parfums може да се приложи и за нерегистрирани потребители, ако не ви притеснява пазаруването от чужбина:

https://www.sprayparfums.com/en/prodotto/kilian-good-girl-gone-b … ute_formato=50+ml
с код: BF2022

# 1 055
Скрит текст:
С молба за хелп влизам в страхотната тема Sparkling Heart и с огромни Благодарности към всички споделящи в нея Sparkling Heart.  Издирвам  Seta MORESQUE  нааа много  добра цена/ даже и остатъчна бутилка бих приютила и другия който издирвам е Dupont Perfect Tobacco , за коледен дар , та тестер не е опция Simple Smile
Seta е отскоро налична в Spays parfums, с код BF2022 се получава супер цена

https://www.sprayparfums.com/en/prodotto/seta/

# 1 056
# 1 057
  • Бургас
Сега на фона на горните цени, чак се срамувам да покажа кое ме изкуши за покупка, но ........ Купих си тестер на ROCHAS EAU SENSUELLE от парфимо. Толкоз, другото от черен петък са книги, чинии, козметика /бяла и цветна/  и не са за тази тема

# 1 058
# 1 059
Уф... много е тегаво, когато си харесаш нещо, което се продава в сайтове,за които черният петък е просто поредният петък. Любовите ми са на Blend Oud и на египетската марка Udjat... фирмените сайтове мълчат и намаления нЕма.

# 1 060
Бях си дал дума, че след видяното тази сутрин в Дъглас, няма да пазарувам днес. Simple Smile

Съвсем случайно със съдбата минавахме покрай Елинор  в Бизнес Парк София.

Посрещнаха ме много учтиво както винаги. За моя радост имаше друга промоция и ме чакаше парфюм, който изчезна мистериозно часове преди промоцията с код: black - 22%

Промоцията там е - 25 % на всчики парфюми, а ако комбинирате с втори става - 30 %.

Така хем парфюм за - 30 % , хем допълнителната 10-ка на BDK ми излезе 58 лв. Simple Smile Та, честит Черен петък на всички и явно смисъл от физически бутици и магазини, определено има.  Flowers Hibiscus

Последна редакция: пт, 25 ное 2022, 17:38 от Milen™

# 1 061
Препоръчайте някакъв комплект с малки мостри на мъжките парфюми

# 1 062
. Яна ., надявам се да се хареса. Аз доста съм го ползвала преди време.
На фона на Yves Rocher ме изкуши оферта в Ивис.бг. на комплект  So Elixir Bois Sensuel, тъй като So Elixir  не се открива вече. Имам и мейл със статус изпратена.
https://www.ivis.bg/yves-rocher-so-elixir-bois-sensuel-дамски-комплект-edp-30мл_душ-гел-50мл_лосион-за-тяло-50мл-p55148.html

# 1 063
Тестери на CARNER BARCELONA в парфимо на много приятна цена. Нямам представа дали са с капачки/ на снимката са без/ https://www.parfimo.bg/eau-de-parfum-carner-barcelona/?c=2082&f[m][]=917
110-115 лв

Имам един от тях и е с капачка.

# 1 064
Взех го парфюма от BSI COSMETICS. Според мен си е оригинален, имам някакъв бегъл спомен за аромата. Изненада ме бутилката, на снимката в сайта я нямаше змията. Ще кача малко снимки в скрит текст, ако може някой по-разбиращ да се включи с мнение за оригиналността му.
Скрит текст:

Общи условия

Активация на акаунт