Изпитани сайтове за парфюми - ноември 2022

• 128 248
  • 1 334
  •   1
Отговори
# 1 125
Точно за цвета на парфюма се включих, може да прочетете поста ми, номер 1110.

# 1 126
Редактирала сте, след като съм прочела поста ви. За това не съм видяла допълнението ви.
Благодаря.

Може би, ако беше обяснено когато беше и питането, развоят щеше да е друг.

Въпреки че по закон всеки има право да върне , без обяснения Simple Smile

# 1 127
Редактирала сте, след като съм прочела поста ви. За това не съм видяла допълнението ви.
Благодаря.
Да, така е. Допълних поста си, за да бъде още по точна и коректна в отговора си. Аз писах веднага след като потребителката изказа съмнения, даже има и снимков материал на моя парфюм, на която се вижда, че също е със светъл цвят. Спирам, че стана историческо. С две думи този фланкър е с такъв цвят, да се разбира светъл. 🙂
Ето и снимка:

Последна редакция: сб, 26 ное 2022, 18:47 от Galadriel78

# 1 128
Аз поръчах сета на Армани, защото ми се стори доста добра цена. Ако не се лъжа в Мейкъп беше 60 лв., а от Нотино дори с доставка и наложен ми излезе 50 лв. с код. Само не помня от цялата дискусия, нали са с пулверизатор?

# 1 129
Точно за цвета на парфюма се включих, може да прочетете поста ми, номер 1110.
Което по подразбиране поражда съмнения за автентичност.

Последна редакция: сб, 26 ное 2022, 18:48 от •mimoza•

# 1 130
И аз да се включа по казуса със Starcorp.
Също много доволна, преди месец си взех Black opium без опаковка на много добра цена от там. Превърна се в любимия ми зимен аромат. 😊

# 1 131
  • Там където съм обичана
Аз пък искам да благодаря на Милен за всичко което сподели тук .Покрай това се сдобих с тези парфюми ,единия с код love7 ,другия welcome.
Другата седмица ще споделя за тези от Monna.
Хубава вечер на всички !

# 1 132
Дами и господа, напомням, че темата е за всички потребители, желаещи да участват в нея - както за новодошлите и непрочели първия пост, така и за дългогодишните потребители, пазарували десетки пъти от магазините в същия този пост. Затова моля да ограничите ироничните постове и саркастичните подмятания, които редовно могат да бъдат прочетени тук, защото нарушават правилата на форума.

# 1 133
След положителните отзиви,че парфюмите са ОК,аз поръчах от Мона,Mon Guerlain edT,изпръскала съм една стотичка,мисля няма да го сбъркам.
Много повече ми харесва от класическия.

# 1 134
  • Златна Добруджа
Подаръчен комплект с минита на Armani My Way - 43,26 с код black
https://www.notino.bg/armani/my-way-podarchen-komplekt-viii-za-zheni/p-16158511/

# 1 135
Аз поръчах сета на Армани, защото ми се стори доста добра цена. Ако не се лъжа в Мейкъп беше 60 лв., а от Нотино дори с доставка и наложен ми излезе 50 лв. с код. Само не помня от цялата дискусия, нали са с пулверизатор?

Май се писа, че са без. Мъжките обаче имат.

# 1 136
Подаръчен комплект с минита на Armani My Way - 43,26 с код black
https://www.notino.bg/armani/my-way-podarchen-komplekt-viii-za-zheni/p-16158511/
Как се появява през половин час бройка?
За трети път днес изтървам за минута комплекта?
Къде да отбележа да ме извести при наличност?
Благодаря

# 1 137
Флакончетата от 15мл.от сетовете на Армани имат пулверизатор. И аз ги изпуснах...пак...не, че са ми на дневен ред, просто отдавна не съм поръчвала нищо 😁

# 1 138
  • Карлово

Вчера се опитах да поръчам от нотино сет My Way, но не успях да го пратя в Парадайс, имах опция само до адрес...така и не успях да поръчам, доставката ме отказа 🙄
Моята поръчка е без доставка, само 2 лв. за наложен платеж. Може би понеже поръчах 2 комплекта, понеже толкова ми са нужни. Предишната поръчка на  Code Armani ми беше отказана, дано сега имам късмет.

Благодарности на съфорумката, която сподели офертата. Вертуална почерпка, ако ги получа.Kissing Heart

Последна редакция: сб, 26 ное 2022, 19:29 от ДамаТрефа

# 1 139
https://www.notino.bg/armani/my-way-podarchen-komplekt-vii-za-zheni/

Подаръчен комплект на Армани с 30мл парфюм Emporio She   и тоалетно мляко за 68лв

Общи условия

Активация на акаунт