Изпитани сайтове за парфюми - ноември 2022

• 128 152
  • 1 334
  •   1
Отговори
# 1 230
# 1 231
Аз пък така и не видях, къде се слага този код за отстъпка в monna и направих поръчка без него. Иначе това с доставката е неприятно наистина. Добре, че са ми наблизо и поръчах до офис.
И аз не видях, а ми пратиха код за отстъпка за първа поръчка. Май няма да ме огрее с този код...Cry
Така или иначе цената е ниска, а и тук в Сф можем да поръчаме вземане от офиса им на "Симеоновско шосе".
Май така ще направя, тъкмо ще си огледам продукта.

Цена без коментар във Венера Козметикс за Versace Dylan Purple, аз лично паднах в плен и си го поръчах. Без капачка е обаче:
https://fragrances.bg/versace-pour-femme-dylan-purple-edp-100ml- … women-without-cap

# 1 232
# 1 233
Parfimo.bg са станали много експедитивни! Hands Clap
Поръчка от петък  около 13.00ч беше обработена и изпратена в 16.00ч и днес вече е при мен.
Chloe Nomade Naturelle Heart

Последна редакция: вт, 29 ное 2022, 13:51 от •mimoza•

# 1 234
Във Flaconi с код CYBERMONDAY или CYBERTUESDAY. 100 мл са 115 евро.

Save with your voucher 6 € from € 59, € 12 from € 89 and € 18 from € 119 Shopping value.

В Sabina с безплатна доставка до Германия. 100 мл + 2 х 10 мл.

Последна редакция: вт, 29 ное 2022, 14:11 от chilko

# 1 235
И аз съм доволен от Parfimo, много бързо я обработиха поръчката.От Douglas все още ги чакам.

# 1 236
# 1 237
# 1 238
И аз се присъединявам  към доволните от Monna.bg. Поръчах Wind Flowers, Creed/втора бутилка/. За България цената е "добра" никакви забележки към парфюма. Simple Smile

# 1 239
Arusi , защо не го взе от италианците ?

# 1 240
  • Бургас
Така съжалявам , че не ти писах да поръчаш един Wind Flowers и за мен.Нищо пак ще си го купя, защото е умопомрачително красив.

# 1 241
Здравейте! Някой дали знае , парфюмите без опаковка от Parfium.bg дали са отваряни и пробвани и дали имат капачка?

# 1 242
Защото не беше наличен Angry

# 1 243
Така съжалявам , че не ти писах да поръчаш един Wind Flowers и за мен.Нищо пак ще си го купя, защото е умопомрачително красив.
Брайт, все още може

Здравейте! Някой дали знае , парфюмите без опаковка от Parfium.bg дали са отваряни и пробвани и дали имат капачка?
Със/без капачка не зависи от търговеца. Тестерите, които съм получавала, винаги са били нови и неползвани, запечатани в найлонов плик

# 1 244
Вчера получих един парфюм без опаковка от тях. Всъщност това са тестери, а не продукти. Идват в бяла картонена кутия без целофан. Дали има капачка не знам, не съм го отворила, тъй като не е за мен.

Общи условия

Активация на акаунт