Изпитани сайтове за парфюми - ноември 2022

• 128 157
  • 1 334
  •   1
Отговори
# 1 245
Така съжалявам , че не ти писах да поръчаш един Wind Flowers и за мен.Нищо пак ще си го купя, защото е умопомрачително красив.
Брайт, все още може

За съжаление ,кода вече изтече !
Брайтче , сори ! Казах ти ,за да поръчаш ако искаш ама. ..... Worried

# 1 246
При мен стои, мога да опитам, ако желае дали до крайно финализиране отстъпката ще се запази.

# 1 247
  • Варна
Имайте предвид, че като се пусне поръчката и ги маха подаръците.
Звънях в Нотино и казаха, че тези подаръци са за над 160лв, както си е записано под спиралата.
Предполагам сте забелязали,че не е пълноразмерна,въпреки че пак е изгодна,но цената и е съвсем стандартна от лятото може да се закупи от Travel FREE Морска гара Варна на цена от 18 лв при това съвсем не съм уау от самата спирала!

# 1 248
Имайте предвид, че като се пусне поръчката и ги маха подаръците.
Звънях в Нотино и казаха, че тези подаръци са за над 160лв, както си е записано под спиралата.
Предполагам сте забелязали,че не е пълноразмерна,въпреки че пак е изгодна,но цената и е съвсем стандартна от лятото може да се закупи от Travel FREE Морска гара Варна на цена от 18 лв при това съвсем не съм уау от самата спирала!
Аз я имам от комплект с парфюм.Не ми харесва как прави миглите.Добре че изсъхна бързо .

# 1 249
  • Карлово
Е-ее не! Защо не коментирахте по-рано? За размера ясно, че не е пълномерен.  Аз я взех за подарък на тийнержърка, да вкарам стил, а то излагация. Аз имам алергия и не ползвам никакъв грим... ще я мисля, но преди да поръчам четох във форума добри отзиви, че не слепва миглите и е ОК. Всъщност мога и да откажа пратката, макар да не е в мой стил.

# 1 250
И аз поръчах комплекта, но заради свещта.
Интересно ми е дали ще има аромат на парфюм.

Иначе и аз знам,  че спиралата не става.
Все ще я изразходя бързо, особено след като е мини.

Искам да намеря подарък за мама, миналата година ѝ подарих My way Armani, сега се колебая дали да е МОН герлен или пък  аромат на Хермес.
Виждали ли сте добра оферта на някой от тези аромати?

За сестра ми набелязах Монблан Signature, в парфюм.бг ми излиза добра цена за 50 мл. И мисля оттам да го поръчам.

# 1 251
  • София
Аз пък нали съм все наопаки, съм доволна от спиралата. Simple Smile Нанася се добре, не се рони, не ми дразни на очите и е лесна за махане. Очаквам си парфюма тези дни. Simple Smile

# 1 252
И аз поръчах комплекта, но заради свещта.
Интересно ми е дали ще има аромат на парфюм.

Иначе и аз знам,  че спиралата не става.
Все ще я изразходя бързо, особено след като е мини.

Искам да намеря подарък за мама, миналата година ѝ подарих My way Armani, сега се колебая дали да е МОН герлен или пък  аромат на Хермес.
Виждали ли сте добра оферта на някой от тези аромати?

За сестра ми набелязах Монблан Signature, в парфюм.бг ми излиза добра цена за 50 мл. И мисля оттам да го поръчам.
В сайта на monna.bg има добра оферта на МОН едт 45 лв за 50 млн и Монблан също беше на оферта.Може да погледнете и в Старкоп.

# 1 253
  • Пловдив
Аз поръчах спиралата за дъщеря ми и основно я взех заради офертата с подаръка. Иначе видях, че не е пълноразмерна.

# 1 254
На мен спиралата много ми харесва. Това със спиралите е супер индивидуално по принцип.

# 1 255
Жалко, не виждам такава цена за Мон..
ще следя за други оферти

# 1 256
Днес си взех Versace Eros Flame от Парфюми шоп - всичко е точно, познавам аромата и няма изненади. Пристигна без капачка за съжаление, рисковете на покупката на тестер. Simple Smile

# 1 257
Всичко, което ще ти предложа за сезона и го имам, е унисекс ( условно разделяне, всичко е подходящо за мъже ) и немасово като аромат :
Tiziana Terenzi - Kirke
Montale - Mukhallat
Tom Ford - Tobacco Vanille
Carolina Herrera - Mystery Tobacco
Dior - Tobacolor
Orto Parisi - Terroni
Lancome - Santal Kardamon

Може ли малко помощ? Краднах си от друга тема това мнение Heart Hug, защото точно търсех немасови аромати, но ми трябват отливки или мостри. Кой сайт е с най-голямо разнообразие?

Мъжът ми е поръчвал два пъти отливки от един английски сайт, но не мога да го намеря.

# 1 258
Жалко, не виждам такава цена за Мон..
ще следя за други оферти
Цитираната цена беше за 30мл,

# 1 259
  • София
В мона.бг с опаковка, застраховка и доставка цената на МОН ЕДТ става 52 лв, колкото е и в онзи сайт, който не се спименава П…. биз.
В Мейкъп тези дни имаше 50 мл ЕДТ за 60 и няколко лева.

Общи условия

Активация на акаунт