Косопад - тема 24

• 78 297
  • 742
  •   1
Отговори
# 600
А защо не пробва течността? Може с нея да има успех... Знам ли.

# 601
  • София
А защо не пробва течността? Може с нея да има успех... Знам ли.
Между пяната и течността разликата е само помпата, която прави течноста пяна за по лесно нанасяне.
И течност сме вземали и пяна в зависимост какво  е налично в аптеката. Но имаше ефект до време.....
Да не ви занимовам повече с мен/ и сина ми/ - благодаря ви много за съдействието и съпричасността . Kissing Face
Ще пробваме с РRP и мезотерания.....пък ще видим....все се надявам и при него да има положителен ефект....
Hands Pray

# 602
https://dslaboratories.bg/producti/

А тези? Дали имат полза или отново търговски трик

# 603
  • София
https://dslaboratories.bg/producti/

А тези? Дали имат полза или отново търговски трик
И аз се бях загледала в тях, защото са с Наноксидил, уж по-добро и по-ново от Миноксидил-а
но прочетох тук и там.....не са нищо УАУ и не смених Миноксидил-а за сега

Определено обмислям да не му вземам  добавки на Ревалид - да си пие желязото,мед и цинк и ако падне пак витД и него.....
и да вмъкна Saw pallmeto,както някой по напред ми препоръча....стига да иска да го пие и него.

# 604
vnd, аз ти препоръчвам да пробвате това.
https://marvi.bg/shop/eucapil-pri-kosopad-opleshivqvane-30amp
Мен ме спаси преди 3-4 години. Иначе си е скъпо.

# 605
Здравейте, някой срещал ли е някъде ампули за косопад linea bio от много време ги търся?

# 606
Здравейте, някой срещал ли е някъде ампули за косопад linea bio от много време ги търся?
Няма и да ги намериш, защото са спрени от производство.

# 607
Здравейте! Мнение за продуктите на Лалга търся.Има серум за растеж, който е ефикасен при косопад, но цената му е 109 лв.за 85 мл., та ме интересува дали има хора ползва ли го и доволни от него.За хроничен косопад мисля да го ползвам, който в комбинация със сезонния е нещо ужасно.

# 608
  • София
Здравейте! Моят въпрос е по-различен. Разбра се, че не мога да се преборя с косопада и вървя към купуване на перука. Но ме притеснява дали редовното носене на перука няма да се отрази пагубно и на малкото ми останала коса. Отделно, че от повече от 2 месеца косопада се засили доста. Моля, за мнение или ако някой е попадал някъде на подобна информация.

# 609
Tази жена има доста клипове за перуките:

# 610
Почна ли при вас есенния косопад?

# 611
Той не е спирал Joy Целогодишен е Joy

Подариха ми змийско масло от Турция. Някой има ли идея как се ползва, защото няма упътване.

# 612
Той не е спирал Joy Целогодишен е Joy

Подариха ми змийско масло от Турция. Някой има ли идея как се ползва, защото няма упътване.
Олиото се прилага минимум 3 дни в седмицата в продължение на един месец  до три. 
Желаните участъци се масажират в продължение на 5-10 минути, престоява се около 3 часа, след което косата се изплаква и измива с шампоан.
Препоръчително е процедурата да се извършва с найлонова шапка за по-добър ефект. Обикновено резултатът настъпва след един до три месеца от използването на продукта. - от интернет

# 613
Доволни ли сте от Alpecin напоследък? Ползвах го преди години, когато беше само мъжкия, но после ми казаха че го развалили и не съм купувала. Сега му се чудя пак.

# 614
Ще ми препоръчате ли шампоан или нещо друго за косопад, което да не е много скъп/о?

Общи условия

Активация на акаунт