Косопад - тема 24

• 78 400
  • 742
  •   1
Отговори
# 585
Не съм го ползвала, но съставът му звучи добре, особено за андрогенен косопад.Прокапилът го препоръчват срещу такъв вид косопад.Ползвала съм го в маска, но косата ми изглеждаше лошо от него и го спрях.Хубаво е, че няма алкохол в лосиона.Струва си да се пробва.Споделете после ако решите да го вземете.

# 586
Привет, дами,

Някоя от Вас да има препоръка за ЛЕКАР, към когото мога да се обърна при обилен косопад и пърхот? По възможност от София.

Благодаря предварително!

# 587
  • Карлово
Идвам да споделя, че три седмици след първата PRP процедура малка част от плешивото ми петно вече се покри напълно. Започнах да ползвам и серум с Прокапил от вчера.
Болезнена ли е процедурата? Колко курса препоръчват да се направят?

Три процедури ще направя, препоръчаха ми и процедура Магелан, която е на същия принцип, но се извличат десет пъти повече растежни клетки от кръвта. В момента обаче, не разполагам с допълнителни средства за нея. По-нататък може и да я направя. При мен положението е наистина тежко, скалпът ми видимо прозира отгоре. Процедурата е съвсем кратка и не е приятна, но не мога да кажа, че е силно болезнена. Персоналът е изключително внимателен.

Може ли да споделиш каква е цената на тази процедура и какво точно се очаква след няколко такива?

# 588
  • Sofia
Привет, дами,

Някоя от Вас да има препоръка за ЛЕКАР, към когото мога да се обърна при обилен косопад и пърхот? По възможност от София.

Благодаря предварително!
Запис и от мен. Само където нямам пърхот. Но имам ужасен косопад от около 2 месеца. Последния месец горе долу е още по силен.

# 589
Идвам да споделя, че три седмици след първата PRP процедура малка част от плешивото ми петно вече се покри напълно. Започнах да ползвам и серум с Прокапил от вчера.
Болезнена ли е процедурата? Колко курса препоръчват да се направят?

Три процедури ще направя, препоръчаха ми и процедура Магелан, която е на същия принцип, но се извличат десет пъти повече растежни клетки от кръвта. В момента обаче, не разполагам с допълнителни средства за нея. По-нататък може и да я направя. При мен положението е наистина тежко, скалпът ми видимо прозира отгоре. Процедурата е съвсем кратка и не е приятна, но не мога да кажа, че е силно болезнена. Персоналът е изключително внимателен.

Може ли да споделиш каква е цената на тази процедура и какво точно се очаква след няколко такива?
Цената по принцип мисля е 300 лева на процедура, но август месец имаше отстъпки до 50 процента /с възможност да направиш процедурите до 15 - ти октомври /и платих доста по-малко. Очакванията са в зависимост откъде тръгваш. На мен буйна грива няма да ми порасне, дамата, която ми прави процедурата, чистосърдечно ми каза да обмисля и друга процедура, дори и присаждане. Моята цел е поне да нямам видимо плешиво петно на темето. Три седмици след първата процедура част от него вече не се вижда, направих и втора преди пет дни, ще видим доколко ще е накрая. Иначе, ми каза и че подходът при косопад трябва да е комплексен - процедурата не изключва ползването на витамини и козметика.

# 590
https://galen.bg/catalogsearch/result/?q=Biotrade+Sebomax
https://galen.bg/catalogsearch/result/?q=%D1%80%D0%B5%D0%B2%D0%B … D0%BB%D0%B8%D0%B4

Коя от двете серии ще ми препоръчате за дъщеря ми, доста и пада косата в последно време

# 591
  • София
И аз вчера водих сина си на преглед при д-р Михайлов в Скин Лайн
Препоръча ни от 4 до 6 процедури PRP с обогатяване по веднъж месечно+ мезотерапия на 14- я ден между тях. Също така препоръча да взема добавки на Ревалид,докато прави процедурите.
Според него андрогенната алопеция е налице и процеса е необратим, но ще пробваме и това. Поговори надълго със сина ми и му обясни ,че живота не свършва със загубата на коса....но той е на 18 все пак....
Ще се борим - дано запазим поне това което е останало,а ако има подобрение/ дано/- добре дошло

# 592
vnd, при мъжете може присаждане, така че има варианти.Мъжът ми е започнал да оплешивява на тази възраст.На 30 вече си бръснеше главата, защото си беше плешив.Отива му и не се кахъри.Гледам сега, че мъжете масово си бръснат главите, дори да имат коса.

Последна редакция: ср, 04 окт 2023, 13:50 от ДХ3

# 593
  • София
Благодаря ти, но сина ми не е от тези- той винаги е бил с гъста и буйна коса и си я иска......

https://galen.bg/catalogsearch/result/?q=%D1%80%D0%B5%D0%B2%D0%B … D0%BB%D0%B8%D0%B4

Коя от двете серии ще ми препоръчате за дъщеря ми, доста и пада косата в последно време
Вчера д-р Михайлов даде на сина ми мостри от първата серия и каза ,че са много добри. Даде му шампоан и лосион.
А от Ревалид, каза да си купим добавките и да пие докато правим PRP процедурите,за да подхраним и от вътре организма

Но аз съм скептична относно тези добавки- той пи Приорин повече от 6 месеца и косата продължаваше да пада....
Съдържанието им е с добавки,за които подробно тук ми обясняваха,да не се вземат заедно, а поотделно,за да има ефект....затова вече се чудя кого да слушам и какво да пие

Последна редакция: ср, 04 окт 2023, 13:46 от vnd

# 594
Здравейте, мили хора 🫶🏻
Малко загубена кауза, но ….
Родих края на май месец тази година. На 3-ти септември ми дойде цикъла и буквално след дни ме връхлетя косопад.
Знам, ще кажете хормони нищо не можеш да направиш, но да стая така безучастно съвсем не искам.
Все пак има ли какво да направя: козметика, витамини….
Лошото е, че съвпадна и със сезонния есенен косопад Sad

# 595
Vnd, разпитайте за присаждане, защото се взима коса от областта над тила и трябва да пристъпите към тази процедура своевременно.
В Турция е доста по-евтино, отколкото в Бг.

# 596
И при жени се присажда коса.

# 597
Обаче при жените може да се стигне до увреждане на фоликулите на целия скалп и да не са годни, а при мъжете задната част и около ушите не се влияе и няма проблем.Не знам дали на 100% важи, но това съм чела:

# 598
  • Sofia
Благодаря ти, но сина ми не е от тези- той винаги е бил с гъста и буйна коса и си я иска......

Вчера д-р Михайлов даде на сина ми мостри от първата серия и каза ,че са много добри. Даде му шампоан и лосион.
А от Ревалид, каза да си купим добавките и да пие докато правим PRP процедурите,за да подхраним и от вътре организма

Но аз съм скептична относно тези добавки- той пи Приорин повече от 6 месеца и косата продължаваше да пада....
Съдържанието им е с добавки,за които подробно тук ми обясняваха,да не се вземат заедно, а поотделно,за да има ефект....затова вече се чудя кого да слушам и какво да пие

Vnd, важно е да се блокира DHT при андрогенната алопеция. Saw pallmeto е естествен блокер. Пробвайте Foligain.

# 599
  • София
Благодаря- точно Foligain ползва сина ми във вид на пяна за мазане.
Започна го от м.03,2022 и до момента се маже,но ефекта спря и косата отново започна да пада от м.12,2022

Общи условия

Активация на акаунт