Косопад - тема 24

• 78 457
  • 742
  •   2
Отговори
# 570
  • София
Аз още отзиви нямам. Работи на принципа на ток, като се допре до лицето бие лек ток, но се свиква. Накрая мирише кожата ми като на опърлено, но не червена.

# 571
Здравейте. Имам обилен косопад. Пробвала съм какво ли не - шампоани, ампули, домашни маски, хр. добавки... Има моменти на затишие и моменти на обилен косопад. От един месец пия Приорин. Витамин Д ми е ниско. Приемам витамин Д вече няколко месеца. Според
вас добре ли са резултатите на хормоните на щит.жлеза?

# 572
# 573
  • София
Той е турски и доста хора са доволни от него.

# 574
  • Melmak
Здравейте и от мен. За съжаление се записвам за темата.

От миналата година имам косопад, защото загубих баща си и се съсипах от мъка. Пих приорин няколко месеца и имаше някакъв ефект, но сякаш гъстата ми коса не се върна обратно, а просто спря косопада. Мислех, че всичко е приключило и година по-късно пак съм в същата позиция. Още по-жесток стрес и по-жесток косопад. Пътя ми стана толкова по-видим и широк, направо ми се плаче каква коса имах. Дори вече спрях да се изрусявам, а си върнах естествения цвят.
Пия Вит Д , защото имам дефицит. Пуснах изследвания преди месеци, мисля да пусна пак. Това са старите.

Скрит текст:

Не знам дали и феритинът не ми е нисък...

Купих серумънт на Ревалид, ползвам го 2-3 дни и не мога да кажа има ли ефект. Наистина вече не знам какво да направя, като ми е ясно, че хапче против стрес няма. Опитвам се да пусна всичко да върви на където иска и да става каквото ще, защото виждам, че иначе си съсипвам тялото и здравето. Все някак ще се оправя с проблемите и ще изплувам, но не искам да си загубя косата...

# 575
Идвам да споделя, че три седмици след първата PRP процедура малка част от плешивото ми петно вече се покри напълно. Започнах да ползвам и серум с Прокапил от вчера.

# 576
Идвам да споделя, че три седмици след първата PRP процедура малка част от плешивото ми петно вече се покри напълно. Започнах да ползвам и серум с Прокапил от вчера.
Къде я правихте?

# 577
И кой е серумът? Ако може линк, мерси.

# 578
Процедурата в Дерма акт, а серумът е ей този - https://www.zlatnaribka.com/losion-protiv-kosopad-lakme-active-1 … 84bBoCODcQAvD_BwE. Реално, с продукти с прокапил у нас предлагат само Калиначи-маска и шампоан, и Лакме - серум и ампули. Четох едно чужбинско изследване, че уж прокапилът имал ефект като на миноксидила, но без окапване при спиране на ползването. Колко е вярно, нямам идея, реших да пробвам. И без това съм опитала почти всичко друго.

# 579
Здравейте и от мен, разбира се щом съм тук имам косопад - кръгов (на гнезда ) и за съжаление много бързо прогресира. На 01.08.23 имах две малки (колкото 5 ст), а на 20.09.23 вече са 5 бр. значително по-големи и още няколко малки петна без коса. Личния ми лекар, каза да отида директно на дерматолог и след това ще пусне необходимите (според дематолога) изследвания.
Моля, предвид  вашите впечатления и постигнати резултати, препоръчайте ми добър дерматолог в Пловдив или Стара Загора .
Предварително благодаря!

Последна редакция: пн, 25 сеп 2023, 15:05 от КатяП

# 580
И аз по темата за косопада.....
Започна пред 3г и все още се боря с променлив успех с него.Предстои ми посещение при ендокринолог и пуснах контролно тези изследвания.Може ли коментар, виждам,че желязото е ниско, но феритина е доста висок.
За ковид се ваксинирах 2021 и не съм боледувала.

# 581
  • Melmak
Бих обърнала внимание на витамин Д, за другите не мога да коментирам.

# 582
  • София
Болезнена ли е процедурата? Колко курса препоръчват да се направят?

# 583
Болезнена ли е процедурата? Колко курса препоръчват да се направят?

Три процедури ще направя, препоръчаха ми и процедура Магелан, която е на същия принцип, но се извличат десет пъти повече растежни клетки от кръвта. В момента обаче, не разполагам с допълнителни средства за нея. По-нататък може и да я направя. При мен положението е наистина тежко, скалпът ми видимо прозира отгоре. Процедурата е съвсем кратка и не е приятна, но не мога да кажа, че е силно болезнена. Персоналът е изключително внимателен.

# 584
  • София
Здравейте,
Попаднах на този лосион против косопад.
Дали някой го е ползвал и има отзиви? Описанието звучи доста добре.
HAIR FALL CONTROL спрей против косопад, подхранва и заздравява косата COLLAGENA Solution.

https://bioline.bg/product/2701/hair-fall-control-sprey-protiv-k … ena-solution.html

Общи условия

Активация на акаунт