Косопад - тема 24

• 78 514
  • 742
  •   1
Отговори
# 555
Аз изкарах втори Ковид април и косата ми изпопада наново- нямам липси.Тествах се два месеца след болестта.
След първия Ковид минаха 6м и се почувствах зле.
И аз пак карах Ковид началото на април с доста тежки симптоми. Дори теста беше положителен за Ковид и за грип А.
Косата започна да ми капе много юли месец, още не е спряла.

Последна редакция: пн, 18 сеп 2023, 16:24 от sharpy

# 556
  • София
На мен косата след втори Ковид капа 10м., намаляваше и пак усилваше. Пих витамини за коса, биотин 10000мг, мазах серуми , но 1/3 от косата я няма вече, чак бретона ми оредя. Пробвах с домашни маски, но след тях кичури падаха. След 1г. още капе повече от нормалното, но съм и в перименопауза, от която също капе косата. Не съм изследвала нищо, но мисля да го направя.

# 557
Ако не сте правили изследвания, не може да сте сигурна, че сте в перименопауза.Понякога задействан телогенен ефлувиум може да продължи до 16-18 месеца и това не е свързано с перименупауза.

# 558
С маслените маски пада умряла
коса, която е щяла са падне-така или иначе.Просто пада наведнъж и затова е шок.

# 559
  • София
Gyga- изследвала съм хормони, документирано е. Не съм изследвала витамин В12 и Д 3.
ДХЗ- аз зимно време с години си правех маски, но такова падане на коса е нямало.
Сега спрях да пия витамини и да се мажа, купих си този уред, четох,че помагал за косопад.

# 560
Има промоция на Лакме в ЗР, доволни ли сте от серията против косопад
https://www.zlatnaribka.com/protiv-kosopad-active

# 561
Gyga- изследвала съм хормони, документирано е. Не съм изследвала витамин В12 и Д 3.
ДХЗ- аз зимно време с години си правех маски, но такова падане на коса е нямало.
Сега спрях да пия витамини и да се мажа, купих си този уред, четох,че помагал за косопад.

И аз започнах да го ползвам, дано ни помогне Simple Smile

# 562
Опитах се да намеря информация за този уред, след като го видях тук. Дарсонвал се наричал, но не можах да открия почти нищо на български за него. Видях също, че е на приемлива цена, около 85 лв.
Вие откъде го купихте? Има ли наистина добри отзиви от вече изпробвали го хора?
Похвалете се тук, ако има ефект, че и аз да си го купя.

# 563
  • София
Ако погледнеш в aliexpress ще намериш доста по-добра цена.

# 564
  • София
В Алито го има 32лв. От там го купих.
Вижте този клип за ефективност на уреда върху косата на дамата.

# 565

Благодаря, ще видя там, щом го има.

# 566
Скрит текст:
Може ли линк към продавача в Алиекспрес, от който сте го взели?

# 567
  • София
BGN30.16  65%OFF | Portable Handheld High Frequency Skin Therapy Wand Machine for Acne Treatment Skin Tightening Wrinkle Reducing

Е не можах линк да открия-това ми дава

# 568
Опитах се да намеря информация за този уред, след като го видях тук. Дарсонвал се наричал, но не можах да открия почти нищо на български за него. Видях също, че е на приемлива цена, около 85 лв.
Вие откъде го купихте? Има ли наистина добри отзиви от вече изпробвали го хора?
Похвалете се тук, ако има ефект, че и аз да си го купя.

Аз го купих от EMAG за около 67 лв., същият на снимката със синя кутия. На втория ден приставката ми за лице изгоря и исках връщане, но от фирмата ми изпратиха нова приставка и вече работи супер. От Али ако го вземете може да не работи всичко и затова аз не смех. По принцип го взех заради лицето, но има и гребен за коса и във youtube имаше клипове как действа. Понеже го имам от скоро не мога да кажа за косата нищо, освен че става много лъскава след дарсонвала. За лицето съм доволна от уреда, изглади ми тена и пъпки не излизат.

# 569
Как точно се ползва, на какъв принцип работи?

Общи условия

Активация на акаунт