Косопад - тема 24

• 78 528
  • 742
  •   1
Отговори
# 540
vnd, може да пробвате с лактоферин. Той е като лепило за феритина.

# 541
  • София
Може ли малко пояснение, моля
Как се приема и каква представлява

# 542
Каква мезотерапия правихте и защо му се отрази зле?

# 543
Може ли малко пояснение, моля
Как се приема и каква представлява

Има го на различни фирми за добавки, а също е популярно като "Биозин мама", не друг Биозин, а точно този вид. Естествено освен от бременни може да се пие от всички, които имат нужда. Прочетете листовката.

# 544
  • София
Благодаря- прочетох за лактоферина,но не ми станя ясно само едно- заедно със желязото ли се приема,или по различно време едно от друго?

# 545
За всеки случай, ако се пие желязо сутрин и вечер, то бих пила Биозина наобед.

# 546
  • Sofia
След почти 2 години страшно силен косопад и проба на какви ли не неща и никакви резултати си взех хапчета витамин Б12 на Анкерман и мога да кажа, че започна доста да намалява за една седмица. Надявам се до края на месеца да спре напълно.
Оставям тази информация тук, надявам се да помогне на някого.
Здравейте. Ако взема друг витамин Б12 дали ще е някакъв проблем? Смисъл да не е на Анкерман. Или нямате представа.
Без изледване защо ще
пиете витБ- не е ок да се предозира.

[bVND][/b], той как беше със щитовидната и имате ли плешиви мъже в семейството?
Правила съм си съвсем наскоро изследвания. И лекарката ми препоръча да пия или на капки или на хапче Б12 за  да може да се оправи положението. Плюс че казах че имам доста обилен косопад. Днес вече си взех Б12 Анкерман да видим. Пък и винаги мога да го спра ако нещо не ми подейства или има нужда от проверка как върви нивото на Б12.

# 547
Има нужда от проверка,не бива са се предозира.

# 548
Между другото при мен В12 е в референтни граници, но по-надолу от средните. (Примерно стойността ми е 300, а референтните са грубо170 до 900) От 10-ина дни пия Б12 на Natural Factors -Метилкобаламин (освен останалите витамини) и също виждам подобрение (от този период). След месец прием отново ще изследвам нивата.  При посещението ми при ендокринолог, тя наблегна на вит.Д. и понеже пия доста добавки, каза, че не е нужно засега да добавям б12. Общо взето го пия на своя глава, но според мен просто трябва да се следи за предозиране. Имам спомени, че преди години също бях със засилен косопад, но не чак толкова, както наскоро ме споходи, тогава пак вит. Д + Б12 ме спасиха и забравих за случая. Само че тогава дори не бях изследвала нивата.

# 549
  • София
Здравейте може ли мнение при обилен косопад и прозираща горна част на главата, дали тези изседвания са в норми ?

Защото ако проблема не е вътрешен вече не знам къде да търся решение..

# 550
Много важни липсват и не може нищо да се кажа от тези.

# 551
  • София
Да, имам и още:

Не виждам нищо извън нормите и все пак косопада не спира..

# 552
Да сте била болна от Ковид наскоро?

# 553
  • София
По Великден мисля, че изкарах Ковид. Ама толкова  месеци все още да пада...Не знам. А и доколкото съм чела Ковид изчерпва някои витамини в тялото,  аз нямам липси ( поне според изследванията )
За това и се допитвам до вас, някой вижда ли аномалия?

# 554
Аз изкарах втори Ковид април и косата ми изпопада наново- нямам липси.Тествах се два месеца след болестта.
След първия Ковид минаха 6м и се почувствах зле.

Общи условия

Активация на акаунт