Не мога да оправя отношенията със съпруга си

• 33 267
  • 860
  •   1
Отговори
# 645
Имайки се предвид, че предишната й връзка е била с човек 30 години по-голям от нея, разбирам защо се е влюбила до уши в този 32 годишен паразит. Точната дума не е любов, а друго.

# 646
  • Чужбина
Болшинството от коментарите са злобни, конфронтационни, деструктивни, деградивни и откровено търсещи оправдание за собствени грешки и неуспехи.

Нормално е авторката да обръща внимание и да се доверява на конструктивни и позитивни коментари и препоръки.

В едно семейство жената е шията/ тила, тя дава опората. И двамата трябва да градят.

Сто пъти авторката и аз повтаряме, че мъжът е допринесъл с жилище и официален брак. И че се обичат един друг. В малко градче "стара мома" и "разведена с малко дете" са неприятни етикети. Съжалявам, но факт.

Да, нямат работа, но ще се мобилизират и ще намерят. Не чрез конфликти и раздели, с малко бебе, а с търпение, усилия, влагане и компромиси. Да, те си дават немалко един на друг, да, в много отношения си пасват, вкл. и в секса, да, Господ ги е дарил с дете.

Просто никъде няма идеално и трябва да се борят за семейството си.

Аз им желая здраве и успех!

# 647
Да бе, всички тук и злобеят и завиждат на прекрасният живот, който води и на прекрасната любов и отношения с този прекрасен мъж, с когото правят невероятен секс, който я е удостоил с високата чест да се ожени за нея, да я прибере в бащината къща и да й направи дете. И как бре, Борисчо, ще почнат тия двамата работа, като той не иска, а на нея не й дава, плюс това гя кърми? двумесечна бебе?
А ти какво точно конструктивно предложи, за да се издържат, освен да просят?

# 648
  • София
Нищо, пасивната му агресийка смята е достатъчна.

Конструкция стъпила на розови облаци hahaha

# 649
Мъжът не може да допринесе с брак. Бракът се сключва между 2 души и не е ничий принос.
Борис да каже, той така ли живее - тъстовете да го издържат и на това ли е научил порастналите си деца?

# 650
Повтарям пак.
От много, много отдавна жените не са голи и боси, изхвърлени на улицата от родителите си чакайки някой мухльо да ги прибере.
Жените също допринасят жилище, или друг имот или дивиденти в новото си семейство.
Това че той има жилище, хич ама хич не означава нещо за което да му е благодарна и да го обожествява, и да му слугинства с наведена глава.

# 651
  • София
Той няма жилище, баща му има.

# 652
Ролята на мъжа в патриархалните общества не е само да осемени и да даде подслон , но и да носи поминък.
Тук освен осеменяване, нищо друго не е налице. Пълен консуматор е тази гротеска на мъж.

# 653
  • София
А представяш ли си, че живеем щастлив, спокоен, подреден, сносен живот?

# 654
  • here and now
За свкървата нищо не прочетох.
Жива ли е? Къде е?

# 655
Ще трябва да информирам благоверния, че чеп за зеле не става от него като нито къщата е негова, нито се е бракувал за мен, тюх. Това Малдиви, частни училища, бавачки и чистачки не се броят в Горно Нанадолнище явно, къде се намирам аз че да си мисля, че имам сплотен съюз с баща и деца като това бил БГ стандарта, а аз, все пак, съм БГ мама… Пък и не мрънка ни като си скъсвам дериер-а от работа, ни като си харча парите с размах, включително и за 😫 някой ботокс. Да го гоня ли или никой няма да ме вземе с две деца, къщи в 2 държави, наследствен бизнес и отделен-свой, пък и тунинг? Нищо възвишено няма в мен, животът ми не струва…
Борис, от двама възвишени мързеливци, с тотална липса на емоционална интелигентност и социален опит, нищо не можем да очакваме, не бихме отправяли и ‘злобни’ съвети. Но има намесено дете, а в заданието се пита как да се оправят отношения, в които авторката пренебрегва себе си и въпросното бебе. Деца се гледат с любов, но и с храна, а тя е с пари. И докато съпругът и лежи на тази, че е грехота при жива жена да работи, отношенията им неминуемо ще се влошават- дори в така лелеяния за някои патриархат, мъжът е този, който осигурява прехраната, освен подслон, обич, уважение и подкрепа. Тук е налично 1 от 5. Съответно авторката може да послуша съветите ти, в които всъщност няма никаква конкретика или да го стегне, прибирайки се при мама и тати, да си намери работа и да се погрижи за детето си щом няма намерение да го направи за себе си, а Муньо не ще да стане от дивана. Може и да спре да пише измишльотини, наистина не вярвам, че някой живее така през 2023та.

# 656
Аз пък имам три конструктивни предложения:
1. Мъжът убеждава баща си да продадат единият етаж от къщата, всички се събират на другия, и с парите живеят, докато бебето не поотрасне, а шоколадчето почне работа.
2. Шоколадчето убеждава мама и тате, че в името на нейното семейно щастие, те двамата трябва веднага да заминат на гурбет в чужбина, и да им пращат парички, поне докато могат да работят
3. Правят Интернет кампания за набиране на средства. Просто трябва да обяснят на хората, че любовта им пречи да работят и имат нужда от помощ

# 657
За свкървата нищо не прочетох.
Жива ли е? Къде е?
За съжаление не е.
Ще трябва да информирам благоверния, че чеп за зеле не става от него като нито къщата е негова, нито се е бракувал за мен, тюх. Това Малдиви, частни училища, бавачки и чистачки не се броят в Горно Нанадолнище явно, къде се намирам аз че да си мисля, че имам сплотен съюз с баща и деца като това бил БГ стандарта, а аз, все пак, съм БГ мама… Пък и не мрънка ни като си скъсвам дериер-а от работа, ни като си харча парите с размах, включително и за 😫 някой ботокс. Да го гоня ли или никой няма да ме вземе с две деца, къщи в 2 държави, наследствен бизнес и отделен-свой, пък и тунинг? Нищо възвишено няма в мен, животът ми не струва…
Борис, от двама възвишени мързеливци, с тотална липса на емоционална интелигентност и социален опит, нищо не можем да очакваме, не бихме отправяли и ‘злобни’ съвети. Но има намесено дете, а в заданието се пита как да се оправят отношения, в които авторката пренебрегва себе си и въпросното бебе. Деца се гледат с любов, но и с храна, а тя е с пари. И докато съпругът и лежи на тази, че е грехота при жива жена да работи, отношенията им неминуемо ще се влошават- дори в така лелеяния за някои патриархат, мъжът е този, който осигурява прехраната, освен подслон, обич, уважение и подкрепа. Тук е налично 1 от 5. Съответно авторката може да послуша съветите ти, в които всъщност няма никаква конкретика или да го стегне, прибирайки се при мама и тати, да си намери работа и да се погрижи за детето си щом няма намерение да го направи за себе си, а Муньо не ще да стане от дивана. Може и да спре да пише измишльотини, наистина не вярвам, че някой живее така през 2023та.
Не знам за съпруга ми, но мен не ме мързи да работя. Следвала съм и съм работела и винаги сама съм си вадила парите. Ревността на съпруга ми ме спря да работя, тъй като ми отправяше заплахи за развод. Прекалено много го обичах и ме беше страх.
Повтарям пак.
От много, много отдавна жените не са голи и боси, изхвърлени на улицата от родителите си чакайки някой мухльо да ги прибере.
Жените също допринасят жилище, или друг имот или дивиденти в новото си семейство.
Това че той има жилище, хич ама хич не означава нещо за което да му е благодарна и да го обожествява, и да му слугинства с наведена глава.
За това съм съгласна, да, предоставил е дом от негова страна, но разбира се, приносът му не бива да свършва дотук. Човек може и между четири стени да мизерства както живеейки  на улицата. Без ток, вода и храна - няма полза от къщата. Слава Богу имаме ги. И би било недопустимо да стигаме дотам да няма елементарни условия за живот, тъй като имаме дете вече. А от ревността му не ми пука. Той е този, който понякога се държи много по-освободено, както в описаната от мен случка преди два дни. А последвалите коментари ме накараха да се замисля дали достатъчно показвам достойнството си пред този човек и дали не трябва да му припомня, че трябва да ме оценява повече. За да не се стига до лош край..

# 658
Хубаво, а не те ли е страх, че детето ти няма да е реално достатъчно обгрижено като твоето майчинство приключи и свършат парите от родителите ти? Аз лично не те карам да го напускаш, а да махнеш за малко розовите очила. Ти явно смяташ, че заплахата му с развод е в реда на нещата, какво се е променило след бебето в този аспект? Смяташ ли, че отношението му към теб от гледна точка на ревност ще се промени ако започнеш работа след майчинството и ако не- защо?
Ако имаш желание, пиши на лични за коя част на България става въпрос, набирам персонал.
Минавало ли ти е през ума да му покажеш и тази тема и отзивите по нея? С отрезвяваща цел например.

# 659
Това дете ще има нужда от теб много повече, отколкото от баща си. Да работиш, за да издържаш семейството и хрантутника ревнив, показва колко много всъщност го поставяш над детето - явно без да го осъзнаваш…
Че той след време и от самото дете може да те ревнува, защото вярвай ми, идва един бунтарски период при малките деца, в който са като ЗАЛЕПЕНИ за мама и искат 110 процента от нейното време и внимание.

Напуснала си работа, защото той те е заплашвал с развод? кАжи честно!

Общи условия

Активация на акаунт