Не мога да оправя отношенията със съпруга си

• 33 262
  • 860
  •   1
Отговори
# 675
Съжалявам, но обобщено от мен - Този брак няма шанс, ако мъжът не се осъзнае, което е слабо вероятно да се случи.

# 676
Леле, че той муньото бил и ширкопръст, освен мързелив, егоист, манипулатор, скандалджия, ревнив, комплексар и курвар...
Добре си се насадила.
Аз друг изход не виждам, или пращаш вашите в чужбина на гурбет, или убеждавате свекъра да продаде вашия етаж и се местите  при него. Което се съмнявам да стане. Ти и да почнеш работа, муньото ще ти харчи заплатата за него за джобни, и пак ще чака на вашите за всичко останало. Както вече ти писаха, той е приел,  ЧЕ МУ СЕ ПОЛАГА РОДИТЕЛИТЕ ТИ ДА ГО ИЗДЪРЖАТ!

Последна редакция: пн, 16 яну 2023, 11:49 от Прекрасная Василиса

# 677
Soul Free, този брак няма шанс за успешен такъв, но авторката няма да го напусне. Мирише ми на раздели, скандали, връщане при този невероятен екземпляр, вричания в любов и вярност, ползване на детето като щит в токсичната им връзка, пак раздели... Ако родителите им ги бяха изритали и от бащиния етаж, и от мамините средства, може би щяха да имат шанса за нещо повече.

# 678
Mandy Bo, точно. Просто вече ми омръзна да пиша и да се подминават въпросите най-удобно, затова спирам. Едно и също се върти в тази тема. Пусната е само, за да получи уверение от някой като Борисчо, че бракът им е супер, че много се обичат и че "къде пък няма проблеми"....

# 679
  • ЯМБОЛ
Може ли Шоколада да отговори на един въпрос?Смята ли за нормално млад мъж,здрав,дори и дете са нямаше,да не работи?

# 680
Абе той Борисчо генерира трафик явно.
Ама честно, това, че муньото харчи за себе си много повече от парите на тъстовете, които не понася, направо ме довърши. Такива мизерници, дето ги мързи да работят, обикновено са стиснати, а той и на мъж се прави.
Авторке, тоя е тотален боклук, без извинение, бягай от там, докато не е почнал да те бие, щото нямате пари.

Последна редакция: пн, 16 яну 2023, 12:14 от Прекрасная Василиса

# 681
Може ли Шоколада да отговори на един въпрос?Смята ли за нормално млад мъж,здрав,дори и дете са нямаше,да не работи?
И на мен ми направи впечатление как авторката обяснява, че сега, при наличието на дете, мъжът щял да направи този невероятен жест да си потърси работа. Собственият му баща преди време (някога, отдавна) му е казал, че трябва да започне да работи и той пак не е започнал.

# 682
  • София
Вие забравихте ли, че той е любовта на живота й?
Преди няколко дни щеше само тя да работи, за да има мир и да са щастливи. Само че не работи в Майкрософт или Тесла, та заплатата няма да стигне

# 683
Е вие пък, ся не толкова рязко. За момента огромната стъпка е да разреши на авторката да работи в близост до къщата на бившия си. Нека прежали тази огромна жертва и едва след няколко години може отново да си помисли за нещо друго в същата посока.

# 684
  • София

Е, явно да, намира го. Щом казва, че не очаква той да започне работа и трябва тя да си намери като свършат чуждите пари. И че е готова да работи 24/7, само и само да не го загуби.
Та мъжът не е виновен, той си е такъв и винаги си е бил такъв, не е да кажеш, че я е прилъгал и изведнъж се е променил. Тя такъв си го е харесала, такъв си го е взела, такъв си го отглежда.

# 685
  • София
Какви са тези "скъпи нужди" на златния мъж?
Цигари?
Алкохол?
Бело?
Скъпо хоби?

# 686
  • София
Оказва се, че има и сериозни кроасани - трябва да носят всичко "марково" и то веднага, кой ще ти дебне намаления... Целта ми не е да започваме спора "скъпо - евтино", но зрял човек не си купува маратонки за половин заплата.

Последна редакция: пн, 16 яну 2023, 12:51 от Cuckoo

# 687
Какви са тези "скъпи нужди" на златния мъж?
Цигари?
Алкохол?
Бело?
Скъпо хоби?
Най вероятно да виси по кръчмите с авери и да сваля ученички, плюс дрешки гсм...

# 688
Доживяхме да срещнем и меркантилен мъж.
А жена му, готова да работи от сутрин до вечер за неговото благо. Да се чувства той добре, да не му липсва нищо в тоя живот.
Безусловна любов ли е или върха на тъпотията?

# 689
  • София
Оо, и аз познавам един такъв кроасан. Работи от време на време, но не през цялото време. Лятото беше добре, опука няколко заплати за спортни дрешки и маратонки.
"Що ще чиниш ти зимъска?" Кара на цигари и бензин. Жена му плаща наема и готви.
Има дете, ама то е само за празниците.
За компания е весело, ама да не ти е вкъщи!

Общи условия

Активация на акаунт