Не мога да оправя отношенията със съпруга си

• 33 232
  • 860
  •   1
Отговори
# 720
Какво означава да мотивираш един човек да започне работа. Ама това е най- нормалното нещо, да завършиш училище/университет и да започнеш да работиш. Не може цял живот да си кърлеж, залепен за някой. Тук не става въпрос да мотивираш някой да смени професията с по- добра и доходоносна, а да накараш мъж/баща, станал на 32г, да симеъден г*за от дивана,да спре да мисли как да внася интриги в семейството си и да го издържа, да престане да паразитира на гърба на собствения си баща и на семейството на жена си. Не се изисква нищо повече от базовото. Авторката не пише, че изкарва малко пари и нестигат, че да го мотивира да започне някъде за повече, а просто да пипне да работи за някакви.

# 721
Шоколадче, на теория разбираш и осъзнаваш всичко, но на практика не правиш нищо!
Това може би е една от малкото теми, в която всички жени от форума ти дават единодушно мнение.
Животът си е твой, но се искат действия. Ти като му показваш, че си лудо влюбена в него и си щастлива при това положение, той няма да има стимул да се промени!

# 722
Има нещо сбъркано и в теб... Щяла да го остави при една изневяра... Имаш толкова други показатели, че трябва да го направиш и неща, които БИ Трябвало да те обиждат и да ти отварят очите повече...

# 723
На вас изневярата ви е последният проблем...

Тоз льольо, дето няма 5 лева в джоба, коя точно ще го погледне? ....освен някоя ученичка, като тези, с които си позволява да се закача. Ама и те няма особено да се впечатлят от великия мачо, дето не може да работи, не може да помага вкъщи, че и количка не можел да бута.....щяло име да му излезе....хахахаха

# 724
Не се хабете повече. И глад, и бой, и изневери да има, тя няма да го напусне.

# 725
Няма, да, накрая той ще я зареже, на бас.

# 726
Няма, да, накрая той ще я зареже, на бас.

Много ясно, като пресъхне кранчето.....

# 727
За мен фактът, че повечето му връзки са били с по-възрастни жени е красноречив. Това си е схемата на този тип селски тарикати. Те се изживяват като награда за попрезрели женици, които за да задържат младия жребец са склонни да си го отглеждат.

# 728
Тегава работа..
Ако жената можеше да се погледне отстрани и да види колко нелепа изглежда цялата ситуация, ама пуста и “любов”…
Когато мислиш с органа малко по-надолу от стомаха, вместо с главата - така става.
То да си заслепен от любов, хубаво - ама това вече е друг левъл на безотговорност. И то не към нея толкова - кэм детето.
Няма сила, която да ме убеди, че поставя детето пред мъжа си. Ако ще и още 5 отговора с по 15 изречения, в които не казва нищо съществено да напише - ще съм на това мнение.

Жалко за детето. Ще израсне в среда, в която ще се научи, че мъжа може да стои и да пърди по цял ден, харчейки чужди пари, а майка му да стои и да слугува, ‘щото видиш ли - голяма любов, страхотен секс..

Тотално се отвратих от тази жена. Вече нямам никаква симпатия.

# 729
....., ‘щото видиш ли - голяма любов, страхотен секс..

Страхотен, страхотен, колко да е страхотен?!?!? На гладен стомах такъв страхотен секс ще правят, че не е истина.....

То остави тях, ами и бебето как ще гледат. Още нищо не са видели от родителството. Занапред ще става все по-трудно и по-скъпо.

# 730
Като знам как сме ходили в малките часове по кабинети, пък декември колко скъп ми излезе с тези боледувания... Този златния какво ще прави в такива моменти. Сигурно ще обвинява майката, че тя го е разболя и да си го лекува, както може. И такъв случай познавам...

# 731
С билки. Ще берат и ще ги варят, безплатно е.

# 732
  • София
Значи, аз нямам против хората, които стоят в ужасни връзки и търпят всякакви глупости "щот са много влюбени" и той все някога трябва "да разбере, че бърка и да се поправи". Ама е много досадно да ни занимават с проблемите си, като е ясно, че нищо няма да направят, а с години ще си седят да се мъчат да "оправят", "спасяват", "променят" и т.н. отношенията с възлюбения, и него самия.

# 733
Ами занимава, защото вътрешно си знае, че нещата не са наред, ама има надежда, че някой ще и каже, трай, всичко ще се оправи. И както е видно, се хваща само на приказките на оня трол, който и повтаря колко е интелигентна и да си наляга парцалите.

# 734
  • София
Липсва емоционална интелегентност, другата работа няма да свърши.

Общи условия

Активация на акаунт