Шанс или развод ?

• 15 250
  • 425
  •   1
Отговори
# 315
  • София
Според форумните стандарти и правила, жената трябва да се изправи на мускули и финанси и първо на първо, да се разведе.
После да изчака Х време.
Чак после може друг мъж.
М дааа. 😁

# 316
Какво ти пречи човека? Той само спи, а ти без това правиш, каквото искаш…
Шегата настрана, защо продължаваш тази агония? Та ти си си решила… Какво ще промени нашето мнение?
Трябва сама да си решиш!

# 317
  • Бургас
Има нужда от подкрепа. Някой да и́ каже "Правилно ще постъпиш. Не се страхувай".  Иска да има такова семейство, за каквото някога е мечтала. Не е изгубила надежда. Прави грешки в търсене на най-добрия път и просто иска да се почувства желана, да се почувства жена.

# 318
Няма бели и черни.
Има честни и лицемерни.
В съседната тема - ама аз съм с принципи, обаче той...
Какво той?
Не, ти той го познаваш отлично, себе си не познаваш. Или не искаш.

# 319
Ама разбира се - щом излизаме ние черни, веднага вкарваме другия антагонизъм, за да не останем лошите герои в историята.

Честните не си крият болестите, впрочем.

# 320
  • Бургас
Няма бели и черни.
Има честни и лицемерни.
В съседната тема - ама аз съм с принципи, обаче той...
Какво той?
Не, ти той го познаваш отлично, себе си не познаваш. Или не искаш.

Има и трети вид. Ужасно объркани. Като теб. Вашите са разведени и нито бракът, нито разводът са били цивилизовани, нали? Страдала си като дете и мислиш, че е защото вашите са се развели. Не са съумели да надмогнат егото си, за да ви спестят максимално от грозотата на разпадащо се семейство. Залагам, че обвиняваш майка си, че не е запазила семейството /може и с право да я обвиняваш/. И сега във всяка подобна тема изливаш болката си чрез злоба срещу жените.
Казах ти и в предишен пост. Потърси помощ, за да си преработиш травмата.

# 321
Тая тема стана мазало. И в прекия, и в преносния смисъл.

Дочетох темата и оооооо, да.

Честните не си крият болестите, впрочем.

Съгласна съм с това и аз.

# 322
Късно се включвам.
Рогоноско ще получили ли призовка за развод?
Мача е свирен, то е ясно. Особено като тъщата го съкрати и остане на борсата...
Болен, здрав...живот му се вика.

# 323
  • ЯМБОЛ
Да го съкрати.Тогава неговите родители дали вече ще са толкова добрички и отзивчиви.

# 324
  • София
Внуците им какво общо имат?

# 325
Прочетох старите й публикации набързо и май едното дете е от друг мъж.

# 326
Да имаше как този мъж да се оправи от заболяването и да махне антидепресантите, ще се наместят нещата.
Авторке, в тази посока действай.
Сега какво било,
Скрит текст:
физиологични нужди от него, опипване с друг от теб,
било и заминало. Щом си действена, действай да се оправи и така.

# 327
meggle94, ти наясно ли си каква диагноза точно има мъжът ти? Търсила ли си информация какво означава това? Прочела ли си листовката на лекарствата му за какво се дават и какви странични ефекти имат? Ходила ли си с него на психиатър? Следиш ли му заболяването, дали се подобрява или влошава и защо и взимаш ли мерки в последния случай. 
Мъжът ти е болен, а ти изискваш от него като от здрав човек. Вместо да си благодарна , че има работа, която да може да съвмести със състоянието си и носи пари в къщи, ти искаш от него да напусне и да търси друга. Никой няма да го вземе в това състояние, натъпкан с лекарсва да заспива през деня. Не оценяваш и помощта на родители те му.
Вместо да се погрижиш за него, за да си стабилизира състоянието и да може да функционира нормално ти си бясна и изискваш. Aма няма как да накараш човек със счупен крак да тича маратон.

Последна редакция: пт, 04 ное 2022, 16:20 от marsie

# 328
От всичко прочетено до момента - може би е най-добре да не живеят заедно. Нека си запазят добрите отношения,  но да не са в едно и също жилище. За колко време? не е ясно. Може да настъпят някакви положителни промени, макар че не ми се вижда хич вероятно, по-скоро обратното.

# 329
И аз видях, че едното дете е от друг мъж. Той къде е в картинката не става ясно. Набързо се е омъжила за болния мъж, който пък и е скучен. И сега с две деца при майка си. Само на 28.  Аз предвиждам и трети мъж скоро.

Общи условия

Активация на акаунт