В забава отлетя една година, свещички духа ДЕКЕМВРИйската дружина!

• 17 225
  • 296
  •   1
Отговори
# 150
Ей,ама много бързо пишете бе хора....за колко не съм влизала и хоп-2 страници Laughing
zori_twisst къде се беше загубила.....как са трите ти мишочета Hug и се включвай по често та да те опознаем Hug
vesenceto_85 блазе ви на семейната разходка smile3503 защото нашия тати не почива изобщо и на всичкото отгоре се прибира чак към 6 и почти не можем да се видим като бели хора пък камоли да излезем smile3516 Направо съм зажадняла за семейна разходка newsm77
els браво на вас  Hands Clap вие сте доста едрички и така като чета-и  пораснали....все така да сте  Hands Thumbsup

# 151
Момичета,аз май се разболявам  Sick
Много ме боли глава от сутринта,втриса ме и някаква кашлица се заформя...
По-късно може пак да се включа,на всички приятен ден!

# 152
Здравейте и от нас!
Честит Рожден Ден на Мирелката и Весито! Да са живи и здрави, щастливи, красиви, умни и с късмет за радоста на всички![/size]

Четох, четох и май половината неща съм ги забравила, но каквото си спомня.
Първо – Вики, много се радвам, че сте добре, и че само пътувания са възпрепятствали появата ти тук във форума. Hug Чакам разказ със снимков материал! Еллa с вас ли беше? Да не би да сте катерили някъде? Е, ще изчакам разказа ти! Нацелувай Елла! Hug
Наде, съжалявам много, че така са ти разбили колата, дано при застрахователите всичко да се оправи... Много сладък Криси  Heart Eyes
Ивка/Мими – струва ми се, че играчката е на Фишер ПРайс(Fisher Price| на Калина купуваме такива от Марсел. Имат магазини на Мария-Луиза 2, 1 на Дондуков и още един май имаха но не си спомням къде. Ще потърся и ще ти пратя линк.
Алисс, дано бързо се оправи Инето, че много неприятно това с болестите...
Янич и Габунка да се оправя, така да и кажеш и я нацелувай от нас с Калина!
Марти, Дани много смел – Калина орева света на ваксината Акт-Хиб. Но тя плаче от лекарката си, само като и чуе гласа и наддава бойния вик, а като я види и се захласва чак... А сестрата, която я видя за първи път беше доста изплашена. Не можа да я измери и накара Кирил да се качи с нея на големия кантар и после и без нея. Резултата е 8,200 и 78 см – ами фина мадамка ще е!
Галче, Ана- Мария силно и за цял живот е поразила сърцето на Нечо, за да напише такова мило стихче Simple Smile. На Кирил стихоплетствата не му се отдават, но често ни прави и на двете малки изненадващи подаръчета Mr. Green
Ланг, голям купон сте направили на шефовете с това масово забременяване! В нашата фирма аз провлачих крак, след мен заваляха бебетата baby_neutral
Пачи, браво, душо, ма много късно се сети да спамиш така яко, хората отдавна се борят за титлата!  Mr. Green
Къдрокосче, честита ти Титла и мерси за почерпката, ама с това кърмене съм само на биричка...
За яденето, Калина не е вегетарианка, но не предпочита месото. Храната и приготвям аз вкъщи. Когато правя зеленчукови пюрета, обикновено правя някаква зеленчукова основа, която варя на пара и към нея добавям пилешко месо, сирене, а от 2 седмици и жълтък (всъщност е яла по веднъж седмично досега). Днес примернно приготвих зеленчуков микс от 1 тиквичка, 2 картофа, малко царевица, малко праз лук, малко коренчета и стъбълца от целина, малко спанак, и 2 моркова. Това нещо го намачквам и ако е много гъсто добавям от водата (тази, с която е вряло на пара). Сварих и пилешко бяло месо. Бульона замразих на кубчета, а месото нарязах на ситно и също замразих във формички за лед. Така ще мога, когато реша да и дам месо да размразя едно кубче и да добавя към зеленчуковия микс. А плодове нещо ми отказва написледък да яде сурови, не знам дали се дължи на новонапъпилите зъби, или на какво. Иначе лятото, когато имаше много пресни плодове нищо не съм и варила, всичко давах сурово, или добавях пасирано към кашата.
Плодови пюрета и правя по същия начин на пара, с плодове, които има в момента.
Дани, дано бързо поникнат тези зъбчета, зда не се мъби Сиянката.
Лелеее, май пак се поулях, извинявайте, за което...
За играчките после ще покажа, ние какви взехме, но сега имам да чистя нос и да капя капки, а после трябва и да я приспя!
Елси, голям мъж този Стени! Пу-пу - да е жив и здрав! А за бизнеса и аз мисля, че човек трябва да е доста внимателен в начинанията си, особено когато парите зса взети с кредит....
Чао и лека вечер!
Дано не изпишете много, че голямо четене падна и имам чуството че пропуснах нещо, но предварително се извинявам

Е, не е истина: Внимание, докато пишехте, в темата бе публикуван нов отговор.   hahaha

О, Зори - много съжалявам - пий Кордрекс, ако не ти харесват прахчетата, има и таблетки! Дано не се разболееш! Hug

# 153
Честит рожден ден на Мири и Весито!
Здрави, весели, засмени:)

Аз ще съм кратка, защото времето ми пак не стига. Габи кашля повече Sad А Жоро подобно да Дани от 2 нощи не спи, а ревтуни, не ще да суче, а само хапе.
Доникъде не съм с подготовката.
Целуфф на всички!

# 154
  • София
Малий,Дани,и твоето адашче не ни остави тия две нощи да спи.При нас положението е същото,както го описваш.Пробвай с Дентинокс да я мажеш.При Дани има временен ефект,което пак е нещо Mr. Green.
Елс,е Стени вече води класацията за най-високо детенце Grinning.
Зори,пий чайове и яж лимони.Стискам палци да ти се размине с разболяването.
zori_twisst,наистина когато имаш възможност разкажи за трите куклички.То вярно,че времето е кът и аз дето съм с едно едва се справям,та какво остава за три Laughing.
Сега за първи път ще му дам банан (досега ги е ял под формата на каша или пюре).Стискайте палци fingerscrossed да го хареса и най-вече да няма реакция.
Кисело мляко яде вече два пъти + бисквити и страшно му хареса eat.
Ще ходя да го преместя в неговото легло,че заспа в кошницата.После пак ще надникна.

# 155
Ивка/Мими - ето това са адресите на Малсел в София:Верига магазини "МАРСЕЛ "

Детски стоки - играчки, дрешки, аксесоари и др.
бул. "Мария Луиза" 67
бул "Дондуков" 2
ул. "Г. С. Раковски" 161
ул. "Алабин" 2
бул. "Васил Левски" 65, тел: 02/9863814
ул. "Лавеле" 24

Имат много хубави детски играчки, обслужването е добро, поне в тези, в които съм пазарувала на М.Луиза и Дондуков. И качеството на играчките е страхотно, не са много евтини, но има богат избор от еграчки за развиване на моториката и умствени упражнения.
Яни, жалко, че не вървите към оправяне засега! Дано скоро да оздравее детето! И на Жорката бързо да му пониква третия зъб!  bouquet
Марти и при вас да се връща съня  Hug
За зъбите най-много ни помага Генгигел бейби - струва около 20 лв, но е с дълготраен ефект, действа по-бавно за разлика от Дентинокса (който също ползваме като стане напечено) Sad Аз също давам Панадол, ако се наложи и всяка вечер...
Дани
, другото, което можеш да пробваш е Нурофен против болката, бързо помага, но мисля, че е по-силен от Панадола и по не е добре да се употребява често!
Марти, Дани още ли заспива в кошницата? Сладурко, още като бяхте в БГ и ти се чудеше как ли ще заспива, като порасне? Hug Heart Eyes

# 156
Пак набързо, този път ме дърпат за крачола... Laughing
И аз давам Панадол, когато стане големия зор със зъбите. Давам го вечер, половин час преди лягане, случвало се е да го адвам по 5 поредни вечери. Иначе почти ежедневно си мажа с Дентинокс (по-добро е от Калгел) по няколко пъти на ден.

Зори, почвай ударна доза Фервекс (по едно през 2-3 часа, общо четири приема да станат)! Дано ти се размине! Praynig

Не става повече....
Болните дечица да оздравяват Praynig, че ми е много мъчно за тях (а и за майките им, че страдат заедно с тях)!

# 157
  • Бг-мама
Дани на нас за зъбките ни помага хамомилата -гранулки са хомеопатични  по точно това е лайка  и само от него рахатясваме.
Скорошно оздравяване на болните мушмуроци.
Зори пийвай нещо  не чакай .И на мен днес ми е много студено.
Яни стискаме палци за Габунката  Praynig да оздравява по скоро.
Скорошно оздравяване на всички желая.

# 158
зори, пйй осцилококцинум!!! и житамин ц:)

и мен не ми е ден нещо. вцхера пих една чаша вино за хлапето, днес имам сърцетуп и не мога да си отворя очите, а е хубаво времето и може след работа да се разходим и да върнем пластмасовата каруца дето тати донесе за прохождане, а в нашите две кутий само каруци искам. да, много съм гадна - не желая купища пластмаси из къщата. да не говорим, че ми е жал за планетата и не ща да купувам пластмаси! точка като tikwa!

виктория е прекалено силна конкуренция за мис чар! ама айде, нали утре има рожден ден - ще я пуснем в кастинга на дропли (ха, к
олко хубав страничен ефект от раждането - под циците си мога да сложа дребен предмет и да се задържи, а със задника си мога да удрям тротоара като слизам на улицата. ура за моите специални умения!)

Марти Рада практически може да живее само на банани! Тя е маймуна! Дано и Дани е маймун, много е удобно (и калорично, за добиване на сферична форма:)  Joy Айде да спи вече!!

Яни, Жоро да не види нещо! Ние също имаме лек досадък - пак почна в 6 да куква, вместо 7:( Но е много смешно като кажеш "Лягай да спиш" и тя се просва като застреляна яребица и стои мирно (после пак става - нали ние сме й за игра)

Мен пък блендера ми се претакова, та не мога да сготва много нещо, но иначе аз като Правдедо го действам Peace

Какво исках още да бърборя...Май съм си давала биографията де, ама - завършила съм с 2.5 специалноси - Бизнес и Журналистика, половин Антропология (най-великата наука!). Приеха ме със стипендия за Магистър по бизнес и седнах да си задам честно въпроса струва ли си вложението в нещо, което ми е противно. Отговорът беше не и вложих в обучения за йога учители. С това се занимавам от 4 години. Семейството ми и до ден днешен мисли, че нещо грешно са ми дали да ям и съм превъртяла от последните 10тина години Crazy Не съм се чувствала по-щастлива и бедна (откакто Рада поглъща всичко изкарано) никога hahaha

Последна редакция: чт, 14 дек 2006, 22:08 от hotmama73

# 159
Да се отчета, че довечера сме на гости:
Зори, намери бавач(ка) за Боби, пий някакъв парацетамол и лягай да спиш. Изпитана рецепта. за кашлицата - направи си гаргара с прополисова (клеева) тинктура (има в аптеките, струва около 2 лв. и ще ти стигне за много време) и хладка вода. Бързо оздравяване   bouquet
Марти, стига се шашка с това хранене - Дани е мъж и половина, скоро ракия ще пие  Mr. Green
Елс, и Стени на там върви  Mr. Green
Зечова, и Маги реагира така от киселото мляко и по съвет на педиатърката го спрях за 2 месеца. Сега пробвах отново и няма проблем  Peace Давам Верея 2.9%.
Кокита, а ти на тийнейзгжъри ли преподаваш? Че с тази външност сигурно имаш бая "ухажори"
Хотмама, а колко дребен предмет можеш да задържиш под циците? И как пресичат хамериканците улиците, като са им толкова високи бордюрите?  Mr. Green

Оф, и аз имах да пиша още, ама забравих какво  newsm78 Обаче междувременно открих на какво се е дължала част от лигнята на Маги - ами обувките и били омалели и й стягали. Сега пробвах едни по-големи (със свирки на тях) и всичко е ОК - пиявицата се отлепи от крака ми  Crazy

Бързо оздравяване на всички болни, че нещо станахте много   bouquet

# 160
Не мога да не се похваля... Party Мъжът ми днес ми купил парфюм Chanel Chance! Party Предимството да живееш в граничен град - купил го е на цена пъти по реалната #Crazy, чак не му повярвах като каза за колко, после пък го наругах #Cussing out що не е купил поне 2-3-4-5 та да имаме да подаряваме, например...

# 161
  • Бг-мама
Елс браво на мъж ти решил да те зарадва човека сега да се отчетеш подобаващо нощес Mr. Green
Сега можеше да ин подариш по един на спамърките за отешетелни награди ако беше купил повече #Cussing out

# 162
Елси браво на мъжа ти......евала... kiss.....сега това да става...........

Аз си купих преди около 10 дни на Версаче Сицили...това ми е любимия парфюм от едно известно време също на много добра цен...и то доста добра..последния път го купих за 89,сега за 55!Ама късмет....

Хотмаме Рада ми е голяма фаворитка на една снимка...като малко бебе с много коса нагоре!Сложих си я на скрийнсейвър!

Ехе Правде де ходиш бе жена...не съм те засичала скоро във форума!

Зори...недей така милинка.....пийвай нещичко да не стане по-сериозно....аспирин с витамин ц също е добо!

Коки...а учениците как ти устояват?

# 163
  • Бг-мама
http://www.save-darina.org/content/view/13/28/lang,bg/
Майчета моля да го прочетете  и ако нямате фин.възможност поне опитайте да ес регистрирате на другия сайт който ще пусна по доло и гласувайте за желание 769.
Ето го и сайта:
http://www.loop.city.bg//index.php?destroy=true
Благодаря ви!

# 164
Мммммм Елси, честито   bouquet. И аз си изпросих парфюм  Mr. Green
Рада е прелест , нали ни е снаха хихих Mr. Green Mr. Green Heart Eyes

Общи условия

Активация на акаунт