В забава отлетя една година, свещички духа ДЕКЕМВРИйската дружина!

• 17 213
  • 296
  •   1
Отговори
# 165
  • София
Ники,отиде на коледно парти,Дани е захапал един кабел и гледа новини,а аз се чудя какво да правя newsm78.
Марти, Дани още ли заспива в кошницата? Сладурко, още като бяхте в БГ и ти се чудеше как ли ще заспива, като порасне? Hug Heart Eyes
Още Правде,не виждам начин как ще го отказваме.Повдига ми се от тая кошница Sick.
колко хубав страничен ефект от раждането - под циците си мога да сложа дребен предмет и да се задържи, а със задника си мога да удрям тротоара като слизам на улицата. ура за моите специални умения!)
Хотмама,заинтригува ме как го правиш.Снимай и показвай hahaha.Както ти е казала Пачи,толкова ли са ви високи тротоарите Joy.
Елс,честит парафюм.Аз съм почитател на Жадор на Диор Peace.
Банана се прие повече от идеално smile3521.Утре пак.
Пачи,наистина много се шашкам с това ядене.Голяма паника съм ooooh!.Ти ме уби с обувките на Маги hahaha.
Е,значи колкото пъти седна на компютъра толкова пъти ще се изака Mr. Green.Айде ще ходя да го мия.
Приятна вечер на всички и болните дечица и мамчета да оздравяват  bouquet.

# 166
Зечова,много жалко значи.Ще направя всичко по силите си да намеря добри моио познати и аз включително да видим какво може да се направи по въпроса!Но непременно ще помогнем.

# 167
  • Бг-мама
Надя благодаря ти аз от 2 дена имам нещо заседнало в гърлото като го прочетох и не ми дава покой та тя е възрастта на Жорко Sad Sad Sad Sad Cry Cry Cry

# 168
Горките деца, Cry Sad много ми е мъчно за всички и винаги настръхвам като чета подобни неща. Помагам, с каквото мога. Само не можах да се справя да гласувам в Лууп, къде сбърках ??!?

Последна редакция: пт, 15 дек 2006, 00:30 от цветеслава

# 169
  • Добрич
Зечова, плаках докато разглеждам сайта! Ужасно е всичко това, което се случва на това малко съкровище и семейството му! Дано наистина да успеят да съберат страшно високата сума и както казва сестричката на Дари - Лори да могат да купят живота й. Ужасно звучи, но е факт! Само успешната операция е шанса на Дари да живее!  Cry  Praynig
Щях да пиша повече, но в момента вече не мога! Ще се моля за Дари!  Praynig

Лека вечер на всички и нека болните да се оправят бързо!  Hug  bouquet

П.П. Сайта на LOOP нещо не бачка явно! При мен не се отварят всички секции и не мога да гласувам за никое желание! Зечова, опиши какво направи ти, че успя да гласуваш, моля!  Peace

Последна редакция: чт, 14 дек 2006, 21:16 от kadrokosa

# 170
  • Бг-мама
Първо като кликнах на линка и ми излезнаха 2 полета едното е е-майл другото парола а от доло има регистрирай се .Натиснах регистрирай се и след като описах всички необходими данни вече се регистрирах и ми се отвори страница на която има книга с желания и като я натиснеш трябва да ти се отвори книгата с жаланията и да напишеш 769 или да прелистваш докато стигнеш да този номер.Но примен с интернет експлорер книгата не беше активна и го заредих сайта с браузер Мозила и книгата стана активна и гласувах .Вече има 112 гласа.

# 171
Здравейте от мен отново, не съм писала отдавна, повече от седмица нямах интернет, сменихме доставчика.Имам явно доста да наваксвам и не знам кога ще смогна да изчета всичко.
Честито на всички, които докато ме нямаше празнуваха своя първи рожден ден.
 Да сте живи и здрави и много мноиго щастливи.

# 172
  • Добрич
Най-накрая успях да гласувам! Аз съм с новата Модзила - See Monkey и с нея не можеше да се  зареди Книгата с желанията както и с Интернет Експрорара. Обаче както писа и Зечова със старата Модзила се зарежда! Така и аз успях да гласувам! Вече има 130 гласа!  Peace

# 173
Ужас бе! Такава мъка. И аз се разревах като Еличка...И то гаранция никаква няма...Дано се оправи детенцето, миличкото! Heart Eyes

Марти и Пачи - ще ви строя и ще ви покажа! Ниски са ни тротоарите, ама и земното притегляне е силно! Всъщност, връзката към снимките ни нещо не хващаше скорошните, та ако загледате по-пресните се вижда кой какво:) http://new.photos.yahoo.com/ivo_ivanoff/album/576460762326046929#page1

Ами малко ми се скапа тонуса от тези новини за болести...Ще пиша после.

Последна редакция: чт, 14 дек 2006, 22:11 от hotmama73

# 174
Малеее...много гадно! Sad
Горкото детенце.... Sad
Дано се оправи милото.....дано!  Praynig

# 175
Mnogo tajno!!! Razplakah se.
Dano da uspeiat da saberat parite i wsi4ko mine uspe6no Praynig Praynig Praynig
 Iskah da pi6a,no we4e niamam nastroenie.
 Do utre.

p.s. sorry za latinicata,kredora go e hwanala lipsta

# 176
Честит рожден ден на Мирелка и Весито!

Gift Tada baloni

Благодаря на всички вас, за поздравите и милите пожелания!
Hug Hug Hug

И така да разкажа за нашия. Имахме през деня гости поздравите и милите4 мами с бебета /+-1,2месеца/, беше лека лудница Wink. В събота ще празнуваме с роднините-15броя..по-голяма лудница Crazy
Ето малко снимки направено до сега, а от събота-в неделя smile3534
http://www.snimka.bg/profile.php?view_album&album_id=84749

Размерите са ни скромни-73см/9кг bowuu

Сега за ражднето...чудя се дали да ви разказвам, моето беше от гадните Confused
Забременяла съм на 01.04.2005г /но само това е смешното/, не исках да казваме за бремеността ми, докато не минат 3-те месеца. Предната година преживях "кухо яйце" със кюртажа и всичките екстри..та затова. Обаче в края на 2-ия мес прокървих, прибраха ме на топло и немаше как да не разберат всички. След като ме изписаха ми забраниха работа, натоварване, пътуване..и така започна едно бавно нижене на ден след ден, притеснения всичко ли ще е ок.

Естествено бремеността ми беше с фул екстри-драйфане всяка сутрин до 5-ия мес включително, некво сърцебиене след всяко хранене newsm78 правех пулс 130/140-адски гадно. После дойде ред на киселините-имах чувството че и вода да пия пак ще имам SickВ 8=ия ме хвана некакъв вирус-разстр. и повръщане, обезводних се и бях на системи /вкъщи/.
Дойде 9-ия и шашкането-категорично бях за цезарово-ниско разположена плацента+висок диоптър. Доки ми предложи да раждам на 3.12, ама тогава имам РД, следващата дата беше за 08.12, ама и нея отхвърлихме и се спряхме на 13-и Grinning

На 12.12.05г ме приеха в болницата за последни изследвания, сутринта на 13-и тоалет и се започна чакане-да изчистят операционната. Имах чувството че е цяла вечност! На всичкото отгоре, по необясними и тотално нелогични за мен причини, ме вкараха да чакам в предродилна зала, където се мъчеха вече 2 момичета. Като видях как вият милите от болка, се изнизах в коридора да чакам там, и без друго се тресях от нерви.
В 13.20ч ме вкараха за операция. Добре че кума ни е анестезиолог, та той ми води анестезията и малко от малко ми даваше кураж. След дълги дебати с него по въпроса с упойките реших че предпочитам да спинкам по време на процедурата Mr. Green /то това и ми беше спането/
Пуснал ми той райския газ и хванал камерата /имаме всичко-цветно при това/. Бебо се родил в 13.40ч Кума ми се обадил да честити на обикалящия пред болницата ми мъж, и му казал че само да ме "закърпят" и слиза да поливат. needle
Да ама не.
Малко по-късно започвам аз да се събуждам, да ама не мога да дишам! И нищо и не мога да кажа, просто въздух-никакъв! Адски гадно изживяване! Направила съм била шок на трахеята след интубацията.
Междувременно мъж ми обикаля пред входа и чака.Взел да се усеща че става нещо-звъни на докито ни, той му казал не ме занимавай че жена ти е зазля... Shocked
И така половин час, 3 пъти ме вкарвал в упойка докато премине шока. От там в реанимация, а мъжете тръгнали да се черпят...не за дълго hahaha
Малко по-късно пак правя шок тоз път от нерви..това не го помня много много..та пак привикали кум ми и им развалили поливката Mr. Green
Вечерта вече се поусвестих, но адски ме болеше /до сега не съм била оперирвана и въпреки че бях готова за болка, това ми беше вповече/.

Искаше ми се да си видя и гушна бебето, но просто физически не можех да стигна до него.
Иначе знаех как изглежда-ходих на 3D видеозон и когато отидох на др ден при бебоците, веднага си го познах  smile3522
На третия ден дойде неква сестра да ме пита чие е отроче номер 199 /като театъра Wink/ и дали смятам да му дам име  smile3527

Аз още бях в дилема по въпроса, щото до последно не бяхме стигнали до консенсус с мъжо относно името. Той държеше да е на баща му, но дословно, а на мен не ми харесва името като такова-"Трифон"-просто самото звучене..нямам нищо против свекър си и това детето ни да носи неговото име. Предпочитах "Теодосий"...ама айде, от мен да мине...
Следобеда на четвъртия ден вече ме качиха в родилно отделение, предложиха ми една "ВИП" стая, чиито прозорци дори не можеха да се затворят, и леееко повиших тон  fight след което ме настаниха в адекватна такава. Оказах се не само сама с бебо в стая, ами и на етажа, което ми дойде мн добре-имах нужда от ПОЧИВКА!

Естествено се притеснявах дали теорията ми ще се припокрие с практиката относно кърменето...гледането на бебо...и изобщо хилядите въпроси които бушуваха в главицата ми  newsm78
Редовно се опитваха да ми правят забележка за това че не давам вода и не дохранвам кърмачето си, но бидеха отрязвани по въпроса от моя милост.
 От тогава до сега си го гледаме само аз и съпругът ми. newsm10

За сега това е от мен...кой знае колко сте изписали докато разкажа..

# 177
Аз пак транзит - МТВ, що го няма рожденика на снимките?  Mr. Green Иначе раждането ти е било кошмарно ...
Хотмама, тази снимка е върха http://new.photos.yahoo.com/ivo_ivanoff/album/576460762326046929 … 28803997949034/11  hahaha

# 178
МТВ, и ти не можеш да се оплачеш от липса на емоции при раждането  Hug. Тривиално, но важен е резултата и, че всичко вече е в миналото .
Честита годинка на бузаната Ина ! Да расте здрава и щастлива !
 Честит ден-ден и на другите бебоци, празнуващи днес!

Само дето мамите на празнуващите не влизат вече...и Карамел не се вясва никаква, да й е здрав рожденника    bouquet
Хотмам, има на една снимка едни дечица по памперси върху някаква мокра площадка, дай малко повече инфо что етъ, че ми е любопитно  Laughing
Утре и в събота съм на отдих във Велинград  Laughing Mr. Green.
Цунки на всички   bouquet

# 179
Олееемалеее МТВ.....Ние с теб хем сме аха на една дата (остава да сме и в една година!), забременяли сме на един ден, драйфали сме до 5 месец, хем децата на една дата, хем и на двете звездите ни се наредили да имаме истински родилни мъки, дето им казват...пииииии, колко шокове, голям страх! "тедодосий" е с 12 часа по-малък от "раличка"Simple Smile

ЧЕСТИТООООООО - ДНЕС ПРАЗНУВАТ ПЪРВИ РОЖДЕН ДЕН Бояна, Ина, Ивет, Венцислав, Виктор И Никола! дА СА ЗДРАВИ, ДИВИ И КРАСИВИ! ЧЕСТИТ 33ТИ ДЕН ДЕН НА ВИКТОРИЯ! ДА Е ВСЕ ТАКА ДОБРА, КРАСИВА И ВЛЮБЕНА!

Цвети, това много полулярно. В Лондон е тази снимка, пред една сладоледаджийница и да ти кажа водата си беше съвсем студена Shocked Тук ги има по детските площадки понеже лятото жегата е откачена и хлапетата ги пускат там да се пличкосват като в кочинка:)

Пачи, не можеш да отречеш, че съм фотогенична за трима, а? Остави, ами тук каквито са скумрии някои, като взема да ги правя тези мутри и да издавам звуци в метрото хахаха. Днес танцувахме танго, докато чакахме влака и Рада цвъртеше от кеф, особено като правехме падането назад с главата! Как стигнахте до темата кой с какво спи?? Ти нещо беше писала, че си преоткрила женските боксери:) Питам понеже Иво зяпа някакъв глупав сериал дето единия каза, че ходи по гол гъз у тях и приятелят му пита защо, а той се зачуди "Ми ти какво правиш като ти свършат чистите гащи??" А де?

Ойларипи, май ще полягвам и аз, че утре имам да пазарувам и майсторя за събота. Дано Радката не е Киселкова, че съботата ще й праснат ММР и ще й вземат кръв за кръвна картина, ама няма как - Иво трябва да е там да я държим докато я бучат. Cry

Общи условия

Активация на акаунт