Лидл 169 - ноемврийски надежди...

• 106 855
  • 1 484
  •   1
Отговори
# 1 260
  • Sofia
Има вероятност.  Но кое ще заредят днес точно....
Точно... мисля и, че не е едно и също (относно времето на зареждане) по филиалите.

# 1 261
Здравейте,да ви попитам като спецове Simple Smile -купих намайка ми от комплекта кърпи за почистване за кухня,стъкло и т.н. .На мен ми харесаха само тази за баня и за стъкло.Продават ли се същите самостоятелно за да взема само тези ,а не целия комплект?

# 1 262
  • Sofia
Здравейте,да ви попитам като спецове Simple Smile -купих намайка ми от комплекта кърпи за почистване за кухня,стъкло и т.н. .На мен ми харесаха само тази за баня и за стъкло.Продават ли се същите самостоятелно за да взема само тези ,а не целия комплект?
Ако имаш предвид микрофибърните кърпи - едва ли чак такова разнообразие, да ги има поотделно - това в магазин за домашни потреби, а може и по другите вериги, ама в Лидл...

# 1 263
  • In transit
Skk007, ще ме умориш момиче! Joy Видях имената на роботите ти. Joy

# 1 264
Morena, питам защото ми се върти в главата ,че сякаш имаха и някакви единични,но аз ходя само веднъж седмично и не съм обърнала толкова внимание. Simple Smile От там за почистване нищо не съм взимала освен препарата за канали Simple Smile .

# 1 265
  • София
До месец 3, 22г е но нормално ли е така неприятно да мирише?

# 1 266
  • Ст Загора
За стъкло има отделни в лидл 2 бр са.
starrydream остави аромата , но може да не бухне.

Последна редакция: нд, 27 ное 2022, 14:48 от nasito8988

# 1 267
  • Sofia
starrydream остави аромата , но може да не бухне.
Аз не харесвам лидълския бакпулвер, по-слаб ми е спрямо Йоткер.
Слагах по повече от него и не повторих.

# 1 268
Купих от салама Фует, но няма да повторя.
Никакъв вкус и месото в него е доста сланинесто.
Принципно купувам рядко колбаси и този затвърждава традицията ми от въздържане към тях.

# 1 269
Фует е доста приятен салам по принцип, може би на тях не им се е получил. Иначе си е мазничък, да, но не колкото чоризото например.

# 1 270
  • "Всички сме в канавката, но някои от нас гледат към звездите" О. Уайлд
Напоследък и аз не ги харесвам брошурите, но утре искам, неискам ще ходя.
Течния Калгон, филтрите за кана, тофуто дето вкъщи като снак се яде, време е да се понакупят
и коледни сладки и глезотии, че после в лудницата хич не ми се бута. Лека, полека каквото може
да се купи сега, то така или иначе остава по-малко от месец до Коледа.

# 1 271
Lidl коледни късмети

# 1 272
Аз днес си купих електрически шприц. Голям мерак.. все някой ден да ползвам. Въпросът ми е става ли за нещо Grinning или да го връщам ?

# 1 273
Утре ще ходя за кайма и панирани зеленчуци. (Имате ли отзиви за последните)? Видях, че пакетът включва моркови, карфиол, броколи.

# 1 274
Някой да знае дали номерата на детските обувки отговарят на стандартните? Понеже дрешките са много уголемени, а обувки не съм купувала.

Общи условия

Активация на акаунт