Лидл 169 - ноемврийски надежди...

• 106 836
  • 1 484
  •   1
Отговори
# 1 275
Пета година ползвам тази мелничка, само си я пълня, според мен ще ме надживее😀
Скрит текст:
И моята на винт е същата. А откъде взимаш шарения пипер, за да я пълниш? Заради него купувам в мелничка.
За пипера - голям избор. Може от Метро, има магазин на Женския пазар за насипни подправки на много изгодни цени. От там си купуваш по колкото искаш от различните видове пипери и си ги смесваш. Има и много сайтове за подправки, като поръчаш няколко, дори и с доставката излиза по-изгодно от еднократните мелнички от хипермаркетите. Аз от доста години имам електрически за пипер и сол. И голямо количество от най-малките лидълски пластмасови кутии, пълни с всякакви подправки. От много години не купувам миниатюрните количества подправки за луди пари от хипермаркетите.

# 1 276
Тези кантари хубави ли са? Има ли някой такъв?

# 1 277
  • София
Тези кантари хубави ли са? Има ли някой такъв?

Не съм сигурна, че е същия. Приличат си, но моят е целия черен. Цената беше подобна. Качвам се по няколко пъти и смятам средно аритметично. Joy Не знам защо не го върнах още в първия месец. Тогава поне ги приемаха безропотно. Simple Smile

Сетих се и за батерията. Не е най-често използвания уред, но когато се сетя, батерията е изтощена. Слагам нова и следващия път (след месец-два) пак показва изтощена батерия. А го държа на недостъпно място, където със сигурност никой не се качва случайно.

Последна редакция: пн, 28 ное 2022, 11:03 от Тaня67

# 1 278
Не струва кантарът. Грешки дава постоянно

# 1 279
Явно лидълските кантари не струват.
Кухненските им везни също.
Електронен кантар имаме от Кф и е ок.

# 1 280
Снижили са качеството на кухненските везни и кантарите, явно . Имам от много години, ползвам ги непрекъснато, нямам проблеми.

# 1 281
  • Г. О.
Имам ненужен купон -22% за играчки превозни средства. Ако на някого му трябва, нека ми пише.
Също така имам и отстъпка 1,50лв за опаковка замразени малини, до 3бр.
Може ли мнение за Добруджанския гюбек? Харесвате ли го?

Последна редакция: пн, 28 ное 2022, 08:08 от НефертитиЯ

# 1 282
  • Велико Търново
Харесвах гюбека, когато струваше около 6 лв. Вече не го харесвам! Не си заслужава парите, според мен.

# 1 283
няма ли код тази седмица?

# 1 284
няма ли код тази седмица?

Не, спряха ги заради коледните късмети, които ще има от четвъртък.

# 1 285
Здравейте, да попитам има ли някой отзиви за отолплителния уред за таван, който предлагат тази седмица? Върши ли работа и ако не мога ли да го върна? Благодаря Ви предварително!!

# 1 286
Имам същия кантар, купуван миналата година за 16 лв. Аз съм доволна, не ми дава отклонения, нито пък съм сменяла батерията. Според мен за 10 лв си струва, аз даже се чудя дали да не взема още 1.

# 1 287
  • София
И ние имаме електронен кантар - супер е!

# 1 288
  • София
Премерих се контролно три пъти - едно и също показва, тоест смятам, че може да се разчита.
Моят лидълски беше към 40 лева ( телесни мазнини бла-бла ... ), което въобще не ми е необходимо, но и не съм обърнал внимание, че пускат и обикновени.

# 1 289
  • София
Подарявам
Скрит текст:

Общи условия

Активация на акаунт