На море в България 2023 г.!

• 86 277
  • 737
  •   1
Отговори
# 225
Записвам се в темата. Препоръчвам, като добро място за прекарване на лятната почивка Свети Влас. Много по тихо и спокойно от Слънчев  Бряг. Съчетание на море с планина. Морето спокойно в залив с приятни места за разходка, плаж и риболов. За любителите на планината има изградени еко пътеки със заслони и над 30 параклисчета, места за барбекю на открито и чудесен изглед към морето.

# 226
Благодаря за темата.
Чакам Хермес, иначе Албена и Дюни  между 3000 и 4000 лева четирима възрастни, защото децата са над 12 години.
За по евтина почивка с деца защо не пробвате в някой ваканционен комплекс. Имам наблюдения за Свети Влас. Има предложения за доста апартаменти в които спокойно може да се настани четиричленно семейство. Тихо и спокойно място, в същото време близо до развлеченията и атракциите предлагани в Слънчев бряг. Съчетание на море и планина. Има обособени маркирани еко пътеки в планината с места за барбекю. Също така за любителите на риболова много добри места за риболов от брега. Единственото неудобство е, че не се предлага храна но самите апартаменти предлагат всички удобства за приготвянето и. Друг вариант са ресторантчетата в градчето или по брега. Има и многомагазини, които предлагат готова храна.

# 227
doni70
Ти да не си собственик на ваканционен имот в св. Влас?

# 228
С апартаментите,тоест квартирите и много сложно и изнервящо. Преди години имаше Квартирно бюро и лесно можеше да си наемеш квартира. Днес няма как... Да не говорим,че наемателите пускат квартирите си както и когато им скимне...

# 229
Дони, хайде малко се поспри с рекламата за Св. Влас! Знаем какво предствалява и какви баири трябва да изкачи човек от плажа до хотелите. Тук общо взето споделяме личен опит и отзиви от конкретни места за настаняване, които сме посетили. Не си възхваляваме просто ей така даден курорт или населено място.
Освен това имай предвид, че във форума не са разрешени два и повече поредни поста. Ако имаш какво конкретно да споделиш за масто за настаняване, но не с цел безплатна реклама, то си добре дошла.

# 230
doni70
Ти да не си собственик на ваканционен имот в св. Влас?
Де да бях. Просто ми харесва природата и местоположението. Ако бях щях да пиша за определен комплекс. Миналата година бях там. Два пъти отсядахме в различни семейни хотели и веднъж в апартамент в комплекс. Изказвам впечатленията си. Не пиша имената на хотелите и комплекса за да не правя реклама.

# 231
Аз в частни апартаменти и къщи за гости не отивам. Поне докато собствениците на последните не излезнат от тъпото закостеняло  мислене "Ден година храни" и "Ако не е този шаран, ще е друг."
Разбира се, има и рентиери, които предлагат стойностни имоти, съобразени са цена/качество и се държат с почиващите културно и нормално, но по-скоро те са малцинство. На руска рулетка не ми се играе вече, дърта съм за това.

# 232
Записвам се в темата. Препоръчвам, като добро място за прекарване на лятната почивка Свети Влас. Много по тихо и спокойно от Слънчев  Бряг. Съчетание на море с планина. Морето спокойно в залив с приятни места за разходка, плаж и риболов. За любителите на планината има изградени еко пътеки със заслони и над 30 параклисчета, места за барбекю на открито и чудесен изглед към морето.
Плажовете на Влас не ни харесаха, иначе наистина е много по-спокойно от Слънчев бряг.

Последна редакция: пт, 10 фев 2023, 20:20 от Vesbu

# 233
В Свети Влас трябва да ми предложат безплатен АИ и пак сериозно ще се замисля дали да се възползвам. Laughing Хайде малко по-сериозно, моля!

# 234
Аз преди да резервирам апартамент в комплекс,бих искала да си кажете мнението.Никога не съм била в Свети Влас,ще ми бъде полезно всяко мнение.С двама тийнейджъри на 12 и 14 съм, заради басейна реших тази година да наемем апартамент.За комплекс Сиана 2 става въпрос.Благодаря!

# 235
В Свети Влас трябва да ми предложат безплатен АИ и пак сериозно ще се замисля дали да се възползвам. Laughing Хайде малко по-сериозно, моля!
И аз имах сериозни предразсъдъци за Влас, но преди 2 г. бяме в Премиер Форт Бийч Хотел и честно казано много ми хареса, на децата - също. Много чисто и приятно, точно на плажа /той е доста малък/. Ние бяхме без изхранване, така че за храната не мога да дам мнение.

# 236
  • Sofia
Няколко години почивахме в апартамент във Вега Вилидж,  св.Влас, точно над пристанището. На нас също ни харесва, плажът е със син флаг, чисто, плитко, тихо, единственият проблем е, че в топ-сезон е пренаселено, а и си пригответе прилична сума за чадър+шезлонг.
И да, баирът нагоре към уличката с ресторанти е малко неприятен, но е за 5 мин, после има добър избор от всякакви неща за хапване. Има и една много хубава баничарница на спирката на автобусите, редовно закусвахме там.

# 237
Хайде малко по-сериозно, моля!
Какво значи това? Честно. Не разбирам. Моля да коментирате и постовете на NBM и atallaya. Аз имам няколко познати семейства, на които Влас им харесва достатъчно много, че да купят ваканционни имоти там. Ще споделя, че това са семейства с доходи над средните и обиколили доста места в България, Гърция и въобще по света.

# 238
С апартаментите,тоест квартирите и много сложно и изнервящо. Преди години имаше Квартирно бюро и лесно можеше да си наемеш квартира. Днес няма как... Да не говорим,че наемателите пускат квартирите си както и когато им скимне...
Ние използваме приложението на booking и си резервираме хотел или апартамент по пътя към дестинацията.

# 239
Хайде малко по-сериозно, моля!
Какво значи това? Честно. Не разбирам. Моля да коментирате и постовете на NBM и atallaya. Аз имам няколко познати семейства, на които Влас им харесва достатъчно много, че да купят ваканционни имоти там. Ще споделя, че това са семейства с доходи над средните и обиколили доста места в България, Гърция и въобще по света.
Значи, че  "На мен ми харесва", означава само, че харесва на написалия тези думи и по никой начин не означава, че и на някой друг ще хареса. Затова - по-сериозно! Едно време, след построяването на Слънчака и неговия успех, са търсили и други места за построяване на подобен курорт. Следва Албена с успех много под очаквания и накрая идва провала, наречен "Вилно селище Дюни". На никой не му е хрумнало да разширява Слънчака към Свити Влас. А сега всяко село край брега стана курорт.

Общи условия

Активация на акаунт