На море в България 2023 г.!

• 86 186
  • 737
  •   1
Отговори
# 465
  • Русе
Е добре де, може да не е Ултра в краен случай 😁 Разгледах някои в Албена, но честно казано самите хотели не ми харесват или пък са далеч от плажа..

Хотел Калиакра е на плажа, отсядали сме в хубава супериор стая с малко дете. Отзивите ми са отпреди няколко години, не е зле да проверите какво е положението сега. Но не отхвърляйте Албена с лека ръка, за мен е един от най-подходящите курорти за малки деца - спокойно, с големи площи за разходка (бях с бебе и количка, доста е приятно да има горски площи за разходка), дълга алея, много зеленина. Само трябва да проверите по последни отзиви кой е най-хубавият хотел на плажа (отсядали сме и в Гергана, стаята не беше много хубава, малко тип соц, но пък храна, плаж - перфектни).

Другият предпочитан вариант на нашето море е Дюни, но погледнете Белвил като по-спокоен хотел, при плажните е лека лудница, обаче ще имате едни 5-10 мин път до плажа от Белвил. В последните години нещо не са съвсем отлични отзивите там, преди няколко години беше топ място.

Аз съм набелязала и този като хубав, но още не сме ходили и не мога да дам отзиви:
https://casadifiore.com/
В никакъв случай не съм отхвърлила Албена, честно казано и на мен точно там ми се ходи, ходила съм преди да родя 2-3 пъти и съм с много добри впечатления, иначе повечето хотели наистина са с малко “соц” обзавеждане и не ми допада особено, а на първа линия поне това, което видях повечето са така.. може би ще се ориентирам за някой по-далечен, но по спомен курорта не е много голям, едва ли ще падне яко ходене до плажа ☺ много благодаря!
Разглесайте и Калиакра маре, който е сравнително скоро реновиран, а от тази година ще е Ултра ОИ, погледнете и Лагуна бийч.

# 466
  • Русе
Здравейте, не съм чела много назад за това се извинявам ако е имало същия въпрос. Искам да питам къде би било най-подходящо да се отиде с дете на 1г. (вероятно никъде но.. 😁) аз предпочитам някое спокойно място, места тип Слънчев бряг не ми допадат.. и също така ако можете да препоръчате някой хубав Ултра Ол инклузив хотел (ако може и на първя линия) , в койте сте отсядали? 😊 Благодаря предварително!
Горещо препоръчвам този хотел и вили!
https://visit.bg/hoteli/hotel-algara-beach-3085/

# 467
включвам се с хубави отзиви от хотелите в Кранево (Каса ди Фиоре, Алгара Бийч) - те са нови, а и плажът не отстъпва от този в Албена. В Албена ако търсите  - има няколко хубави хотела - Maritim Blue, Амелия, Фламинго Гранд. Чак се чудя на акъла си защо търся хотели в Гърция....  хем по-скъпи, хем по-скапани.... Сигурно за разнообразие малко.
В Албена неприятното е само, че има много румънци

# 468
Каса ди Фиоре ми е в уиш листата Heart

Точно заради разнообразието тази год сме се насочили към Гърция.....но аз прекалено много си обичам БГ черноморието и сигурно ще се запишем и с нещо на нашето си море Heart

# 469
Моля да препоръчате нещо по южното Черноморие, подходящо за почивка с малки деца на 2г. Не харесвам големите хотели с ОИ, търся малък хотел или вила/ бунгало, в близост до плаж. Ако има басейн и детска площадка ще е супер.

# 470
Здравейте, не съм чела много назад за това се извинявам ако е имало същия въпрос. Искам да питам къде би било най-подходящо да се отиде с дете на 1г. (вероятно никъде но.. 😁) аз предпочитам някое спокойно място, места тип Слънчев бряг не ми допадат.. и също така ако можете да препоръчате някой хубав Ултра Ол инклузив хотел (ако може и на първя линия) , в койте сте отсядали? 😊 Благодаря предварително!
Препоръчвам Албена.
Като хотели - Гергана, но ако можете да си позволите, резервирайте в обновеното крило (миналото лято бяхме в Гергана, всичко беше на ниво, само към стаята, която беше в необновената част, имах забележки - да, чисто беше, но стаята не отговаряше на категорията на хотела).
Друг хотел, който препоръчвам, е Калиакра маре. Ако искате да ви е по-широко, резервирайте стая де лукс. Икономичните са по-тесни, макар че ние тогава се събрахме дори с кошара.
Маритим Парадайс блу също е много добре, но не знам дали има ол инклузив.

# 471
  • Сф
Моля да препоръчате нещо по южното Черноморие, подходящо за почивка с малки деца на 2г. Не харесвам големите хотели с ОИ, търся малък хотел или вила/ бунгало, в близост до плаж. Ако има басейн и детска площадка ще е супер.
Панорама , Ариана, -  Китен. Също има и други хотели с басейн по Китен, вероятно и Приморско . Трябва да влезете по темите и да разгледате и питате. То с басейн няма как да е много малък хотел. Скоро търсех за позната, препоръчаха ми ( други мои познати ) бунгала Дея Ахтопол. Сините били по- луксозни и на сянка. Плажа е на Делфин, хубав , по някаква алея за макс 10 минути. Не съм ходила лично, но те 7 ма година повтаряха, детето им порасна и тази година ще им е скучно и ще гледат нещо друго.

# 472
Моля, за мнения за Астория Златни Пясъци!

# 473
Може ли мнение за хотел Тарсис Слънчев бряг?

# 474
  • София
здравейте, харесали сме място за нощуване на ул.черно море 1,може ли ориентир далеко ли е от центъра пеша, и също на какво разстояние е най-близкия плаж? благодаля

# 475
здравейте, харесали сме място за нощуване на ул.черно море 1,може ли ориентир далеко ли е от центъра пеша, и също на какво разстояние е най-близкия плаж? благодаля
Къде се намира тази улица "Черно море"? Не сте уточнили курорта/населеното място.

# 476
  • София
Къде се намира тази улица "Черно море"? Не сте уточнили курорта/населеното място.
извинявам се, пропуснала съм гр. Несебър

# 477

[/quote]
извинявам се, пропуснала съм гр. Несебър
[/quote]
Ако това място  https://m.rooms.bg/apartamenti-nesebyr-cherno-more-1.html за настаняване се има предвид, то в информацията е посочено, че плажът е на 1.6 км и на картата също се вижда, че е далече от Южният плаж на Сл. бряг, а от Несебърският още повече.

# 478
Здравейте!
Бихте ли ми препоръчали къде е хубаво да се почива лятото с бебе под годинка и двама тийнейджъри? Хем да е спокойно за бебето , хем да не е скучно за каката и баткото. 🤪

# 479
  • тук-там
Ако някой си е харесал Феста панорама в Несебър - тук излиза доста добре като цена  - 1400 лв. ол -  5 нощувки за двама с дете.
Има дати до края на август.

https://secure.voyage-prive.de/booking/step/1/379619/9453354_19- … _2_0_0_1684395333

Общи условия

Активация на акаунт