Тълпи от мигранти към Европа - какво ще последва от това? - Тема 3

• 189 220
  • 3 447
  •   1
Отговори
# 3 300
Един от мигрантите, хванати в Лозенец, сам си призна, че е войник от армията на Афганистан.

Плащали по 20 000 евро да преминат българската граница, а плащат и за другите да преминат. Откъде такива пари, нали са бедни бежанци? С телефони от по 1000 лв. Че то европейците не могат да изкарат толкова пари. Кой финансира това нашествие към Европа?
Защо европейците позволяват, страните им да се ислямизират?

# 3 301
  • Край морета северни и южни
Аз прочетох, че Катар и Саудитска Арабия финансират най-различни ислямистки организации.
https://www.dw.com/en/qatar-millions-for-islam-in-europe/a-55703504

Нямам нищо против мирните мюсулмани като индонезииците и турците, но много от масово пристигащите от Близкия Изток и Махреба не са като тях.

# 3 302
  • Street of Dreams
И аз се чудя, какви 20 000 евро? Минималната заплата в Афганистан е 65 евро, всички знаем че по полетата например, където е основният поминък, печелят още по-малко. Че те с 20 000 евро ще живеят до края на живота си като царе. И как се събират изобщо с тези заплати. Или по-скоро - кой плаща?

# 3 303
Има инфо кой плаща. Не е кой знае колко трудно до се стигне до него.

# 3 304
Някой им плаща за поетия риск да ни завладеят.
Тези 20 000 няма как да се спестят от работа в Турция.

# 3 305
Цитат
Бургас е третата община, в която стартира пилотният проект не само за България, но и за Европейския съюз, свързан с предоставянето на алтернативни социални услуги за непридружени непълнолетни бежанци.
https://bnr.bg/burgas/post/102194669/obshtinata-predostava-alter … jeni-deca-bejanci

Започна се. Разбира се, парите за това идват отвън. След като създаваш условия за нахлуване, разбира се, че ще има такова. Неслучайно, "децата" от Египет и Мароко тук се увеличават с всяка година. Създаваш условия, родителите там да си запратят децата към ЕС, лепваш им етикет - "страдащи бежанци" и готово. Става с лекота.
В Западна Европа вдигнаха ръце от тези "деца", а тук ни се втълпява, че щом са до 18 години, значи задължително са добри и невинни.
Цитат
както и повишаване на сензитивността на обществеността по отношение на необходимостта от прием и предоставяне на социални услуги за тази целева група, с подкрепата на УНИЦЕФ.
Това е абсолютно скандален абзац!

Последна редакция: нд, 24 авг 2025, 23:27 от Alexa10

# 3 306
Те, тези деца /мъже/ точно за Бургас са се запътили с надеждата да се адаптират
към нашите условия. Дали?!
Е, някои хора ще си напълнят джобовете и ще ги интегрират както интегрираха ромите. Много добре знаем, че и те самите не си вярват.
‐------
Днес нова порция от двайсетина, активирали са се, а и цената е доста изкушаваща за трафикантите. Този път е нашенец.
https://www.mediapool.bg/zaloven-e-nov-bus-s-migranti-do-20-000- … a-news374582.html

Последна редакция: пн, 25 авг 2025, 11:37 от delpel

# 3 307
Цитат
Сирийски граждани у нас протестираха пред МВР с искане за по-бързо издаване на визи за семействата им
https://bntnews.bg/news/siriyski-grazhdani-u-nas-protestiraha-pr … -1353029news.html
Тук вече кръвта кипва! Що за наглост? НЕ сме длъжни да им даваме визи! Влезли незаконно, че и с претенции...
, а и цената е доста изкушаваща за трафикантите. Този път е нашенец.
Изкушаваща е, защото няма адекватни наказания. Доживотен затвор без право на замяна за каналджийство и ще видим колко ще е изкушаваща.
15-20 години затвор и за мигрантите и ще им изчезне желанието да преминават през страната.
Но целта НЕ е да се спре това нашествие.

Последна редакция: пн, 25 авг 2025, 22:35 от Alexa10

# 3 308
Наглеци са разбира се, нали ес властите ги толерират и насърчават.Зарязали си семействата, хукнали уж да се спасяват и сега и фамилиите си ще “спасяват”. От кого и от кого?Щом си живеят още в Сирия, значи няма страшно!Между другото много страни обявиха точно Сирия за безопасна, а за др. излиза инфо, че вече няма да прибират семействата им.
В Nl след поредното убийство от търсещият убежище,жените ще протестират всяка събота до 22.09.

# 3 309
  • Street of Dreams
Станаха 10 години от инвазията. Всички канали разправят колко по-добре са станали нещата в Германия, откакто Меркел ги покани. Дават пример с един сирийски помощник в болница и един албански бояджия..........

# 3 310
Дааа, добре е Rage , почнаха да се съфирясват местните. Дано тенденцията се усили.
Има ли в темата живеещи извън Бг?
Как са услугите при вас?
Аз съм казвала тук, че при нас започнаха някои бизнеси да не допускат специфични групи- фитнес зали, дискотеки, кафе-барове... со кротце, со някой специфичен app- уж за контрол на пространството, да не става пренаселено... Wink
за Германия, приятелка ми каза, че вече следват нашия пример- тя е в някакви села до Баден Баден

# 3 311
https://www.dw.com/bg/10-godini-sled-2015-uspa-li-germania-da-in … ancite/a-73765906
Който не вярва, че повече от 60% от сирийските бежанци в Германия работят, ето в DW може да прочете. И Меркел щастлива, че ги поканила и горда все още с призива "Ще се справим". 
Измислили си някаква статистика управляващите и я навират в очите на обикновените граждани. Големи ползи отчели, гражданство им дават, нали вече са им електорат. Smiling Imp
А самите данъкоплатци как усещат тяхното присъствие никой не ги пита.
Какво лицемерие!
Не знам колко от германците вярват и се радват на новите данъкоплатци?

# 3 312
Германия даде тон за песен за голямото нашествие не, че и преди това ЕС не прибираха всякакви. Особено тия с лодките, които щурмуваха ОК най-вече.Щом спретват такива статистики, ясно колко са цъфнали с новите европейци.Не сме очаквали нещо друго. Факт е, че масово има недоволства срещу нашествениците.Особено сега, когато джоба на европейците изтънява и след някое поредно изнасилване.Така беше наскоро в Испания. Така е в ОК-брутално. Всеки ден. Така е в момента и в Nl. Там всеки ден повтарят: ще се превърнем в ОК! Гледах някакъв българин коментира, че в зап.европ. медия са говорили за закланата млада холандка Лиза, но доста пестеливо и цензурирано.Конкретно за извършителя.В полските медии не спестявали нищо и открито говорили за незаконно пребиваващият пореден изнасилвач и убиец.В Германия ам.модел се намесил да защити жена нападната от “бежанец” в гр. транспорт. Запазих го, но ще гледам друг път. Не съм в настроение да се занимавам с такава сган сега.Нашественика “безценен” е ръгал с нож младият мъж, който освен модел е и наскоро завършил и за фелдшер.Човек, който наистина ще допринесе за обществото, пък ние в ес ще повтаряме, че : не всички са такива.

# 3 313
Не знам в Нидерландия дали се говори за Лиза, но в Белгия се говори за нея и новината беше публикувана и обсъждана широко, включително и се говори за социалното движение, което възникна впоследствие.

Не съм убедена, че движението в Нидерландия е с антиимигрантска насоченост, между другото. Поне с такова впечатление оставам от лозунга “Not all men, but always men.”

# 3 314
  • Glasgow
При нас (Шотландия) се случи инцидент в Дънди дето се разпространи из социалните медии, българска двойка, предполагам ромска, защото са по тъмни, влиза в пререкание с шотландски деца, от този безпризорния типаж, не знам имат ли родители или са от приемна грижа, детето размахва ножове и крещи като лудо
Скрит текст:
Информацията се разпространи като че били нападнати от пакистанци мъже и то нали знаете като тръгне вълната, даже Елон Мъск го споделил. От полицията обявиха днес, че са българска двойка мъж и жена, хората да престанат да разпространяват фалшива информация, че детето е с обвинения за притежание на тези ножове (и не му е за първи път, това не от полицията, ами от хора които живеят там), но хората пак не вярват,. смятат че децата са нападнати от несъществуващи пакистанци, болшинството са на страната на децата, смятат че полицията лъже, феновете на Фараж само това и чакаха и без това само се чудят как да забъркат скандал, в който тъмните са лошите. Така ги мисля тази двойка българи, сега сигурно трябва да сменят град, училища за деца, всичко. Луди шотландци си слагат тази снимка на момичето с ножовете и пишат че е новата Mary Queen of Scots, Жана Дарк и т.н като е просто едно откачено дете , най вероятно без родители, каквито има почти навсякъде и тероризират не само тъмни.

ред. Даже Карбовски споделил тази простотия, явно не разбрал още, че са българи. "Мъж от 'новите европейци' преследвал момичетата" и прочее глупости.

Последна редакция: чт, 28 авг 2025, 10:42 от Jokerr

Общи условия

Активация на акаунт