Тълпи от мигранти към Европа - какво ще последва от това? - Тема 3

• 189 149
  • 3 447
  •   1
Отговори
# 3 420
Така ли, значи чужденец е бил?🤨 Не, че не си го помислих, но говорят друго.За нашенски наркоман.Веднага се усъмних в тази версия.Само дето наркоманите не действат така.Може да откраднат, просят пари, не се занимават с безполезно трошене на огромни витрини да се набиват на очи.Трябват им пари, а не излишни разправии. Днес видях изпотрошеното и съжелявам, че направих само една снимка. Има огромни щети и доста тежки павета трябва да е носил чужденеца, ако изобщо е бил сам.

# 3 421
Утре ще минавам от там. По принцип не е изключено да е наркоман, виждала съм такива в района. Даже веднъж имаше един припаднал пред Халите и му викаха линейка.

# 3 422
Цитат
По принцип не е изключено да е наркоман
Не и в този случай! Чужденец е. Не според слухове, а според полицията.

# 3 423
Да не би чужденците да са имунизирани срещу наркомания? Естествено, че може да е чужденец, който също така употребява наркотици.

# 3 424
Грешно съм разбрала, помислих, че говориш за нашенски такъв.

# 3 425
Някои пристигат със зависимост към разни опиати. По-напред сме го коментирали, не е нещо ново.Така че не е чудно да е чужденец.
И дежурните измислици за психически заболявания са именно резултат от подобни проблеми. Не смеят да признаят каква сган внесоха в Европа.
Не, че няма нашенци със същите зависимости, но европеецът реагира по съвсем друг начин. Не хуква да троши и да вади ножове.

# 3 426
Някои пристигат със зависимост към разни опиати. По-напред сме го коментирали, не е нещо ново.Така че не е чудно да е чужденец.
И дежурните измислици за психически заболявания са именно резултат от подобни проблеми. Не смеят да признаят каква сган внесоха в Европа.
Не, че няма нашенци със същите зависимости, но европеецът реагира по съвсем друг начин. Не хуква да троши и да вади ножове.
Не само, че пристигат и зависими такива, поради различни причини, но и много от тях като дойдат, създават мрежи за разпространение. Франция например има много тежки проблеми от това естество и главната причина са именно мигрантите, включително и тези родени там, но с чужд произход.

Преди време бяха казали по телевизията, че мигрантите се друсат с разни вещества, за да издържат на тежкия преход. Та И от тези има.

И тук са хващали разпространители от Африка (в Слънчев бряг), но законно влезли.(Не че е успокояващо, че са законни)

Последна редакция: пн, 29 сеп 2025, 23:30 от Alexa10

# 3 427
София ще заприлича като почти всички европейски столици и по-големи градове.
Тоест, няма да прилича на български град. Но май това не вълнува хората, че няма да се чувстват като в собствения им град, като в собствената им страна.
А това води и до много голяма престъпност и несигурен и неспокоен живот! Не си взимаме поука от това, което се случва в Западна Европа.
Да, все още тук хората не се вълнуват.Като заприличаме на западните градове, ще бъде късно.Онези се усетиха, но нищо не може да се направи вече.Гледам ги нидерландците се опитват с протести.Това казват:все едно не сме в собствената си страна.В Амерсфорт местните яростно протестирали срещу намерението на общината да настани 550 същества в затворено у-ще и около хокейно игрище.Възрастни хора, семейства с малки деца, всички са луднали от ужас.Сравняват го с лош филм.Общинарите отлагат настаняването, не било добре обмислено.Отлагането не е решение!В крайна сметка рано или късно трябва да ги набутат някъде.Оставам с впечатление, че централно е наредено и няма мърдане.Разбирам, че това е официална политика на ЕС и въпросните навлеци не са бежанци, само се чудя колко милиона още ще набутат?Ще има ли лимит, или колкото повече, толкова повече?Хора споделят, че тъмната паплач в Германия, НЛ и Испания се увеличава.Четох за някакъв Мохамед Рифай влязъл незаконно в Испания мин.год.Ходил до Франция,Германия и Швейцария.Натрупал арести.Колко да е натрупал щом свободно си джитка и после се връща в Испания.Извършил сексуално посегателство цитат:''в страната на Баските''  после заминал и изнасилил 14г.  испанско момиче в Мадрид.Обявил се за малолетно дете и отказва да направи тест проверка за възраст.Поредният гнусен изверг.

# 3 428
  • Край морета северни и южни
В Атина има цял квартал, където има мигранти. Добре, че не минахме от там. И пак на някои места имаше доста африканци и араби.

А в някои западни градове искале забрана на кучетата, защото и това ги обиждало. Според техните вярвания да имаш куче за домашен любимец било непрепоръчително. То пък всичко ги обижда тези пустинни плъхове.

# 3 429
  • Street of Dreams
Ама какво говорите? Тук 10 години ни обясняваха че това в България няма как да се случи?

# 3 430
Ама какво говорите? Тук 10 години ни обясняваха че това в България няма как да се случи?
Дааа, и аз съм в потрес!
Нямало да им хареса в Бг, нямало помощи.... пък българина какъв юнак е- нямало да им се даде... Unamused

# 3 431
Няма ги и тези, които ни обяснаваха, че Германия знае какво прави, западняците вярвали на политиците си и след 10год. всичко ще е китка.Не бях оптимист и когато се надяваха, че скапаният ни стандарт ще ни спаси. Щели да бягат от нас, да ама ето,  че ни ги връщат. Не започваше ли някаква подобна програма през 2026г.?Западняците също не са очаквали в какво ще се превърнат страните им.Моленбек е бил приятен квартал с всякакви чужденци, сега мюсюлманско гето.В Алмер Nl също не са вярвали, че ще стигнат до тук.Сега недоволстват.Това вече не било Холандия, не били бежанци, а цитирам:паразити.Джамиите никнели като гъби, вече има осем, а през ноември ще отварят поредната в сградата на бивш културен дом.Репортерката пробва да интервюира забулена и тъмни граждани, но я отсвириха безмълвно само с клатене на глава.Учтиво им благодари и пожелава хубав ден, ония си продължават с мрачни физиономии. Само белите се палят и оплакват, ама какво от това?Хем ми става жал за тях, хем съм им гневна. Къде бляха през годините тия промити мозъци?!Та и ние така ще се докараме с бездействието си.🤯

# 3 432
https://www.threads.com/@qepodcast/post/DPOHQqqDijX?xmt=AQF0snxy … Lq-XTkNwrQ&slof=1

Да,да...германците...
А нашите хубостници(Пт), бяха направили много хубав проекто-закон,който продажният ни президент върна. Добре че дясното( популистко казват), е силно и втора политическа сила, че поне отстоя 2-3 точки.
Едната е особено обещаваща- поне 5години осигурен в държавата,  чак тогава може да иска социални помощи.

# 3 433
Навсякъде е трагедия с напъните на политиците да приемат и обгрижват изнасилвачи и терористи.Гледах някакъв испански политик беснееше, че в Испания се строяли повече джамии, отколкото в Мароко.Правителството на Санчес наливало народна пара, докато хора едва свързвали двата края.Навсякъде едно и също.Холандците се тръшкат за последствията.От 1995г. насам миграцията им е струвала над 600млрд. евро.С тези пари биха могли да изплатят нац. дълг и да намалят цената на здр. си застраховки.Там е мътна и кървава в това отношение, всеки сам си ги плаща от джоба.При пропуск 4м. започвали да текат лихви и глоби.Мигрантите не плащат сами, данъкоплатците им ги плащат.Не знам за тъмните, но украинците доста недоволстват от лошо лечение или липсва на такова, игнориране на сериозни здр. проблеми.В тяхната страна всичко било добро и безплатно.В заключение след като изреждат всички останали проблеми, каквито има във всички държави приели навлеците, хората се питат:кой има сметка от това?!Айде де, кой, кой?!
Насилието и посегателство над жени расте постоянно.Вчера са разпространили видео на мъж следил и опитал да нападне жена.Развикала се, някак се спасила.Случката е от 1 юни.Е, защо чак на 1 октомври го показват?
LordOzzy ⚡ как е в това отношение в Пт, безопасно ли е за жени към днешна дата?

# 3 434
Все още, няма големи престъпления( или разгласяването им Unamused )
Което не означава, че няма опити за такива. Няма жени и момичета,  които да са с акъла си, и да не се съобразяват със ситуацията Weary

Аз лично, съм била на косъм да бия с голи ръце навлеци, по време програма на общинския площад, където се опитваха да снимат момичета.
Но, хайде, аз съм малко в провинцията.
В Лисабон  са заели 1-2централни улици,  по модел на всички големи градове,  вече са избутали традиционните дюкяни оттам, ....същата картинка...
Единствената разлика е, че не се задържат много - много,  тичат към по- уредени Rolling Eyes държави, защото  тук им дават малко пари за сравнение...
При нас , вече съм го казвала, някои се усещат вече и започва  процес на сегрегация.  Фитнес, басейн, спортна школа..дискотвки, барове...вече чувам за много такива бизнеси,недопускащи навлеци.

Последна редакция: чт, 02 окт 2025, 08:44 от LordOzzy ⚡

Общи условия

Активация на акаунт