Спойлери от реалити предавания - тема 6

• 84 538
  • 752
  •   1
Отговори
# 315
За мен си е баш Георги това, но пък изглежда е същата игра. Няма обаче смисъл да са презаснемали играта с различен капитан, така че предпочитам да се доверя на логиката си, а не на очите си.

И на мен повече ми приличаше на Георги, изглеждаше по-висок човек, с различна прическа, затова си позволих да кажа имена, но играта е тази, с хвърлянето на коловете.

# 316
Ех, изпуснала съм снимката 🥲 Ако може някой нека я сподели. 🥺

# 317
Утре по-скоро да се наблюдава пейката .... предполагам.
Тц! По-скоро да се наблюдава покривът на Нова, че Мирелка надали ще изпусне такава снимка за ИГ. 🤪🤣🤣
Пейката не е ли в сряда ?!

# 318
Скрит текст:
Утре по-скоро да се наблюдава пейката .... предполагам.
Тц! По-скоро да се наблюдава покривът на Нова, че Мирелка надали ще изпусне такава снимка за ИГ. 🤪🤣🤣
Пейката не е ли в сряда ?!
В сряда е за тези, които отпадат на елиминационната битка в петък.
Отпаднали на капитанска (Елица) сядат на диванчето във вторник.

# 319
ИВ

Пуснете снимките ,които сте изтрили снощи и ние да видим zaedno ,защо бързата да ги сваляте .Не всички стоим по нощите  в темата .

# 320
  • София
А това с преиграване на битка от къде дойде? Сигурно ли е?
И аз изпуснах снимки, ако е имало.

# 321
ИВ
Ще съм благодарна някоя добра душа да ми прати снимките на лс, тъй като явно съм ги изпуснала .. 🙏 Sad

# 322
И аз я изпуснах 🤷♀

Оставете нещо и за ранобудните , пък я махнете за поспаланковците 😄

# 323
Фермата

Някой ако има информация Нинчето кога напуска, че вече не я трайвам.

# 324
Не знам Мирела, но гледайки Алекса на снимката, която от ИВ са качили днес и тая от снощния епизод... ами на Алекса бая са му пораснали брадата и косата за 1 вечер 🤭
ИВ
Утре гледайте дали Мирела изглежда по същия начин, както тръгва от резиденцията Grinning Не че е от значение, но все някакви малки разлики трябва да има.

# 325
  • София
Дайте снимката, не я крийте.

# 326
Колко удобно 😂😂

# 327
Не знам Мирела, но гледайки Алекса на снимката, която от ИВ са качили днес и тая от снощния епизод... ами на Алекса бая са му пораснали брадата и косата за 1 вечер 🤭
😂 Не знам защо си помислих, че само Мирела може да е различна и забравих за Алекса. 😅

# 328
# 329

На мен си ми прилича на Алекса

Общи условия

Активация на акаунт