Спойлери от реалити предавания - тема 6

• 84 404
  • 752
  •   1
Отговори
# 570

Ако съдя по този отговор на Ралица, то тя ще отстрани, някой от тримата мъже /Филип, Гого, Лефтеров/ гласували срещу Михаела или Евгения.

В коментар към някаква нейна снимка с Михаела прочетох, че не е извадила сабите, за да я спаси, просто защото не ги е носила - всички били настроени, че на пангара са Мани и Гого.

# 571
А защо да не отстрани и Тюленович

# 572
ИВ
Според мене точно нейната глава ще резнат сабите на Ралица.

# 573
ИВ
Да не би случайно продукцията да е пуснала “агенти”, които да сплашват хората, даващи истински спойлери? Аз миналата година гледах през пръсти и знаех много повече спойлери, отколкото сега като гледам редовно. Само сигурно се знае за Алекса…

# 574
ИВ
Според мене точно нейната глава ще резнат сабите на Ралица.

Дано!!!

# 575
Виднага след излизането на Михаела, Ралица беше коментирала в стори, нещо от рода на "гледайте, оттук нататък ще става много интересно" , което още тогава разтълкувах като евентуален преврат срещу Джаферович. Оттогава Ралица е много изкуствена пред камерите, много личи, че трудно изрича всяка дума, защото и се налага, а не защото иска да играе по този начин. Свързвайки тези си наблюдения, съм склонна да вярвам, че ще се опълчи на Джаферович. Ще видим.

# 576
ИВ До колкото съм чел от спойлерите, а и чул от разни хора.Лефтеров отпада, понеже имаше спойлер за Мирела и Лефтеров тази седмица.
Ф Имате ли спойлери за другата седмица кой отпада?И за мвр-то нали имаше спойлер, че отпада от Влад, сигурно ли е?

# 577
  • София
ИВ До колкото съм чел от спойлерите, а и чул от разни хора.Лефтеров отпада, понеже имаше спойлер за Мирела и Лефтеров тази седмица.
Ф Имате ли спойлери за другата седмица кой отпада?И за мвр-то нали имаше спойлер, че отпада от Влад, сигурно ли е?
Ф И аз знам, че отпада МВР-то тази седмица.
ИВ Чух за Гого.

# 578
ИВ
На преиграната битка Джаф се беше гушнала с Ралица, така че ме съмнява да е имало някакви отмъщения от нейна страна. Вече има спойлер ,че Вики отстранява Джаф във финалните битки. Някой беше писал , че отпада 6та или 7ма.

# 579
  • София
Вече се обърках Гого ли ще отпада днес, Лефтеров ли. Thinking

# 580
  • София
Вече се обърках Гого ли ще отпада днес, Лефтеров ли. Thinking
Надявам се Лефтеров, но знам за Гого. Дано греша!

# 581
А възможно ли е да отпада Лефтеров, а Гого да напусне заради контузия? Не ми излизат сметките за 8 човека във финалното племе. Ако днес отпадне 1 и следващата седмица още 2-ма, остават 9.
Ако са Левтеров + Гого, следващата седмица Генчо (Женя като капитан го гръмва и прибира грошовете) + още един от червените - Мира? - стават 8.

# 582
Здравейте, относно спойлерите започнах да разсъждавам много дълбоко и искам да си изкажа мнението тук да видя хора които могат да бъдат по компетентни от мен на темата, таа както е ясно на всички миналата година още може би месец два преди финала се знаеше какъв е финала и крайния победит3л и моята логика е такава че след миналогодишния гаф продукцията трябва да бъде доста по внимателна за такива неща поне според мен и може да стигнат до такива мерки че да организират фалшиви спойлери като например от началото се изтъква алекса алекса алекса още преди дори да е в игрите което поне според мен би било твърде очевидно а двамата най хейтвани и да кажем бутани играчи са той и жени което изцяло сочи някпй от двамата да е победител което ще удари дъното на рейтинга но ако следвам моята логика да са фалшиви спойлерите ако те двамата не спечелят и на финалите са нещо от сорта на да кажем гого и филип примерно рейтинга ще скочи до небето точно когато половината аудитория се заканва и е на крачка от това да спре да гледа предаването.. Както ив предишни сезони продукцията бута дадени участници които ги показват пред нас като антигерои но винаги изкарват почти до края и губят накрачка. Например миналата година мартин спечели огромна част от аудиторията но Елизабет която беше от хейтваните излезе много напред с това че го победи, мани същи победи не лоши играчи като Стоян и още други Симеон също беше антигерой паулина също не беше от любимите играчи на хората но на края всички изброени отпаднаха съвсем в заключителните етапи.. Във втори сезон пък Тодор беше много силен но не толкова приятен участник, Екатерина и сестра и пък бяха от най мразените и направиха така че Тошко да отпадне точно от тях двете рязчиствяйки пътя на най стойностния играч(според мен) и в крайна сметка големия победител милен който изглеждаше че е в сянката на Тодор през голямата част от предаването докато бяха  в племената.. И в първи сезон също беше идентично според мен с Ана Мария но финала на първи сезон не е за коментиране

# 583
Ама нали слуха е че са топ 10 и са 4ма на финал. Ако е така следващата седмица само един ще си тръгне. Ако са топ 8 , тогава една капитанска елиминационна  -1, после 4 номинирани- един си тръгва директно и двама се бият, и воала общо -3. 😁

# 584
Да, така има логика, но нали вече номинират по един от племе, това имах предвид.

Общи условия

Активация на акаунт