Спойлери от реалити предавания - тема 6

• 84 366
  • 752
  •   1
Отговори
# 165
    Това не беше ли предположение? Направо като му гледам изражението си е за психолог!
    list]
Като гледах промото за понеделник ми хрумна, че май май Георги е искал да се откаже и психолога го е разубедил да не го прави.

Мисля, че въпросния беше Генчо.

# 166
Фейгин наистина много сладко намигна към темата с диванчето, за което й благодаря:)
Дано няма негативи емоции сега при гледане на кадри от предаването Simple Smile и да продължава все напред и нагоре

# 167
Ф

Мажена отпада. Веселка е фермер на всички другата седмица. Ратаи са Евгени и Ваня.
Най-вероятно Ваня е на дуел и отпада.

Ферма
Обединени ли са вече в другата седмица, щом двама от новите са ратаи?

# 168
  • Вестерос
Да

# 169
Ф
Явно Ванчето ще си избере или Лили или Нина, абсурд Валерия.

# 170
Може и Камелия да избере, вече всички ще са един отбор, а и двете си имат зъб.

# 171
    Това не беше ли предположение? Направо като му гледам изражението си е за психолог!
    list]
Като гледах промото за понеделник ми хрумна, че май май Георги е искал да се откаже и психолога го е разубедил да не го прави.

Мисля, че въпросния беше Генчо.
Един потребител, когото няколко пъти сме хващали, че си измисля спойлери, беше споделил преди началото на излъчването, че един от фаворитите му искал да се отказва. Когато го попитахме тук за кого е говорил, каза, че е Генчо.  Така че това не го приемам за чиста монета.

Сега слушам в един подкаст (пуснах го в основната тема), че Фейгин е искала да се отказва, но не е стигнала до разговори с психолога, благодарение на Илиян.

# 172
Фермата
Сигурни ли сме, че Ваня отпада другата седмица, защото ако наистина тя и Евгени са ратаи, имаме спойлер, че Евгени отпада от Моркова малко след обединението (първата/втората седмица), та той също е много възможен вариант за първи дуелист ?

# 173
  • Вестерос
Не съм сигурна, може и Генчо да е.

# 174
Дам, поне така си мисля аз, тъй като бях видяла (преди да си заключи профила Sweat Smile), че беше качил снимка от около 25 юни, а в момента гледаме около 15, така че е напълно вероятно.

# 175
  • Вестерос
Седмицата им е 5 дни. Елена някъде около 10 излезе, демек преди пет дни. Значи точно около 15 е сега. Или е излязъл на 20 или на 25 , т.е. по- другата седмица

# 176
Седмицата им е 5 дни. Елена някъде около 10 излезе, демек преди пет дни. Значи точно около 15 е сега. Или е излязъл на 20 или на 25 , т.е. по- другата седмица
Точно така, но след като каза, че ще е ратай другата седмица, си мисля, че е по-възможно той да е и да избере Моркова, тъй като и без това не го харесва, а и ще иска да му е "лесно" Joy

# 177
Още по-добре!  Не се траят вече инфантилните им изпълнения с Иван и полузаспалия му поглед. Ако отпадне и от Влади ще е просто върха.

# 178
  • Вестерос
Ще е епичен дуел

# 179

О, да! Joy Сигурно съвсем ще върже езика.

Общи условия

Активация на акаунт