Спойлери от реалити предавания - тема 6

• 84 436
  • 752
  •   1
Отговори
# 465
Все се надявах, че тези презаснемания ще ни изяснят кой е на финал и кой не, но уви.
Някой, който наблюдава повече, забеляза ли нещо интересно? Освен новата прическа на Генчо и раната на коляното на Мани, които уви, не ми дават много информация.

Видях коментара ти в другата тема и аз си мисля, че финала е игран на 13.08. Битката от тази вечер е презаснета на 14.08 с капитанската. И на 16.08 Елица е качила снимка в инста от празника на Варна, който е на 15.08 и е написала как бързо се сбъдват споделените мечти и да мечтаем Joy
То по-сигурен спойлер не можеше да пусне тая..

# 466
Мани май няма да отпада скоро. Неприятно ми е. Аз не мисля, че написаното е глупости за Мирела и Валери. Те самички се показаха такива.
Сега ще гледаме войната между Лефтеров и Евгения. Трите девойки ще смажат момчетата. Най-неприятните ми за всички сезони. Евгения е направо умопомрачителна.
Много се надявам жената, достигнала финала да е Виктория, а не някоя от трите.

# 467
Другото различно е,че битката се снима късния следобед. Попринцип на номинационна досега не съм виждала.... Много ми е атранно, всички говорят режисирано, като знам,че може би е презаснета, наистина забелязвам все повечв неща.
Само едно не знам- как ще успеят да достигнат същия резултат като от оригиналната? Капитанската също.. във всеки един момент всички са на различни вълни, настроения и като цяло общо състояние. Как ще накараш Мирела да хвърля грешно,или не.. не знам..

# 468
Май, май Гого ще рускат през покрива и за това е такова тайнство кой е, за да няма тълпи. Поне от видяното до сега.

# 469
Много тегаво тази вечер..явно Гого си отива…

# 470
Гаврата с нашите мъже продължава. Единствения свестен Алеко както винаги. За лансирането на Джафера няма смисъл да се коментира.

# 471
Явно през подземия и тайни входове е вкаран Гого. Щото всичко води натам

# 472
Гого срещу Гената .Така ги виждам нещата

# 473
И утре е ден Simple Smile ще видим дали ще има някоя клюка от Нова.

# 474
Явно утре Червените падат и избират Генчо.И Гого отпада. Това се писа преди

# 475
Капитанската и номинационната са в един ден,имало е технически проблем и се налага да се презапишат със СЪЩИЯ резултат.
Повече от половината са прекарали вируса,включително хора от екипа.
Ковид сто пъти ви каза и с право се ядосва,Алекса е победителят,може да не ни харесва на повечето,но това е.

# 476
И аз така ги виждам нещата.

Явно утре Червените падат и избират Генчо.И Гого отпада. Това се писа преди

# 477
Ралица тъпа ли е или тъпа го играе?

# 478
Ами в крайна сметка явно Гогата не е чак толкова комплексен колкото изглеждаше в началото и ни се искаше Simple Smile това е положението, време е за курсове по калистенина Simple Smile

# 479
  • Вестерос
Летния вирус ли? С разстройство и повръщане? Много гаден беше, 2 дни, ама гадни.

Общи условия

Активация на акаунт