ДЕКЕМВРИ е сега - днес ли ще родя?!

• 20 540
  • 288
  •   1
Отговори
# 225
Добро утро Simple Smile
Честито на новите мами   bouquet

Вержи, и мойта госпожица като се прибрахме от болницата беше тиха и скромна ама минаха 3 дена и ... сега вече не спи постоянно... по 2 часа я приспивам след папкане и тя маймуната вече започна да се прави на заспала, аз такмо си кажа еее добро дете заспа и да я сложа в леглото и като ококоли очи... все едно на тръни съм я сложила Simple Smile
За млякото.. аз направих опит че исках да видя колко яде и се изцедих и .. по 80 от гърда... а аз се чудя защо на 15-я ден беше качила вече 600гр. Малко прасенце е тя Simple Smile

Сега гледам по новините че една жена родила в тролей в София, да не е някоя от нашите мамита?  newsm78
Приятен ден на всички Simple Smile

# 226
  • Варна
ами ще я видим  Rolling Eyes в болницата много плачеше, акушерките бха пропищяли от нея  Mr. Green
засега като огладнее започва да мляска много звучно  Joy
и май взе да се окопитва защото ме събуди пак преди час, ядохме, преобухме се, пак ядохме и заспахме  Mr. Green

# 227
  • Стара Загора
Към родилите момичета....малките бебчовци жълтеничката ги успива повечко...будете ги на два, три часа да ядат. В началото и аз си мислях, че видиш ли той спи и аз айде рай...Е да ама не..жълтеницата ми не минаваше. Тогава мами кърмачки от нашия град ми казаха, че трябва да го будя по-често и да яде кърма за да оправи жълтеницата. Не е нужна глюкоза...кърмата е много..ама много сладка. Сладка чак лепне Mr. Green Колкото повече яде бебчо..толкова повече ще ходи по нужда и толкова по-бързо ще му мине лъжтеничката.
Успе на мамите и леко раждане на мамите 2 в 1  Hug

# 228
  • Бургас
На 16.12.2006 в 02:00 се е родил красиво бебе Александър на мама keti qncheva. Малкия мъж тежи 3.400 кг. и е дълъг 50 см.

Ето почнаха да се отчитат и мъжете  Grinning Да са живи и здрави нашите малки големи мъже Александър и Братан. Много щастие на двете семейства и бързо възстановяване на мамите

# 229
Здравейте мамчета и от мен честито на новите мами
keti qncheva, lladybird, di, japche много да ви сушкат и голями да пораснат

Даниелка честито на патерици да ти е живо и здраво името
Аз утре съм на среща "аудиенция" с моя доктор да видим до къде ще го докараме. Иначе леко ме преболява корема от време на време ама това е много малко няма някоя сразяваща болка newsm78

# 230
Честито на новообебените мами - да са живи и здрави бебоците им!
Даниелче, със закъснение - да си жива и здрава!
Вети, това дето го разправяш за коликите - трябваше аз да го напиша, само че при нас "часът на Уорнър" е от 16 до 23, след това заспива лайк пънче и така до 5 сутринта (да чукам на дърво, поне поспиваме с тати). Гордия татко си е в къщи , та полудяваме на смени, което си е направо рай в сравнение с болницата. Давам Сап Симплекс но ефект според мен няма.
Клеми, сега ти взимат пакета , в реанимацията още го искаха, но аз се направих на три и половина и го дадох чак като ни качиха на 5-я етаж. За нощта ако е при теб бебето ти си искаш памперси, даваха ми винаги Памперс, но мамата от моята стая носеше Либеро , а бебето и беше с Памперс, та надали ползват точно твоя пакет за твоето бебе.
Кърма при нас нема, та пия чай за лактация, което за сега решава проблема, но да видим до кога... Разтройство си имаме още от болницата и не минава.

# 231
  • Варна
...малките бебчовци жълтеничката ги успива повечко...
Не е нужна глюкоза...кърмата е много..ама много сладка. Сладка чак лепне Mr. Green

smile3521 вчера се олепах до ушите  Mr. Green добре че Господ е създал подплънките за гърди иначе щях да залепна за леглото  Joy

а наща мома явно си отспа защото започна да се буди на 3 часа и търси да налапа нещо  Mr. Green

# 232
Привет с най-хубавата новина  Mr. Green мама ТАNIA@ роди тази сутрин мал4угана си сьс секцио, беб4ето е 3450кг и 50см. и има най-сладките бузки на света Heart Eyes Heart Eyes Heart Eyes тя се 4увства прекрасно и поздравява вси4ки нас  Laughing
  bouquet с пожелания за много здраве,щастие и  Heart Eyes кьм мьни4ето  baby_neutral и да радва много мама и тати!!!   bouquet  Joy

# 233
  • Варна
Честито на всички новообебени мами!
Няма по-хубаво нещо на света!!!   bouquet   Heart Eyes

# 234
  • София
Браво на всички нови мами, да са им честити бебчовците и мн да слушкат newsm51

# 235
Таня, честита радост!
Ние пък не изкарахме жълтеница, но бебка си е ленива и не суче активно - 5 мин и е заспала, след 10 мин пак се буди и пак се храним така около час. И аз я будя по често - особено сутрин спи по 3-4 часа ако я оставя, ама я будя на 2-2.5 та да навакса.

# 236
Честити бебета на  lladybird,di_,jap4e i milenah!!! Честито и на останалите нови мамчета!
Аз за нищо на света не я будя за ядене.  Ние жълтеничка нямаме или сме я изкарали в болницата ама много скоростно и леко.  Тази сутрин след като ядохме от 4 до 5 след това се успахме - девойката де - спа чак до 10.30.  Аз обаче не можах - баткото си иска своето.  Много е сложно с две деца, не ми се мисли как се справят ClanG и Fapua.  А баткото освен всичко друго страшно ме изнервя.  Много е шумен.  Ние сме в една стая всичките и той просто не сяда за секунда.  Той и преди си беше така, но не ми правеше впечатление.  Опитвам се да не му се карам много, но не се получава - непрекъснато си крещя.  Иначе кажете, майчета, какъв цвят са акитата на вашите бебенца. Аз помня от баткото, че бяха жълто-кафеникави, но сега са си тъмнозелени.  Дали е нормално, иначе самото изхождане си звучи като разстройство, но това май си е нормално.
На мамите, които още очакват, успех!

# 237
Честити бебоци на keti qncheva и ТАNIA@-да са им живи и здрави юнаците!
Както се е видяло аз скоро няма да родя затова отивам да купувам коледни подаръци.Поне малко по-бързо да ми мине времето.Вие купихте ли подаръци?
И пак въпросче:мили мамчета после къде / в кой форум /ще се търсим след като всички родим?Трябва някой да го измисли и пак да сме си заедно!

# 238
Бети, жълти са като лимонова кора- това със зеленото май беше докато се чисти коремчето. Бе , питай педито, май вече не трябва да са зелени...
Иначе се справям , само защото големите са на училище сутрин до към 3-4 часа, после настава карнавала в Рио . Имаме малко повече място, но спалнята ни е преходна с хола , та все едно сме си в една стая, пък нали държа вратата малко отворена - да я чувам... Те мойте в детската само спят иначе вечер са си в хола - " на общество" така да се каже, шумят, викат, карат се - ама какво да ги правя. Тя не реагира много, много.
Ина , ще родиш няма къде да ходиш! И аз се питах после - къде? Я светнатите мами да казват че ще има да се щурам!

# 239
Честито на новите мамчета, да са им живи и здрави малките съкровища!  bouquet
Вержи, ти вече си на друга вълна, ама я кажи като имаш време за епидуралната.Съвсем ли не си чувстваше краката, усещаше ли кога да напъваш, усещаше ли болка?

Общи условия

Активация на акаунт