Пазаруване от aboutyou.bg TEMA 12

• 48 222
  • 777
  •   1
Отговори
# 615
  • София
Ще връщам тези къси панталони номер 14 или 32-33. Купих ги за 8,58 вместо за 42,90 лв. Хубави са. Не са най-тънкия плат, но са меки и приятни. Поръчах два номера. Стана по-малкия и тези изобщо не са разпечатани.

https://www.aboutyou.bg/p/cotton-on/danki-6892127

Ако някой проявява интерес, да ми пише. Поне една седмица няма да ходя в Еконт. Simple Smile

# 616
# 617
Чудесно, ама докато го измисля, и го изпуснах:

# 618
Миналата година си взех подобно на Vero moda
Чудесно, ама докато го измисля, и го изпуснах:

# 619
  • Сливен
На тези палта с изкуствена кожа винаги ме е притеснявало почистването.

# 620
Единственият им проблем е, че след време кожата се нацепва на такъв тип дрехи.
Моята чанта Тамарис на 1 г. страшно много се изтърка и чак основата се показа - пак изкуствена кожа.

# 621
Ето ги и мойте поръчки от намалението, зимната парка е по - хубава отколкото очаквах, за сериозен студ е, много ми харесва

Блузите не са такива каквито изглеждат, не са дълги макар, че взех XXL от единия модел не е така дълга както на снимката, иначе е много ама много мекичка, но и двете ще ги връщам.
Панталоните са много леки, аз обичам да ми е леко свободно и този панталон на ZABAIONE ще си го запазя, макар че ми е леко голям. Ще чакам другия цвят XL, защото панталона е много удобен. Другия ми е малко къс  и не ми допада как седи и  ще го връщам.

# 622
Единственият им проблем е, че след време кожата се нацепва на такъв тип дрехи.
Моята чанта Тамарис на 1 г. страшно много се изтърка и чак основата се показа - пак изкуствена кожа.
За мен също, плюс че всяко палто, което съм имала а only за последните 5г, става на безобразни топчета още от 1,2 носения- състав от полиестер до 70% вълна и просто спрях. Якетата са ми ок за намалена цена.

# 623
Здравейте ,има ли код някакъв ???😀

# 624
# 625
Здравейте. Чета, че пишете за палтата на only, че ставали бързо на топчета. Купих си едно, много е красиво, но все още не съм го носила, от кодовете на Дани Петканов е и даже ми седи още в плика на aboutyou. Дали ще стане на топчета, някоя има ли го от вас? Благодаря!
Скрит текст:

# 626
  • Варна
Момичета търся код за 20% дали на някой му се намира?Милото си е харесал една скъпотия и искам да го зарадвам за Коледа.Видях кода за 15%,но ако  я намаля още малко няма да е лошо.

# 627
За мен нещата на Only са много надценени. Да, има интересни попадения, но цялостното качество не е добро.

# 628
  • Варна
Здравейте. Чета, че пишете за палтата на only, че ставали бързо на топчета. Купих си едно, много е красиво, но все още не съм го носила, от кодовете на Дани Петканов е и даже ми седи още в плика на aboutyou. Дали ще стане на топчета, някоя има ли го от вас? Благодаря!
Скрит текст:
Според мен като го гледам на снимка ще се заваля по цялата дължина от вътрешната страна на ръкавите и по страничните шевове, както и там където ръцете влизат в джобовете.
Но, това е по снимка.

# 629
Благодаря ви много, чудех му се дали да не го запратя обратно. Не го взех на редовната цена, а с 48% намаление, но все пак май редовната му не си залужава.

Общи условия

Активация на акаунт