Правим Коледен купон за БУРГАСКИ регион! (14)

• 13 452
  • 311
  •   1
Отговори
# 135
Marianamama зададох въпроса ти в един здравен форум, който намерих онзи ден, и в който отговаря лекар.
Ето линк http://mygp.us/viewtopic.221.html

Надявам се утре да ти отговорят и дано всичко е наред.
Струва ми се, че нищо не би трябвало да му има на бебенцето  Praynig

Кажи кой е този гин. дето ти го изписа това лекарство  Twisted Evil?

# 136
  Ето я листовката на Оргаметрила http://www.medinfo.bg/doctor/sprav/Orgametril.htm
  Пише, че не трябва да се взима ако сте бременна или имате съмнения.
  При липса на цикъл 3 месеца, тестове за бременност не сте ли правили?

# 137
Оле хора по новините на нова тв, говорят че в бургаското инфекциозно отделение имало едно дете на 10г.(от Банево) и едно момче на 17г.(от Малко Търново)  с менингикоков сепсис (май така го казаха) И при нас го имало това чудо  Rolling Eyes

# 138
  • вкъщи
Soleda i Танина мерси много предварително за всичко. Аз всъщоност съм Съпруга на Мариана, защото тя сега е в Окръжна болница в "Паталогична бременност".
 И ние сме раздвоени от отговорите, които получаваме за това "лекарство". Едни казват едно другаде пише друго  #Crazy
 Soleda последно казаха в окръжна, че има бебе ама да се радваш ли да се претисняваш ли.
Гледаха я с вагинален ехограф и после я приеха в болницата, защото много повръща (тя така си кара бременността).
А за гинеколога няма да крия. Това е небезизвестната ВЪЛАКДИНОВА дето се чудя на жена ми, защо ходи при нея. Дадохме 200лв. за хормонални изследвания, в които по пронцип е отразена бременност в първо тримесечие. Гледа я на нейния "невероятен ехограф" и така и не видя, че има бебе, но за сметка на това направи бляскавото откритие, че жена ми има киста.  newsm78
И понеже не и беше идвало 3 месеца. и изписа ОРГАМИТРИЛА  ама от 12 хапчета за 3 дена тя изпи само 10 и понеже почна да повръща не ги доизпи.
Танина видях линка, но МОЛЯ те ако можеш пиши ми утре на лични съобщения какво са ти казали, че аз ще се пукна от притеснения  Tired Face
А "ГЕНИАЛНОСТТА" на нашата медицина не свършва дотук. Снощи, когато я закарах в спешното (понеже много повръщаше), едната докторка я изпрати при хирург със самнение за апандесит. Направо паткясах  smile3555 Само си представете да не ви дойде 3 месеца, защото страдате от апандисит.  smile3515

# 139
Ужас, това вече си е за  #2gunfire те пак като не тръгнаха да я режат #2gunfire #2gunfire #2gunfire

Дано намерите отговори на въпросите  Praynig
и дано marianamama  се оправи скоро  Praynig
Поздрави Hug

# 140
ОХ!Най-после влязох.Благодаря ти много pupelina!Добро утро на всички ранобудници.Надявам се днешният ден да е много весел слънчев и усмихнат за всички нас.

# 141
  • Бургас / Славейков
Добро утро на bsmama1973радвам се че си при нас вече.Стискам палци на marianamama всичко да е наред  и отсега нататък  да  се радват на едно бебче.Да кажа за петък  моя мъж изяви желание  да снима Мария с камерата та може да дойде по някое време.Хайде после пак ще пиша .

# 142
  • Бургас
Марианамама, моя колежка съвсем наскоро беше объркана с поставена диагноза "рак" от бургаска лекарка. Ходи в София да се консултира с няколко светила и се оказа, че освен че диагнозата е абсолютно неоснователна, но и в София се чудеха много как са поставили такава сериозна диагноза, след като в Бургас специално за това изследване нямат необходимата апаратура /не зная какво точно е изследването и каква е апаратурата/. Ще ви препиша визитката на единия лекар и дано да съм полезна:

МЦ "Д-р Божидар Славчев"
Д-р Б. Славчев
акушер-гинеколог, уролог, хирург, онколог
гр. София, ж.к. Стрелбище, ул. "Костина"№ 6
тел.: 02/ 408 18 43, 859 60 71, факс: 02/859 60 72
GSM 088565 49 25
приемно време:
понеделник 15,00 - 19,00 ч., четвъртък 15,00 - 19,00 ч
e-mail& mc_b_slavchev@abv.bg
човека имал собствена клиника  + това е специализирал във Франция и все още ходи да оперира там.

За ваше успокоение и ако здравословното ти състояние позволява отидете да се консултирате с него. Желая в здраве и дано се зарадвате на едно здраво бебче Peace

# 143
marianamama  Praynig

# 144
Марианамама не се притеснявай.Аз също имам позната на която веднага след раждането и лепнаха диагноза''рак'' в бургаската болница.Момичето отиде веднага в София и рака се оказа съвсем малка кистичка която оперираха и сега мамчето е в цветущо здраве.На бургаските лекари нямам вяра защото съм си патила лично от диагнозите им.Желая ти успех и късмет.ГОРЕ   ГЛАВАТА!

# 145
galiq_82,Malvina....вие ще идвате ли?
Amelia,с двете де4ица ли ще си?
Аз няма да идвам...на работа съм... Sad

# 146
Аз няма да идвам...на работа съм... Sad

Ами заради работещите мами поканихме Дядо Коледа да дойде в 18.00ч. и то последния работен ден, за да може вече да са приключили работа.  newsm78 няма ли да сварите

# 147
  • Бургас
Направо съм потресена от "компетентни" лекари в Б-с. Marianamama, аз ако съм на вас няма да стоя тук и ден повече, още повече в Патология - сърбала съм им попарата. Отидете до Варна не е много далече, там има добри специалисти и хубави ехографи, да направите фетална морфология. Щом пишете, че са минали 3 месеца бебчето вече трябва да е оформено. Дай Боже всичко да е наред  Praynig

# 148
Ужас, това вече си е за  #2gunfire те пак като не тръгнаха да я режат #2gunfire #2gunfire #2gunfire

Дано намерите отговори на въпросите  Praynig
и дано marianamama  се оправи скоро  Praynig
Поздрави Hug

Моя позната преди около 2 месеца започнаха да и правят операция с диагноза рак,а се оказа извънматочна бременност,която открили след като я срязали.

# 149
  • Бургас
Здравейте бургаски мами! Аз не съм от най-редовно списващите във форума, но все пак да ви се представя - мама Ирина с дъщеричка Дея. Супер срещичка сте си организирали ... браво! Надявам се и ние да успеем да се видим с вас някой ден  Sunglasses
Vania_ip, на сайта на Комсед имат такъв музикален инструмент ... http://www.comsed.net/site/index.php?s=index&pu=1 

Общи условия

Активация на акаунт