🔥 Джан Яман 🔥 Свободна тема за размисли и страсти ... *тема 11

• 69 064
  • 735
  •   1
Отговори
# 375
Ели-Мели,ако Джан изпрати помощ под някаква форма,ще се чуе и разбере със сигурност,защото журналистите ще то кажат,не Джан.
И да,не е длъжен,разбира се!Кой казва това?То и останалият свят не е длъжен .

# 376
Ами странно ми е това, ако не помогне, ще го отсвиря.. ти си знаеш, де. Той пък помага на сума деца в Италия. Не можем да огреем навсякъде и да помогнем на всички. Ако не помогне сега, не значи, че е лош човек...

# 377
Ще отговоря с един цитат от една съфорумка
“Хората вън мръзнат минаха 50 часа срам ме е от хора които харесвам и не пуснаха един пост  - те не са ли граждани на майка им Турция? Щом тях не ги интересува а чуждите хора ги касае - срам за тях.”
И да,ще отсвиря себе си като фен,неправилно се изразих!
А на децата помагат всички,не е само Джан!
Пък и защо си мисля,че като,че ли децата на Турция в момента имат повече нужда от децата на Италия?

# 378
Сори, че се намесвам  не се сдържах сега.
Подкрепям поста и мнението на Ели Hug
Да не забравяме че турците изгониха Джан от родната му страна сега тръгнали да му държат сметка.
И да помогне няма да го тръби. По тая логика трябва да отсвирим всички тези актьори и любимци , които не реагираха в мрежите. Това не значи, че са лоши хора и не скърбят за трагедията и жертвите. Помагат без шум. Някой писаха под натиск и пак недоволни.
Не адвокатствам само изразявам мнение.
Няма да крия, че искам да реагират.
Може и да им намалеят последователите заради това. Мога и още да пиша ще спра да не засегна някой.

Как издържат в Будапеща на тоя адски студ да снимат Ел Турко.
Железни направо.
След Ел Турко какво следва втори сезон на Виолата, като си почине.
Гледах малко от сезон 1 не докрай.

Последна редакция: ср, 08 фев 2023, 11:53 от femmi2

# 379
femmi2,
какво общо има,че “Турция” е изгонила Джан?
Писах,дано да помогне…
В случая става въпрос за съпричастност към хиляди хора!Дали са турци,или друг народ-да пази Бог!
Искам да помогне,не,за да се покаже ,а защото има възможност и сърце.
Дано!

# 380
Явно аз съм голям темерут, защото въобще не ми влияе дали някой известен е постнал в ИГ за която и да е трагедия. За някои Турция е майка, за Джан е мащеха. Не можем да знаем децата в Италия, на които помага, в каква нужда са, че да ги сравняваме с децата в Турция сега. Темата е много деликатна и както казах е жалко да се използва трагедията на хората, за да се търси сметка на Джан какво и защо, от хора, които го мразят.

# 381
Кога Джан е стоял с телефон в ръка и е поствал поздравления, съболезнования, призиви и всякакви такива? Той няма да покаже нищо в ИГ, вече сме минали през това и всички го "познаваме". Всеки реагира различно. Със сигурност помага, това е извън всякакво съмнение. Болката не се измерва чрез публикации.. при някои хора болката ги кара да мълчат и мълчанието е единствената форма на страдание... Щеше да изглежда странно, ако беше обратното, той не обича да се показва - който следи Джан, знае колко е благородно сърцето му и чиста душата му, винаги помага на най-уязвимите, мълчалив или публикуващ, всеки има свой собствен начин на действие и реакция на тези трагични обстоятелства.. Убедена съм, че той прави нещо конкретно, без шум, без реклама, без явни демонстрации. Вярвам му - добрата му душа, чувствителността му към най-слабите, особено децата (а за съжаление има толкова много замесени в тази трагедия) и на неговата безкрайна щедрост.. Децата са специална болка, тези дни какви клипове има с деца, които ги вадят от руините, изплаках си очите гледайки ги.. а спасителите как нежно ги прегръщат, целуват, завиват.... за мен тези мъже са герои!

Момичета Hug нямам абсолютно никакво съмнение, че Джан ще изпълни човешкия си дълг и ще направи всичко според съвестта си Heart

П.П. за неговата помощ към децата в Италия никой не знаеше нищо до последно, не афишира каква помощ оказва, пресата го правеше.. и то винаги след като се случи.

# 382
  • софия
Здравейте ,аз не съм от хората ,които мразят Джан,но ми прави мн .лошо впечатление ,че в този трагичен момент и хора борещи се за живота си ,на някой му е много интересно в какъв студ се снима в Унгария и кога ще се снима Виола.Наистина жалко ,за хора без души!

# 383
Моето мнение по този въпрос е абсолютно обратното.
Тук не става въпрос да се изяви по някакъв начин човек в социалните мрежи,та да го видят,харесат,одобрят и т.н.
Тук става въпрос за мнение,пост,призив,или каквото и да е в случая написан,изказан,показан от известна личност с милиони фенове и последователи.
Този човек трябва,длъжен е да има ангажираност,социална,морална,хуманна....
Да бъде едни вид "будител"./не в смисъла,който влагаме в БГ
Да уведоми,да покаже,да разкаже за страданията на хиляди хора и то точно в неговата страна.Защото той самият няма нищо против да го наричат "Турчинът",а не "италианецът",например,нали?
Не е задължително да даряваш хиляди,важно е да успееш да накараш чуждите,непознати твои фенове да се организират и да помогне кой с каквото може на страдащите и невинни турски граждани
Ето,това аз наричам помощ ,да помогне на своя народ.
Дали ще го направи-ще видим и се надявам.
Щом е толкова мил,сърдечен,с добро сърце,милосърден-трябва!
И не защото е длъжен!
А изказването,че аз мразя Джан и затова пиша по този начин,никак,ама никак не е подходящ.
Може да сме фенове,но след като има някой,който има трески за дялане-ще си го подялкаме малко.
Ето,например като този призив

https://www.instagram.com/reel/CoZyXL8gc7M/?utm_source=ig_web_copy_link
Иска ми се и Джан да направи това към своите фенове

Кога Джан е стоял с телефон в ръка и е поствал поздравления, съболезнования, призиви и всякакви такива? Той няма да покаже нищо в ИГ, вече сме минали през това и всички го "познаваме". Всеки реагира различно. Със сигурност помага, това е извън всякакво съмнение. Болката не се измерва чрез публикации.. при някои хора болката ги кара да мълчат и мълчанието е единствената форма на страдание... Щеше да изглежда странно, ако беше обратното, той не обича да се показва - който следи Джан, знае колко е благородно сърцето му и чиста душата му, винаги помага на най-уязвимите, мълчалив или публикуващ, всеки има свой собствен начин на действие и реакция на тези трагични обстоятелства..

# 384
Здравейте ,аз не съм от хората ,които мразят Джан,но ми прави мн .лошо впечатление ,че в този трагичен момент и хора борещи се за живота си ,на някой му е много интересно в какъв студ се снима в Унгария и кога ще се снима Виола.Наистина жалко ,за хора без души!

Шегуваш се нали? Джан не е поствал в ИГ от сума време нищо нито за Виола, нито за Ел Турко. Толкова и знаеш какво прави Джан. Нямам спомен да си писала в темата, но дойде да ни информираш колко бездушен е Джан Joy Нямам думи... като всичко около Джан е позитивно що не пишете тогава? И ти, Усмивка? Само ни четеш, нищо не коментираш с месеци, ама ей сега дойде да се оплачеш как Джан не бил будител на турския народ... Това ми е последния пост по темата, защото такива "фенове" сме ги виждали тука доста.

# 385
Ели-Мели,четеш ме,но не си разбрала какво казвам
Въобще нямам предвид Джан да бъде будител на турския народ.
Прочети ме по-внимателно.
Да,чета Ви.И да,не пиша!
И какво-нямам право на мнение в темата ли?
Защо си толкова остра с поста си?
Фенове не значи само да се потупваме по рамото колко е велик патронът ни!
Никой няма да прочете нито твоите,нито моите писаници тук,в тази тема.
Но,това,че един известен,харесван и обичан  артист трябва да бъде още и обвързан с хуманна кауза смятам,че е задължително да изискваме като негови фенове

# 386
Хората нямат нужда някой да ги подканя, за да даряват и помагат. Ако някой ще почне да помага, защото еди-коя си известна личност е пуснал пост в ИГ, значи сме стигнали дъното като общество. А който няма съвест може и хубав ПР да си направи на фона на тази трагедия.

И за ужас на някои "фенове" на Джан, снимките на Ел Турко продължават. Снимали са в тази красива катедрала.

П.с. о, ужас! Джан снима в църква, вместо джамия... лош турчин такъв! тцтц! Scream Grinning

# 387
Хората нямат нужда някой да ги подканя, за да даряват и помагат. Ако някой ще почне да помага, защото еди-коя си известна личност е пуснал пост в ИГ, значи сме стигнали дъното като общество.

То тогава и от реклами няма нужда
Всички знаем кои са Долче и Габана и Мерцедес
Има хора,които не знаят.
Не знаят към кого да се обърнат,за да помогнат.
Както и да е,безмислен спор
Работата на всички продължава в позната рутинност.
Само да сме живи и здрави!

# 388
"Джан Яман дари 250 000 TL на организация AhBab
за жертвите на земетресението в Турция"

П.П. Разбира се без публикации/сторита (какъв е смисълът да се споделя една и съща информация, ако всички/целият свят знае за тази трагедия), а конкретни действия!

# 389
е,супер!
Ето това е!
Исках го и го очаквах!
Браво на Джан!!

Общи условия

Активация на акаунт