🔥 Джан Яман 🔥 Свободна тема за размисли и страсти ... *тема 11

• 69 072
  • 735
  •   1
Отговори
# 390
Грозде , ние не сме се съмнявали в това. Heart
Сега се надявам, че няма да има недоволни.

# 391
Това е най-малкото, което очаквам от Джан! Със сигурност ще помага и по друг начин! Heart
Винаги е там, където трябва да бъде.. без шум (добър слушател и четейки бла бла бла...)

П.П. "Добро се върши, но не се казва. И някои медали се закачат не на сакото, а на душата.“ (Джино Бартали)

Последна редакция: ср, 08 фев 2023, 18:55 от grozdence.

# 392
Ох, олекна ми! Сега ще си запази всички фенове! Пу пу! Neutral Face

И само 250 хиляди турски лири? Егати скръндзата е тоя, честно!

Няма да кажа браво, защото той не го прави за едното браво! Въобще не се и изнендвам!

# 393
потресаващи кадри,хора!
Шега не бива!
Бог да ни пази!
https://www.facebook.com/watch/?v=638250741441514

# 394
Сега след като вече си изяснихме дал' ще се откажем да сме фенки на Джано или не, вече мога да се похваля и да си "изплача" болката! Grinning

Ах момичета, аз от вчера тъна в блаженство с "Мания".... Heart Eyes Nature Fire
Поръчах го в четвъртък вечер, в петък ми писаха, че е изпратен, в понеделник Спиди ми писа, че ще ми го достави във вторник. Демек 3 работни дни трае доставката Simple Smile

Сега ще ви го опиша, ама имайте предвид, че съм лееко пристрастна и малко по-емоционална щом става въпрос за Джан и всичко свързано с него.. Wink Grinning
През годините съм сменяла доста парфюми и не съм от тези дето си имат любим и си карат с години само с него Simple Smile Не съм капризна и не съм трудна, когато се наложи да си харесвам нов аромат Simple Smile

Като за начало, бих го описала като любов от пръв поглед/ първо пръскане. Толкова ми харесва, с 3 напръсквания целия ден усещам около себе си един свеж облак. Към момента, на душевното състояние ми пасна страхотно, разнасях си го днес с голямо самочувствие и ми действаше зашеметяващо (не, че не съм си шемет по принцип) Grinning ами сега и това допълнително ме разконцентрира Grinning
Вчера като го получих голямо душене падна, голямо смъркане, обикалях стаите и душех, душех и обикалях.. абе не е за обясняване, голяма емоция си е! Като малко дете му се радвах Heart  

Тази сутрин излизам по работа и при запознанството със съпругата на клиента ми, думите й бяха: "Приятно ми е, казвам се (еди как си), страхотен парфюм, пътуваме от 5 часа, може ли да ползвам тоалетна, какъв разкошен аромат!" Grinning и аз като навирих главата, не мойте ме позна къзлар.. Sunglasses Grinning

Така, сега да го опиша: "Мания" за мен е такъв парфюм, който стои много естествено, ненатрапчиво, приятно се слива и в същото време се усеща като луксозен, изискан аромат, не дразни и не идва прекомерен в нито един момент от деня. Супер комфортен парфюм, изключително траен е върху мен (моята кожа). Има свежа дървесна основа и нотки на тревисто зелени листа. много свеж леко лимонен дървесен аромат като за начало, но след първите 30-40 минути се появява фин и мек мирис на тютюн. Определено аромата е мъжки, но и като унисекс може да се носи без проблем (според мен) Simple Smile
А сега в студеното време ми е тоолкова хубаво с него. Веднага като се прибрах на топло и си махнах палтото и той се разстла в цялата си прелест. Прекрасен.. Прекрасен! Heart Eyes
С две думи: този парфюм ми провокира силно интереса към марката (собственика), дори ми носи удоволствие само като го гледам (с брошурата до него) - много предизвикателен и порочен! Nature Fire Joy

Ии голямо душене, вдишване, душене, вдишване пада вече два дена.. пристрастяваш е! (сякаш ТОЙ ме е докосвал и е оставил следа) Head Band Grinning

А специалната изненада се явява тази картичка с посланието "С любов от Джан Яман Heart Exl"

Скрит текст:

# 395
Грозде, честито! Този текст го прати на Мания екипа, да го сложат за следващата реклама Blush Иначе може да ми пратиш по пощата един парцал напръскан с парфУма да взема и аз да подуша малко Джано Grinning

# 396
  • нещотърсачка НАРЦИ Love is everything
Грозде, честито! Този текст го прати на Мания екипа, да го сложат за следващата реклама Blush Иначе може да ми пратиш по пощата един парцал напръскан с парфУма да взема и аз да подуша малко Джано Grinning
Каква прекрасна идея!
Грозде, дано имаш повече парцали. Заформяме опашка. Joy

# 397
Добро утро,момичета!

Грозде,честит парфюм! Съпругът ти няма ли да го хареса като си дойде и го надуши? Wink

Колкото до Джан и неговата помощ за пострадалите не се и съмнявах,че няма да помогне! Blue Heart

Скрит текст:

Цитат
✅IG Историята на Мадалена Арагао....Сърцето ми се къса за всяка жена, всеки мъж, всяко дете, всяко животно, всяка баба. Сърцето ми се къса за всяко семейство. Нека да си вършим работата като граждани на света и да помагаме с каквото можем.

# 398
Ели Hug Профи Hug вие сериозно ли? Grinning Хаха не мога да ви разбера бъзикате ли се за "парцала"? Grinning Иначе няма проблем да изпълня желанието ви, таман за Св. Валентин ще може да си душите любовния еликсир Wink Grinning
Злате Hug гаранция ще го хареса, затова др. седмица ще поръчам и за него, тъкмо ще го муфтя/помпя от време на време Simple Smile

Elinor Havivy (фенка) в ТТ:
До всички фенове на Can Yaman, които следят новините за него и професионалната му работа.
Днес изпратих съобщение до продуцента и сценариста на сериала Sandokan, продуциран @/ skeeterosenbaum и от италианската компания @/ LuxVide.
И получих отговор от него. Надяваме се скоро да имаме новини 🙏

Скрит текст:

А дано! Дано да е наистина скоро...........

-------------------------

CAN YAMAN MEDIA пишат, че на 1 март Виолата ще я пуснат само в Netflix Italy!
Може би по-късно ще я пуснат и в останалите държави.
Лелее, Франческа дори и те не я тагват.... Mask фендома начело с началството, бая, бая сме й сърдити! Grinning

-------------------------------------

Виолата като гледам се продава като топъл хляб.. Simple Smile

"Франческа Килеми, най-красивата италианка, и Джан Яман, сърцеразбивачът от Турция, са главните герои на криминалния сериал "Viola boje mora", който бие всички рекорди по гледаемост в Италия и чиято премиера стартира на 8 февруари по AXN Adrija"
цялата новина: https://mojtv.hr/m2/magazin/clanak.aspx?id=24834

# 399
Аз не знам дали се базикам Joy ще го помисля още хахах щото парфюма няма да си го поръчам, а ме гризе любопитството Joy

Франческа още я следвам в ИГ. Като я видя и се ядосвам, ама още не съм я отследвала. Да видим за втори сезон каква ще я сколасят.

# 400
  • Козлодуй
Здравейте, момичета! Flowers Hibiscus
Окончателно съм се побъркала, да ви се оплача. Два дни подред си лягам в 6 сутринта, щото не мога да се откъсна от сериала. Грозденце, ти си виновна Smiling Imp Heart
Да ти е честита Мания и със здраве и кеф да си я ползваш Heart
По темата с трагедията в Турция и действията на Джан виждам, че вчера се е разразила дискусия, а аз съм пропуснала. Не че някой го интересува, ама имам мнение и чувствам нужда да го кажа. Напълно подкрепям Ели. Открих Джан едва  вчера, както се казва, но от това, което съм прочела и усетила досега за него, не съм и очаквала друго, освен да помогне, без да се афишира. Даже съм убедена, че няма да е само това, което са написали.
Харесвах Керем, все пак първия в живота ми турски сериал беше "Почукай на вратата ми". Този пост в инстаграм обаче ми подейства точно обратното. Вчера го видях и някак ме отблъсна, прозвуча ми точно като PR и вече не съм в групата на феновете му.
Имах едни малки шишенца за отливки, но последните свършиха, като пращах на приятелки пробички от едни парфюми на Рамщайн Laughing Обаче ако има любопитни, да ми пишат, ще измисля нещо, за да ви запозная с Мания.
Усмихнат ден от мен Yellow Heart Nature Sun With Face Flowers Four Leaf Clover

# 401
Ели, аз пък я отследвах веднага, след като Джан блокира нея и брат й Neutral Face --> щом я е блокирал, значи е от "лошите" Grinning
Лунен сън, напълно споделям твоето мнение, по абсолютно всеки въпрос, който си коментирала, от-до! Nerd Revolving Hearts

Италианска преса
Днес в ит. преса в новините за дарението на Джан, медиите призовават италианския народ за помощ за жертвите на земетресението в Турция.. Hands Clap Ето такива подобни адекватни мерки очаквам от нашето момче и най-вече, като в този случай - от влиянието на името "Джан Яман" в Италия!

Джан Яман и този прекрасен жест за пострадалите от земетресението

Те го критикуват, но всъщност турският актьор Джан Яман винаги е много внимателен към случващото се около него. Земетресението в Турция и Сирия със сигурност го шокира, както шокира и всички нас. Джан Яман, чувствителен както винаги, искаше да им подаде ръка по свой начин.
За жертвите на земетресението в Турция и Сирия ние също можем да подадем ръка и да дадем своя малък принос.
Така че можете да дарите на този номер 45525 на Италианския Червен кръст и УНИЦЕФ. Ако много от нас го направят, можем да помогнем на засегнатото от земетресението население по конкретен начин с просто текстово съобщение и само 2 евро. Набирането на средства се използва за доставяне на дрехи, храна и лекарства в Турция и Сирия.

Благотворителността на Can Yaman за пострадалите от земетресението:
Според някои турски сайтове турската звезда е дарила 250 000 лири...

https://gamegurus.it/can-yaman-e-quel-gesto-meraviglioso-per-le- … ioni-terremotate/

==========================

"Лицата на марката Disney Plus, включително Can Yaman, също ще подкрепят съвместни излъчвания на всички телевизионни канали следващата седмица за набиране на средства. Източник: Birsen Altuntas"

Бирсен:
Огромна финансова помощ за земетръсната зона от Disney Plus
В допълнение към финансовата помощ, Disney Plus също се мобилизира с всички известни лица на марката.

Стана ясно, че Disney Plus и FOX се подготвят за помощ в земетръсната зона от 7 февруари. Според новините, компанията ще предостави минимум 1 милион долара (приблизително 19 милиона TL) на първо място.
В допълнение, лицата на марката Disney Plus Халит Ергенч, Йълмаз Ердоган, Шахан Гьокбакар, Ата Демирер, Джан Яман, Джансу Дере, Демет Йоздемир също ще подкрепят съвместното излъчване на всички телевизионни канали следващата седмица.

https://www.birsenaltuntas.com/yasam/disney-plus-2/15779/

П.П. Не знам какво е това "съвместно излъчване на всички тв канали", някой знае ли?
Което най-вероятно означава, че Джан ще се прибере в Турция.. и може би, че снимките на Ел Турко тези дни приключват.

Последна редакция: чт, 09 фев 2023, 16:17 от grozdence.

# 402
Тъкмо идвам да пиша за поста на Бирсен, но виждам, че Гроздето е писала. Не знам какво е това излъчване. А може да се включи онлайн, ще видим.

# 403
Бирсен преди малко е пуснала още подробности:

Кога и къде ще бъде направено съвместното предаване на 7 национални канала за събиране на помощи за земетресението?

Подробностите около съвместната публикация бавно стават ясни.
7 национални канала предприемат действия за заздравяване на раните в земетръсната зона.
Каналите ще излъчват колективно в сряда, 15 февруари.
Star TV, Show TV, ATV, FOX, Kanal 7, tv8 и Kanal D ще събират помощи за земетръсната зона от 20:00 до 02:00 часа. Излъчването ще се проведе в студиото Turkuvaz на ATV.  
В 6-часовото предаване "Специално за земетресенията" се очаква да бъдат събрани невиждани помощи.

https://www.birsenaltuntas.com/yasam/ortak-yayin/15802/

Ели, за това хич не се бях сетила, напълно е възможно да се появи и онлайн. Халит и той живее в Англия, Джансу май е още в Америка (всъщност, никой не знае къде е).

П.П. Няма значение къде ще бъде, важното е че този път ще го видим ОТКРИТ.. без шапка, шал, очила и наметало с качулка! Grinning

# 404
  • нещотърсачка НАРЦИ Love is everything
Аз за "парцала" се шегувам. Не, че не съм любопитна, но Гроздето с тези дървесни и тревисти нотки, които описа, малко ме загуби като потенциален кандидат за парфюма. Не съм им фен.

Много полезна инициатива на телевизиите. Браво!

Общи условия

Активация на акаунт