🔥 Джан Яман 🔥 Свободна тема за размисли и страсти ... *тема 11

• 69 070
  • 735
  •   1
Отговори
# 405

Окончателно съм се побъркала, да ви се оплача. Два дни подред си лягам в 6 сутринта, щото не мога да се откъсна от сериала.

Lunen_sun,
и аз бях така,че и дъщеря ми...
Даже 3-4 пъти повторих.
Прекрасен сериал..
За съвместното предаване на Дисни+,ако Джан не дойде в Турция,може да се включи онлайн.
Така си мисля

и по информация на Бирсен на 15 февруари от 20ч до 02ч телевизиите Star TV, Show TV, ATV, FOX, Kanal 7, tv8 и Kanal D ще направят обща програма за събиране на средства.

Последна редакция: чт, 09 фев 2023, 20:51 от usmivkata20

# 406
Добро утро,девойки!

Днес ви пожелавам да изпитате удоволствие от
малките неща, които ви усмихват и да се насладите
на компанията на добрите хора, с които общувате!
Sparkling Heart

Благодаря за новините! Flowers Bouquet Тази акция беше запланувана за тази седмица и каналите бяха 5 до колкото си спомням,без Kanal 7 и tv8,но се отмени.Явно беше рано и не са успели да се подготвят!Днес ще се разбере и за националната TRT !

Желая ви хубав и безпроблемен ден!

# 407
  • Козлодуй
Добро утро, момичета-кокичета!
Евалла на турските сценаристи 'начи, 69 серии измъчиха момичето. Предполагам, че е трудно толкова дълго време да се задържи зрителския интерес и неизбежно по някое време се изчерпват, ама аз като гледам филм, влизам във филма... Плача и се смея заедно с героите, радвам се и се ядосвам с тях, и ревнувам, и накрая вече взех да се вбесявам Satisfied
Стигнах до 65-ти епизод и накрая взех да прескачам напред, само и само да разбера ко, аджеба, го мъчи Йомер, щото си мислех вече, че има мозъчен тумор. А то какво било, ама не на него, на сценаристите се ядосах Laughing Нарочно не изпадам в детайли, може някой да реши да го гледа, ако като мен не е гледал досега "Любов под наем".
Простете ми, че не съм по темата, но отдавна съм изпуснала влака да коментирам сериала в реално време. Пък и по други теми не ми се ходи. Някога гледахме заедно с колегите филми и все се смееха с мен, че намирам кусури на сценаристите, разпалено и на глас, и пиша нови сценарии Laughing Не съм ходила никога в Турция, не познавам добре нацията им и не знам доколко това, което описват във филмите си, отговаря на действителността. От една страна съм впечатлена, че са такива романтици, имат наистина невероятни песни с поразяващи текстове, от друга страна обаче всички тези клюки, интриги, завист...дори детенцето се радва не защото е постигнало някакъв успех в училище, а че другото дете му завидяло...Грозна работа, завистта е чувство, което ми е много чуждо.
Спирам до тук, с такива мисли се събудих тази сутрин и имах нужда да споделя, благодаря, ако сте ме изчели Smiley Purple Heart
Колкото до Джан, за мен той е чиста любов. Обичам го във филмите, обожавам го, когато говори в някаква неформална обстановка - естествен, неподправен, истински и толкова сладък... Пълни ми душата и прави света по-красив и по-добър...
https://www.instagram.com/tv/CYwKfVzAw3m/?utm_source=ig_web_copy_link

# 408
Извинявам се за спама
Lunen_sun,с мен може да коментираш филма,аз още съм в него,макар,че минаха вече две години,откакто го гледах за първи път
Пожелавам на всички спокоен ден

# 409
Лунен сън, аз този сериал не можах да го догледам докрая, дотъпя ми след края на първи сезон... Същото беше и с Ранобудна птичка... и с други сериали... най-добре е да се ограничават до един сезон, но качествен!

В Турция е далеч от това, което показват в повечети светски сериали. Иначе като гледаш лелките, дето чоплят семки, те това е реалността Grinning като в България. И тука има завист и омраза на килограм, все пак нали сме си близки като манталитет.

# 410
  • Козлодуй
Ели, аз пък тъпо и упорито гледам всичко до щастливия финал Satisfied
Винаги съм обичала приказки.
Само първите два сериала, в които играе нашето момче, не успях да се напъна да изгледам. Опитах, ама не ми се получи нещо...
Усмивче, благодаря ти Heart

# 411
Явно не си попадала на турските сериали с фатален край, в който поне единия главен умира.. Има ги много такива, няма да казвам кои са.. гледаш, гледаш, чакаш хепи енд и накрая някой умира и ти си.. Frowning Та вече, ако не ме кефи сериала, спирам го... Освен, ако е с Джан, табики Joy

# 412
Хубавото на Джановите филми е,че има много любов и завършват щастливо!!Хеле пък Долунай….Направо си умрях от кеф!Не съм гледала само филма с актрисата,на която и липсваше либидото🤣
И аз си падам по романтиката с хепи ЕНД

# 413
Ето го нашето златно момче! Heart
Безкрайно се радвам, че Джано се появи. И нямахме съмнение, че ще помогне по всички възможни и невъзможни начини. Браво на нашето умно момче! Heart
Джан стартира в Италия мащабна благотворителна кампания, чрез неговата фондация "Can Yaman for Children" Hands Clap Hands Clap  

Джан пусна в Стори връзка/линк към фондацията си за дарения за земетресението:

След това пусна публикация с обръщение към феновете си ( на три езика) и сърдечни благодарности,
ето текста:

Цитат
🇬🇧 Няма правилни думи в тази мрачна обстановка, но сметнахме, че е наш дълг да се подготвим и да участваме в тази инициатива в подкрепа на всички хора в затруднено положение.
Турция наскоро претърпя земетресение с магнитуд 7,8 по Рихтер, което е най-опустошителната природна катастрофа в нейната история и в момента населението й преживява изключително тежко време. Тук молим за вашата подкрепа, която никога не липсва в подобни ситуации.
Can Yaman for Children ще дари приходите от набирането на средства на Ahbap, за да участва по конкретен и подкрепящ начин и да предложи важна помощ на хората, засегнати от тази трагедия.
Щракнете върху връзката в БИО, за да научите повече и да дадете конкретен принос
🖋️ Благодаря от дъното на сърцето си, от Can и целия екип.

Линк за дарения към фондацията му: https://www.paypal.com/donate/?hosted_button_id=RWLWP78HSQ5XU&fb … 1erK1GUzaJeGh_vng

А това беше възможно най умният ход на Джан! Мощният многоброен Джанов фендом може да събере милиони.. и то единствено и само, благодарение на огромната любов към него! Heart

Последна редакция: пт, 10 фев 2023, 19:43 от grozdence.

# 414
Супер, всеки помага както може и от сърце! Heart Джан не е от тези, дето ще се юрнат в първата секунда да се бият в гърдите колко са загрижени. Както си го изкоментирахме, при него всичко е добре обмислено. Бавно, но славно как се казва!

# 415
Добро утро, момичета Revolving Hearts

Снощи в петъчната вечер, Джан най-накрая беше в почивка Simple Smile пусна и стори, и публикация, и обръщение към феновете си.. и аз бях много доволна и щастлива  Simple Smile
По-късно го видях и да щъка в ИГ - отговаряше на коментари, по-скоро беше "на кълбо" с хейтърите... Mask

Дори не се натягам да показвам другите коментари,
когато има тези негови отговори, които те карат да се замислиш.......

Тук пиша малко под афект,
ако искате да не си разваляте настроението, не го отваряйте!
Скрит текст:
Горе-долу от 10 обидни коментара, 9 бяха на ТУРСКИ.. Не знам Джан как издържа да ги чете, не знам дали не го е срам пред/от чужденците, че сънародниците му са ТАКИВА.. Не знам също и тези нормални хора, четейки тази турска помия, дали няма да си имат едно наум, когато/ако решат да даряват......
Съжалявам, че ще го кажа в това трудно време за този народ, но толкова злобна, жестока, завистлива, низка, проста/шка, посредствена и НЕБЛАГОДАРНА извадка от общество, едва ли съществува някъде другаде по света......... Animal See No Evil

Дано тази утайка е много малка част от този така или иначе изстрадал народ.
Сигурно няма нужда да ви казвам, че някои от тях бяха с профилна снимка на  (сещате се..) или с наименования Дем(нещо си), Демо(нещо си) и т,н....

По-късно съжалих, че четох Head Band ама нейсе...  

По една или друга причина, Джан е късметлия, че се махна, отдалечи и все повече се отдалечава от тази държава. През тези две години и нещо, само два/три пъти си отиде до Турция и бързаше да си тръгне със сто.. Дано в сряда е онлайн и колкото е възможно по-рядко да му стъпва кракът там!
Напоследък виждам, че и други негови колеги са тръгнали по неговия път, поне правят опити и се стараят.. желая им късмет и по-бърза реализация!

---------------------------------

Докато хейтърите бяха заети да пишат обвинения и обиди в публикацията на CanYamanForChildren,
екипа и колегите от снимачната площадка на Ел Турко, дадоха тласък - подкрепиха и споделиха инициативата на Джан! Hands Clap
Подбрах няколко от тях, но няма как да сложа всичките Simple Smile

Грета и Уил Кемп

Магнус и Мадалена

Скрит текст:
О'Райли

Продуцентката и сценаристката

Нека днешният ден е изпълнен само с добри новини и положителни емоции, рагаци! Two Hearts

Скрит текст:
А аз тази сутрин станах със за***ка нагоре, сърдита, крива, без настроение съм..

# 416
Ужасни са! Лоши хора! Четох ги и аз снощи и едва заспах от възмущение и обида. Обидно ми стана колко са злобни и прости. Тотална излагация. Жертвите вече са на 20 хиляди, над 70 хиляди ранени, стотици хиляди разбити съдби и животи и на някои хора капацитета им стига да продължават да се делят на фенове на Джан или Демет. Т.е. нула мозъчни гънки!

Последна редакция: сб, 11 фев 2023, 08:56 от Ели-Мели

# 417
Добро утро,момичета!

Да се насладим на кафенцето,всичко останало след това! Wink

Грозде,благодаря за новините за Джан от ИГ. Flowers RoseПийни кафенце и ще се оправиш! WinkSimple Smile
Радвам се,че Джан намери свой си начин за да подпомогне на пострадалите.
А хейтъри е имало и ще има!Те така си живеят със злоба и завист!

Лека и спокойна събота! Flowers Four Leaf CloverTwo Hearts

# 418
  • Козлодуй
Не си го слагай на сърцето, Грозденце.
Аз не искам и да ги чета. Изпратих с Пейпал, заради Джан го направих. Ако всеки помогне дори
 с малко, сигурна съм, че ще се съберат повече средства от на всичките му завистливи колеги заедно. Предполагам, че ще разберем някой ден какво са направили хората, които го обичат.
Пост, на който попаднах вчера във фейса

В тези тежки времена трябва да бъдем преди всичко хора. Онзи отгоре, както и да се нарича, вижда всичко. Дали ще мразим, или ще обичаме, избираме сами. Изпращам му цялата си любов на нашето прекрасно момче Heart

# 419
Една положителна новина сред целия хаос.

След 107 часа търсене това двумесечно бебенце е намерено живо под руините Heart

Общи условия

Активация на акаунт