Джан е линчуван ненужно и незаслужено.. Каквото и да прави човекът, не става.. Разгледах останалите коментари, има 7 хиляди и нещо, повечето са чужди и всички са написали, че ще подкрепят. Иска ми се да спрат този език на омраза, погледнете какви прекрасни неща се случват - визирам последния коментар на Ели с бебето

И аз ще даря чрез Джановата кампания (Лунен сън
обеща да ми помогне, ако не се справя сама) Злате

Замислих се за друго - как така целият актьорски състав на Ел Турко споделиха кампанията за набиране на средства на Джан, и нито един Турски актьор не го направи така, както го правят един за друг от дни?
Всички тези неща са толкова нелепи в този трагичен момент, но те говорят много за отношението към Джан в Турция. Тъжна картинка....
Но както винаги Бирсен го подкрепи, като публикува новината веднага (10/20 мин. след публикац. на Джан), пишейки по нейния си начин, когато става въпрос за Джан

Погледнете за каква колегиалност иде реч...

-----------------------
Тук ви оставям усмивката на надеждата

Силата на живота
Само децата знаят как да ни напомнят, че животът трябва да продължи, въпреки всичко и да започне от нулата...=====================
Сторита от Вероника Ферес Сет

В последно време публикуваше от Париж, Мюнхен, Виена, Маями, Лос Анджелис.. отвсякъде, само не и от Будапеща, ето че се завръща

"Будапеща идвам. Скоро отново на снимачната площадка с моите скъпи колеги
"

Зумнах снимката, героинята й се казва Giovanna

В IMDb стр. на Ел Турко повечето са без попълнени имена на героите.
Изглежда снимат и днес, има още сетови публикации. Според графика на онзи календар, остава точно седмица до края на снимките (18 февруари).

Нека целият кино свят научи за Джан! 
Сега проверих, новината за кампанията на нашия е отразена в почти всички турски медии, преписват по-скоро от Бирсен

"