🔥 Джан Яман 🔥 Свободна тема за размисли и страсти ... *тема 11

• 69 080
  • 735
  •   1
Отговори
# 435
Оо Боже.. Scream Не мога да повярвам, че изтече снимка на нашето момче от снимачната площадка,
това наистина е той Heart Eyes
както си разцъквам и го гледам пред мен Animal See No Evil щях да припадна, ако не бях легнала Head Band Joy

Балабан

Ели Hug благодаря ти за тази прекрасна новина!

ИГ публикация от Джан
както винаги благодарен и мил... Heart
Цитат
Благодарим на всички вас за невероятната подкрепа, която оказвате на Турция в момента.
Където и да сте по света, нека не забравяме, че любовта поражда любов.
И винаги трябва да помним, че това чувство ни обединява 🫶

До момента събрахме над 1 546 072 ₺ помощи.
Тази събрана сума ще бъде дарена на сдружение "Ahbap" в Турция в подкрепа на пострадалите от земетресението, както сме съобщили и преди.

Но все още ни предстои дълъг път. Трябва да си подадем ръце и да продължим да подкрепяме турския народ в борбата му срещу тази голяма катастрофа. Ето защо постоянните дарения са толкова важни. Дори малко дарение може да помогне за посрещане на нуждите на едно семейство. 🙏

==============================

Ооп, и видео се появи.. Mask Heart Eyes

--> https://twitter.com/1kikioz/status/1625608280545394688

А който изпусна тази информация е за оплакване Grinning голямата глоба е на път... Joy

Последна редакция: ср, 15 фев 2023, 00:42 от grozdence.

# 436
Scream

Ауу, много е готЯн! Някакви плитки ли виждам в косата? Ех, кога ли ще може да видим тази красотия на екран... тръпна в очакване...

# 437
Добро утро в сряда!

Чашка кафе и приятна компания са добро начало на деня.Нека се изпълним
     с радост и вяра!Да си пожелаем прекрасни моменти и сбъднати мечти.

Най-после имаме си нова изтекла снимка с Джан от сета! Hands Plus1

Да го видим и по-отблизо.....

Приятен ден,момичета!

# 438
Привет, момичета!

Минавам само набързо да редувам Злати Simple Smile Главата ми пуши напоследък, ама все пак се усетих, че май никой не е писал вчера. Хвърлих едно бързо око и май няма нови неща около Джан Simple Smile

# 439
Добро утро,момичета!

"Времето е по-ценно от парите. Можеш да спечелиш
 повече пари, но не можеш да получиш повече време."

Снощи гледах известно време участието на актьорите в благотворителната акция за събиране на средства за пострадалите от земетресението!Сменяха както водещите от телевизионните канали,така и актьорите,които бяха поканени!

До 23 ч. бяха събрани 108 милиарда 663 милиона 563 хиляди TL и отправени 6 мил. 862 хиляди SMS.
Скрит текст:

🆕 🆕 🆕
Историята на IG на Гювен:
-Аз, както винаги, се гордея с теб, скъпи мой сине. Hands ClapHands ClapHands Clap
Скрит текст:

Желая ви приятен ден!

# 440
Привет, момичета! Revolving Hearts

Скрит текст:
Аз от вчера се занимавам да отварям фирма и тичам "като кон" къде ли не (нотариуси, банки и т.н..), затова ме няма тук.. Вчера се прибрах изморена и съм заспала рано Simple Smile Днес наново.. документи в общината, че ще слагам слънчеви фотоволтаични панели на покрива за да продавам ток, но навсякъде служителите са много бавни и туткави/пипкави, изразходих бая нерви...

Италианска преса
✅Кратко интервю с Джан Яман за италианското издание Grazia:

ДА ПОМОГНЕМ НА РАНЕНИТЕ ДУШИ ОТ МОЯТА ТУРЦИЯ!
"моята Турция" и няма нужда от повече думи...

Скрит текст:
Земетресението, станало в страната на границата със Сирия, доведе до десетки хиляди жертви. За да върне надеждата на своите съграждани, актьорът Can Yaman, който е роден в Истанбул, започна набиране на средства чрез своята асоциация: „Ще отнеме време, за да възстановим домовете и душите си“, казва той пред списание Grazia, но всяко дарение ще осигури незаменимо облекчение на засегнатите от земетресението. Всеки гражданин в тази ситуация е мой брат. Близо съм до моята земя с цялото си сърце и душа“, казва 33-годишният турски актьор Can Yaman дни след земетресението, което опустоши Турция и Сирия на 6 февруари и уби повече от 40 000 души.

Главният герой на сериала Viola come il mare в момента е зает в Унгария, където снима международния сериал El Turco, продуциран от Disney+.
"Вече шест месеца съм в Будапеща по работа и понеделник, 6 февруари, беше кошмарно събуждане за мен. През нощта в моята страна, Турция, се случи катастрофално събитие, което доведе до хиляди жертви и станах свидетел на всичко това” с болка си спомня той днес.

„Моето семейство и близките ми живеят в Истанбул (на повече от 1000 километра от епицентъра – бел.ред.), така че не са засегнати, но мислите за земетресението, изчезналите хора и жертвите ме съпътстват.“

Яман реши да мобилизира създадената от него фондация Can Yaman for Children, за да събере средства за засегнатото население: „Чрез асоциацията, основана заедно с моите италиански партньори Франческо Чирули и Роберто Мачелари, веднага започнах да набирам средства за предоставяне на помощ на населението в трудни ситуации. Мислех, че не мога да стоя настрана, че трябва веднага и конкретно да им помогна, защото ние сме силни в най-трудните моменти и всеки мой съгражданин, изпаднал в такава ситуация, е мой брат."

Връзки за дарения можете да намерите и в Instagram профила на Сдружението Can Yaman for children. Набирането на средства започна в петък, 10 февруари, като за три дни бяха събрани 80 000 евро.
Към момента на писане, седмица след земетресението, броят на потвърдените жертви в Турция е 31 643, а в Сирия почти 9300. Властите и спасителите са уверени, че броят на жертвите ще расте.
„Всяко дарение, независимо колко малко е, ще помогне на Турция да предостави така необходимата помощ на засегнатите от земетресението."

ps. преводът може да е неточен

------------------------------------

Турска преса (от вчера)

Джан в турската преса, относно:
Асоциация "Can Yaman For Children", основана от Can Yaman в Италия, достави на AHBAP
дарение от 1 милион 550 хиляди лири, събрани за жертвите на земетресението.

Скрит текст:

# 441
Добро утро,момичета!

Всеки ден започва с нова надежда. Нека днешният сбъдне много желания!
Да се насладим на кафенцето и си пожелаем здраве и щастие!
CoffeeFlowers Four Leaf Clover

Грозде Hug,благодаря за инфото и пресата! Revolving Hearts

От Can Yaman Media 💫🇹🇷
Ирландско фен изкуство

✅ Актуализации от актьорския състав на #ElTurco

✔ Сбогуване със Саи  Беннетт.....Край!!! Толкова съм благодарна
за това пътуване, балансирах да съм майка и да работя.

и Уилям Кемп.....към следващото приключение

✔ Сюзън Гуверте казва, че дарения могат да се правят и чрез фондация #CanYaman....за моите приятели, които имат затруднения с прехвърлянето към сметки в Турция, ето още една алтернатива, на която можете да се доверите, вашето дарение ще бъде доставено на правилните хора.
Надписът на стената... ''Не губи надежда, ще се върнем, Хатай''

✔ Турският оператор от снимачния екип благодари на световноизвестната метъл
група Metallica за дарението на 250 хиляди долара за жертвите в Турция и Сирия.

🆕 🆕 🆕
IG история Джунейта

✒260 часа. Без храна
и пиенето ... това е просто чудо🙏🙏

✅12-годишният Осман беше спасен от развалините след 260 часа

Желая ви приятен петък!

# 442
Привет, рагаци! Simple Smile

Злате Revolving Hearts благодаря ти за всичко споделено! Flowers Rose

Нося ви малко приятни, страхотни, прекрасни новини! Wink Simple Smile

Viola Come Il Mare ще бъде представена/презентирана на 2 март на фестивала в Лос Анджелис!! Purple Heart Hands Clap
Сега просто трябва да разберем КОЙ ще присъства на това представяне! : ))  

Скрит текст:

Best Movie представя програмата на събитието в Лос Анджелис:
--> https://www.bestmovie.it/news/filming-italy-los-angeles-il-progr … -edizione/835740/

Скрийншотнах* това което ни интересува Simple Smile
Дали споменаването на "Джан Яман" е защото е ГГ в сериала или защото ще присъства? Thinking Grin

Скрит текст:

==============================

Джан и неговата асоциация благодарят за даренията Gift Heart

"Благодарение на вас успяхме да изпратим първото дарение на @ahbap
в подкрепа на турския народ, пострадал от земетресението.
Нямам думи да ви благодаря. 🫂 Надяваме се, че турският народ скоро
ще се възстанови със силата и упоритостта, които винаги са го отличавали.
Нека продължим смело напред, от сърце! 🤍"

Скрит текст:

Последна редакция: пт, 17 фев 2023, 18:32 от grozdence.

# 443
Добро утро,момичета!

"Добрият ден започва с добро настроение.
 А доброто настроение идва с добрите мисли,
затова си мисли за прекрасните неща в живота..."

Грозде Hug,благодаря ти за новините! Flowers Bouquet
Да видим кой ще присъства в ЛА?А даренията ще продължават да се събират!Ще бъде
трудно възстановяването и заличаването на раните от загубата на толкова много животи! Hands V

🆕 📸 🏹 ⚔
от сета на Ел Турко....

Скрит текст:

Желая ви приятна почивка!

# 444
Късен привет! Simple Smile

При Джан е както сме свикнали напоследък - мълчание, дискретност и неизвестност.. Simple Smile

Днес по график снимките на Ел Турко трябваше да приключат, но според някои постове на актьорите остават още 5-6 дни. После искам Джан да си се прибере в Италия и да си почине.. и ако може да се покаже да си го видим най-после! Heart Eyes
Вече съм в очакване да пуснат офиц. резюме на сюжета и промо/трейлър на Ел Турко, любопитна съм и кога ще го излъчат, но съм много по-любопитна да разбера, какъв ще бъде следващият му проект. Simple Smile
Кой знае дали Ел Турко ще го пуснат скоро, за да може любопитството на всички да намери удовлетворение, то новини и информация за следващ проект, ще направят чакането ни по-приятно.. Simple Smile Професионално Джан върви нагоре, развива се, разгръща се, усъвършенства се, ще има още много международни проекти..  и много се надявам да направят Сандокан още тази година. След подготовката/тренировките и снимките при тежки условия на Ел Турко, Сандокан ще е като разходка в парка за него Simple Smile
Пък ако след две седмици ни зарадва с появата си в Ел Ей, цена няма да има.. Heart Eyes Grinning

# 445
Добро утро,момичета!

Грозде HugTwo Hearts

Ами ще чакаме,друго не ни остава.Поне да свършат снимките на ЕлТурко.
Като се прибере в Рим все ще изскочи някоя снимка с фенка!

Желая ви приятна почивка в неделя!

# 446
...думите са излишни, когато безкрайността се събира в един поглед Heart

Лека нощ! Simple Smile

Злате Revolving Hearts

=============

П.П. вчера е имало фотосесия, най-вероятно за промо афиш Simple Smile
Скрит текст:

Последна редакция: нд, 19 фев 2023, 23:58 от grozdence.

# 447
Добро утро,момичета!

Грозде HugTwo Hearts

Приятен ден и успешна седмица ви желая!

# 448
Ето ни! Nature Star Hands Clap
Can Yaman е номер 2 от всички турски актьори и актриси в седмичната класация на IMDB,
започваща на 20/02/23. Can Yaman е позициониран като номер 3615 от 11 милиона артисти,
наблюдавани по целия свят.

Ново Стори Киърън О'Райли:
 с част от каста на Ел Турко Sign Clapper
 -> Luk Piyes, Армаган Огуз, О'Райли, Грета и Магнус
Simple Smile
Джан липсва, както винаги..

Скрит текст:

Аз няма да продължавам да мрънкам, че напоследък няма грам хабер от нашия Head Band но като цяло, искам поне работния му график за 2023г., за да не се чувствам чак толкова отчуждена.. Simple Smile Grinning

Току що видях, че тази вечер О'Райли се прибира у дома Misc End

Мадалена и Вероника също са си у дома Simple Smile

Приятна понеделнишка вечер, рагаци!
Пожелавам ви спокоен сън.. Innocent
Лека нощ! Sleeping

# 449
Здравейте,момичета!

Утрото е чудесно, изпълнете го с добро настроение и позитивна нагласа.Успех и късмет!

Няма ново,но темата трябва да се поддържа!ОчаквамеДжан да се появи след края на снимките на ЕлТурко.

Вчера имаше ново земетресение в района на Хатай.Тъкмо някои канали бяха
 решили да пуснат нови епизоди от сериалите,които излъчват в понеделник!
Скрит текст:

Общи условия

Активация на акаунт