🔥 Джан Яман 🔥 Свободна тема за размисли и страсти ... *тема 11

• 69 084
  • 735
  •   1
Отговори
# 450
Ето го най-после нашето момче, красиво като слънцето... Nature Sunny Heart

📸 @/katalin.erdelyi.73:
"@canyaman с унгарски фенове 20.02.2023
Той беше прекрасен както винаги.❤️
Budapest @matildpalace #ElturcoBalaban 🎬🐎🏹⚔️"

Matild Palace, a Luxury Collection Hotel, Budapest 20/02/2023

Злате Hug

# 451
Привет, рагаци, бях малко офлайн тези дни Simple Smile Благодаря ви за споделеното Hug

# 452
  • Козлодуй
Като няма нищо ново, ще си гледам старо. Нета ме залива с негови снимки и клипчета от фенове, макар че душата ми копнее за нов филм...

И целувка за лека нощ...
https://www.instagram.com/reel/CnXC-kdjGyX/

# 453
Здравейте,девойки!

Грозде Heart...Ели Green Heart ...Лунен сън Yellow Heart

Nature StarBlue Heart

Приятен ден на всички!

# 454
Късен привет, рагаци! Simple Smile

Ели 🤍 Злати 🤍 Лунен сън 🤍

И един по един те се сбогуват с екипа, с Будапеща и с приключението Ел Турко Идва ред на Магнус и Славко Simple Smile
Ще имаме ли сбогуване от Джан? Thinking Да видим докога ще се прави на партизанин.. Wink Grinning
Аз мисля, че ще се появи с красиво словоизлияние, като си го знам, колко е чувствителен, признателен и благодарен.. Heart

Славко: "Последен път"

Грета: "ВЕЧЕ НИ ЛИПСВАШ ТУК."

-------------------------------

Тук сме.. в очакване на бурята след това дъълго затишие! Sweat Smile

Имаме нужда от нещо, което да ни поразтърси, нещо да се раздвижи,
скучно ни е, направо сме "в дрямка" вече.. накратко - леко отегчени сме! Head Band Grinning

# 455
Добро утро,момичета!

"Не е нужно да бъдем важни. Важното е да бъдем нужни! "

Един по един си заминават.Очакваме появата и на Джан! Blue Heart

фенското творчество продължава...

🆕 📸 🏹 ⚔
Ел Турко, сет.

Скрит текст:

Приятен ден ви желая!

# 456
Привет, момичета! Simple Smile

Съвсем официално КРАЙ на снимките! Nature Boom
Направо не мога да повярвам, че това е истина.. тази шестмесечна суша свърши! Misc End
Първи сезон ще е с шест епизода! Само шест.... Neutral Face
Надявам се да пуснат тийзъра по-скоро! Heart Eyes

Бирсен Misc Loudspeaker

Днес приключват снимките на сериала El Turco с Can Yaman...
Кой играе в сериала?

Днес приключват снимките на 6-серийния първи сезон на сериала "El Turco" с участието на Джан Яман. Улуч Байрактар ​​режисира сериала, в който красивият актьор играе ролята на еничаря Балабан Хасан.
Сериалът по сценарий на Керем Дерен и Чисил Хазал Теним, който ще бъде излъчен на Disney Plus е заснет в Будапеща. Към Джан Яман се присъединиха италианката Грета Феро, ирландецът Кийрън О'Райли, шведът Магнус Самуелсон, британецът Уил Кемп, хърватинът Славко Собин, британецът Дейвид Никъл, британецът Найджъл Пилкингтън, британката Сай Бенет, португалката Мадалена Араго, в редиците има и 2-ма турски играчи. Едно от тези имена е Uğur Yıldıran… Другият известен актьор е Armağan Oğuz

https://www.birsenaltuntas.com/dizi/can-yaman-el-turco/16650/

=====================

Художественият директор Доменико Сика също се сбогува Simple Smile

"Скъпи мои, стигнахме до края на това изключително, фантастично, мечтано, необикновено и много уморително приключение. Пътуване, в което се докоснахме и възприехме красиви, поетични, визионерски, уникални моменти.....
Бих искал да благодаря на всички, които участваха и съдействаха за тази изключителна работа, която се надявам да е успешна по най-добрия възможен начин....
но ще изчакате окончателното решение...."

================

Тази вечер -> Ел Турко финални фойерверки.. Nature Boom Champagne

Стори Катрикс:
Nature Boom https://twitter.com/CanYamanMedia/status/1628878942412107783 Nature Boom

Още от финалната еуфория:
Nature Boom https://twitter.com/InconnuStudioIT/status/1628890976260435970 Nature Boom

Голяма радост и облекчение е, когато едно "уморително приключение" е завършено..
Поздравления за Джан и целия екип! Hands Clap Heart

Последна редакция: пт, 24 фев 2023, 01:26 от grozdence.

# 457
Браво на целия екип! Сигурна съм, че ще се получи сериал-бомба! Какво друго да е! "Измъчиха" се всички тези месеци в тези гори и трънаци, на минусови темпераратури. Измъчихме се и ние, без кавички Joy

Но само 6 серии? 6 серии? Confused Егати скръндзите... Нямам търпение да видим крайния продукт Blush

# 458
Добро утро,момичета!

Добрата мисъл, доброто настроение и чашка ароматно кафе са
добро начало на деня.Нека всичко добро да е около нас

Е,най-после са свършили.Много е било трудно след като за 6 мес.са снимали 6 еп.!Браво на всички,
че издържаха в това зимно,студено време!Точно такъв период от годината ли са чакали?
Очаквам да видя дали Джан ще си промени визията-коса,брада? Wink

Желая ви приятен ден!

# 459
  • На юг от тук

и още Джан

# 460
Кате Hug страхотни снимчици си ни донесла! Revolving Hearts
(веднага потърсих откъде са снимките и кой, кой е!) Grinning

Джан е толкова СЛАДЪК на тази снимка! Heart Eyes Щастлив, усмихнат, доволен.. Simple Smile
Толкова го чакахме, а той днес съвсем небрежно и лежерно се появява,
с едно от оръжията си за унищожение.. усмивката! Heart

✅Красиви думи и от Ернесто Пинто.....

Ернесто е много обичлив, ама.. Simple Smile

-------------------------

А този дребничкия* с Джан от втората снимка на Катето, е брат на музикалния продуцент Simple Smile

Кредит: Cséza Mark (sirmarkmusic)
Скрит текст:

IG Story @/armaganoguz ⚔️

"Последната сцена Camera A Rec Button Pusher #ElTurco"
https://twitter.com/CYworldteam/status/1629088684292075521

============================

Допълвам!
Вие си спите, вероятно сънувате вече.. Grinning ама аз съм развълнувана! Grinning И съм ококорила очите на макс, съня не ми е приоритет в момента! Grinning

Веднага го фиксирах/центрирах Heart Eyes Grinning и как няма.. дори сред сто остава уникален! Nature Fire Дори от размазано изображение, неговата огромна красота и величие се открояват Heart Eyes Джан е в центъра на работния екип до режисьора Байрактар Simple Smile Тук е Ел Турко - Балабан (със сценични дрехи), това е снимка преди/след "последната сцена", на същото място където после пуснаха фойерверките. И този път не е мираж, истинския Балабанчо-сладуранчо е! Joy

От фотографа на Ел Турко (Series Cinematography) Arpad Puruczki

Малко да зумнем..

Айде още да зумнем, за да няма - една не чула, друга не видяла, трета не разбрала... Wink Grinning

Скрит текст:

Последна редакция: сб, 25 фев 2023, 01:55 от grozdence.

# 461
Добро утро,момичета!

Събота-любимият ден в който малките неща доставят огромно
удоволствие...Чашка ароматно кафе изпито на спокойствие и
позитивната нагласа са добро начало на деня.
Flowers Four Leaf CloverFlowers Cherry Blossom

Кате Hug....Грозде Hug,благодаря за новите снимки и допълнението! Two HeartsTwo Hearts

Оградили са го,ако някой не го познае,а и Улуч Б. е доста нисък...Simple Smile

https://vk.com/canyamanfanklub?z=video-199343470_456249204%2F166e7eec0ec40a2c8d

Желая ви щастлива събота!

# 462
Здравейте момичета. Следя темата, но не пиша, защото няма какво да добавя, от вас се информирам за много неща свързани с Джан. Излишно е да казвам, че след птичката направо полудях и започнах да го следвам и да се интересувам от живота му. Та сутринта бях пуснала на детето един филм по един от каналите на АХN и видях,че рекламират Виолата от 8 март, но не казаха час. Направо щях да падна като го видях, а детето крещи Джаааан😅. На български ще е само Виола. Не видях да сте го писали, ако сте, извинявам се, и реших да ви зарадвам.

# 463
Привет Mariposa negra, добре дошла! Flowers Rose
Страхотна новина си ни донесла! Heart Eyes Направо подскочих като ужилена като прочетох, че Виолата са я закупили в БГ Heart Eyes Grinning Мноого ти благодаря за това инфо!! Аз не гледам от години БГ програми, телевизорите в къщи са само за украшение. Simple Smile Даже не знаех, че има такъв БГ канал AXN.
От първи март ще си пусна абонамента за Булсатком-а задължително, "ако ще и турско да стане"! Grinning
Ох, трябва да проверя някъде за програмата на този канал, че да ми е кефа на макс днес! Wink Joy
А за това: "Излишно е да казвам, че след птичката направо полудях и започнах да го следвам и да се интересувам от живота му" - нищо ново, това си е съвсем нормална човешка (женска) реакция! Grinning Честито! Grinning

П.П. Иначе, няма проблем информация да се повтаря и да се потретва. Тук в тази тема всички сме леко "влюбени-загубени", замаяни и завеяни, с две думи - бая бая разсеяни, по напълно разбираеми причини...... Simple Smile Grinning

=========================

Вижте какво готино заглавие има в Унгарската преса Simple Smile Grinning

Няма нищо ново или интересно в тази статия, освен това:

Цитат
Сега идва най-добрата част от цялото нещо, самият протагонист, защото героят е оформен от Can Yaman. Нищо, ако отначало не знаете кой е този актьор, ние също не го познавахме! Когато го потърсихме в интернет, колежките бързо се събраха около лаптопа и при постоянно повтаряне на сричката "hø" потвърдихме, че със сигурност ще започнем да гледаме сериала.
https://www.duol.hu/helyi-kozelet/2023/02/el-turco-egy-torok-fel … lmasi-duna-parton

На "колежките" бих препоръчала да изгледат Птичката.. и после "ще си говорим". Wink Joy

Последна редакция: сб, 25 фев 2023, 16:13 от grozdence.

# 464
Ей, супер новина, веднага ще проверя този  канал, мисля, че го имаме. Ще гледам със сигурност. Simple Smile

Общи условия

Активация на акаунт