🔥 Джан Яман 🔥 Свободна тема за размисли и страсти ... *тема 11

• 69 086
  • 735
  •   1
Отговори
# 465
Елке, много дипломатична и сериозна си станала....

П.П. Не одобрявам! Grinning

Последна редакция: сб, 25 фев 2023, 17:00 от grozdence.

# 466
  • Козлодуй
Добре дошла при нас, Mariposa!
И аз съм отскоро, тук хора не ядат Satisfied Много са готини момичетата, пък и нали ни свързва обща любов...
Имам 3 канала на AXN, но включвам тв само когато имам гости, иначе не гледам Simple Smile Та не съм попадала на рекламата, но ще съм благодарна ако си спомниш на кой точно канал ще го дават?
Виолата надали бих я гледала, ако не играе Джан, и пак заради него бих я изгледала отново, още повече ще си е друго на 65 инча Stuck Out Tongue Closed Eyes

P.S. Рекламата я открих, ама нямам идея как да ви я кача Laughing

Последна редакция: сб, 25 фев 2023, 16:48 от Lunen_sun

# 467
Mariposa negra Hug,добре дошла и от мен! Flowers TulipСега проверих и аз имам 3 канала на AXN,но никой не гледам. Simple Smile
Скрит текст:
Кажи как да ти изписваме името за по-кратко,че това трябва всеки път да се копира.Аз съм Злати! Wink

Грозде Hug,благодаря за пресата. Two Hearts

Ели Hug Лунен лъч Hug

📸 Пълната снимка....
Джан с фенка (Jánocsik Viktória) в Будапеща.🇭🇺

# 468
  • Козлодуй
Права е Грозденцето, бая бая бая сме хлътнали Grinning
Ох, да ви кажа, много ми липсват емотиконите от месинджъра и вайбъра...и това че не може да се реагира на постовете с друго, освен с "полезно"...
Грозде Heart Злати Heart Ели Heart Марипоса Heart

Допълвам, ново стори от инста на нашия, явно ще обикаля Италия.

През януари 2023 г. Can Yaman поиска от служителите си да организират чрез неговата асоциация Can Yaman for Children събитие, посветено на подрастващите и нарастващия дискомфорт, който ги съпътства.

Липсата на конфронтация и интеграция, съчетани с последващото развитие на технологична зависимост, генерираха напълно вредна динамика на отчуждение и изолация, чиито първи жертви бяха младите хора.

За да постигне конкретни резултати, Асоциацията получи патронажа на Института по детска невропсихиатрия в Рим, център за международни постижения, основан от професор Болеа през 70-те години.       

Болничната структура се нуждае от конкретна помощ, за да стане по-гостоприемна и подходяща за посрещане и подпомагане на младите хора в процеса на израстване и преодоляване на трудностите. Поради тази причина Асоциацията реши да дари средствата, събрани по време на обиколката, на Института по детска невропсихиатрия.Кан

Яман ще открие проекта през март, като посети общата болница Умберто I в Рим и веднага след това ще започне национална обиколка, също с участието на някои клубове, които са избрали да помогнат на децата, като се присъединят към инициативата "Break the Wall Tour".

Ще бъдат организирани срещи между млади хора, медицински персонал и експерти в сектора, които ще позволят по-задълбочено разбиране на реалните нужди на подрастващите и същността на техните проблеми. Целта е да им помогнем да се изправят и преодоляват трудностите на ежедневието леко, интелигентно и осъзнато.

Целта на Турнето е да „разруши стената“ от тишина и уединение, зад която са се скрили, за да избягат от дискомфорта си.

Възможен е различен и по-приобщаващ свят и тяхното бъдеще се изгражда чрез срещи и обмен, никога чрез изолация.
Това е истинското и конкретно послание, което Can Yaman иска да донесе с ТУРНЕТО BREAK THE WALL. -

Последна редакция: сб, 25 фев 2023, 18:09 от Lunen_sun

# 469
Мдаа, факт е! Подаръкът за 8-ми март ни е готов - предварително подсигурен, рагаци! Gift Heart Ribbon Grinning
Ама как са се сетили точно за празника,
да зарадват всички българските жени с тази "убедителна личност".. Nature Fire Heart Eyes Nature Boom Nature Zap ( Sign Underage Joy )

Ели Hug Злати Hug Лунен Сън Hug Марипоса Hug още един път ти благодаря за ценното инфо!

Цитат
За да разберете истинският характер на някого, трябва да откриете истинските му цветове. И тогава, тази необичайна двойка вижда червено. С нейните специални сетива и неговата убедителна личност, борбата с престъпността никога не е изглеждала по-добре.
Виола, премиера от 8 март по AXN

# 470
Елке, много дипломатична и сериозна си станала....

П.П. Не одобрявам! Grinning

Грозде, знаеш, че имам сега други грижи.. Wink

# 471
Ели, знам мила! Kissing Heart

Изненадааа! Heart
ИГ публикация от Славко Собин
Heart Eyes

" Обичам тези хора и още куп други, които не са на снимките,
но са направили един от най-прекрасните екипи, НЯКОГА.
Това ще бъде споменът „Прекарах страхотно време от живота си тогава“,
когато сме сиви и стари или както Киърън О'Райли го нарича „СЕГА". "

Останалите снимки и клипчета от публикацията --> https://www.instagram.com/p/CpF8qrqo1vU/

Нашият какъв е дребосък покрай тези великани... Grinning Сладури!

-------------------------------------

ИГ публикация и от Грета Heart Eyes

"И след 5 месеца… всичко е приключило.
Невъзможно е да се опише всичко в няколко снимки, но позволете ми да ви кажа,
че съм толкова благодарна за страхотния екип, който бяхме,
и за всичко, което научих на този интензивен, красив сет.
Вие сте семейство за мен, вече ми липсвате толкова много.
Благодаря за любовта, ще се видим скоро на екрана! 🤍"

Снимките от публикацията --> https://www.instagram.com/p/CpFu80tM4hO/

=================================

Лунен сън Hug сега видях, че си допълнила поста си, след малко ще публикувам и продължението, което е много важно! (продължението е в коментар под публикацията)

Последна редакция: сб, 25 фев 2023, 19:47 от grozdence.

# 472
Ей, най-после да излезнат някакви фотки на Джан от сета, че вече си мислех, че не участва в сериала Joy Като някакъв призрак беше последните месеци Grinning

# 473
Момичета, радвам се, че съм сред вас и успях да ви зарадвам. Злати, както прецените за по-кратко обръщение, може би Марипоса само. Да доуточня, аз съм на Булсатком, също имам 3 канала на ахn, на единия ми пише black, на другия white и на третия нищо. На този без нищото ми излезе рекламата, сутринта даваха Алвин и катаричоците и малката се загледа и го оставих. А тя даже ме пита защо не е със Санем😂, леле побърках и детето с тоя Джан, ама нека знае.

# 474
📌 Ето продължението на публикацията:
"...Продължете в първия коментар"

"Докато асоциацията Can Yaman for Children работеше по турнето,
Турция, родината на CAN YAMAN беше разтърсена
от най-разрушителното земетресение в цялата му история.
Сдружение "Джан Яман за деца" реши да дари част от събраните средства
на онези организации в Турция, които ще се ангажират да помогнат
психологически на близките на жертвите на земетресението.
Резултатите, получени с Обиколката, ще бъдат официално съобщени
както по време на участието на Джан Яман във важна национална програма,
така и с публикация в профила на Асоциацията в Instagram.
Всеки може да подкрепи инициативата и да се включи в проекта,
дори малък принос може да промени!."

Джан е човек с голям ум и интелигентност.. чувствителност, огромно сърце, много чиста и благородна душа, винаги внимателен към всичко и всички! Той е дори по-красив отвътре, отколкото отвън.......... Heart

Скрит текст:
Ново стори от инста на нашия, явно ще обикаля Италия.

През януари 2023 г. Can Yaman поиска от служителите си да организират чрез неговата асоциация Can Yaman for Children събитие, посветено на подрастващите и нарастващия дискомфорт, който ги съпътства.

Липсата на конфронтация и интеграция, съчетани с последващото развитие на технологична зависимост, генерираха напълно вредна динамика на отчуждение и изолация, чиито първи жертви бяха младите хора.

За да постигне конкретни резултати, Асоциацията получи патронажа на Института по детска невропсихиатрия в Рим, център за международни постижения, основан от професор Болеа през 70-те години.        

Болничната структура се нуждае от конкретна помощ, за да стане по-гостоприемна и подходяща за посрещане и подпомагане на младите хора в процеса на израстване и преодоляване на трудностите. Поради тази причина Асоциацията реши да дари средствата, събрани по време на обиколката, на Института по детска невропсихиатрия.

Джан Яман ще открие проекта през март, като посети общата болница Умберто I в Рим и веднага след това ще започне национална обиколка, също с участието на някои клубове, които са избрали да помогнат на децата, като се присъединят към инициативата "Break the Wall Tour".

Ще бъдат организирани срещи между млади хора, медицински персонал и експерти в сектора, които ще позволят по-задълбочено разбиране на реалните нужди на подрастващите и същността на техните проблеми. Целта е да им помогнем да се изправят и преодоляват трудностите на ежедневието леко, интелигентно и осъзнато.

Целта на Турнето е да „разруши стената“ от тишина и уединение, зад която са се скрили, за да избягат от дискомфорта си.

Възможен е различен и по-приобщаващ свят и тяхното бъдеще се изгражда чрез срещи и обмен, никога чрез изолация.
Това е истинското и конкретно послание, което Can Yaman иска да донесе с ТУРНЕТО BREAK THE WALL. -

Каква красива инициатива! Hands Clap Много необходим проект, който отговаря на настоящите нужди на младите хора в Италия, по много деликатна тема. И най-вече.. за пострадалите му сънародници - близките на жертвите в Турция....

-------------------------------

Марипоса и аз съм с Булсатком, въпреки че не поддържам услугата им, от време на време ми звънят да ми пускат оферти, а аз им казвам: "Мне, благодаря, гледам си турските сериали в нета" Grinning
Даже сега викам на децата "ще си пуснем Булсаткома за 1-2 месеца деца, че ще дават Джан!" Имам три дъщери, на които им е меко казано писнало от Джан.. Grinning
Казаха ми: "Няма нужда мамо, ще ти го пуснем от нета на телевизора (има гледай AXN онлайн free), к'во ще им пълним гушите на тези, зарад' твоя безценен Джан...." Grinning

===========================

П.П. Гледам новината за излъчването на Виола в БГ се е разпространила скорострелно.. Grinning
Помолих Лунен сън да направи "проверка" по AXN и тя ми засне клипче. Simple Smile Клипчето не знаех как да ви го споделя, затова направих нескопосани скрийншоти, които качих тук и в ТТ, сега обикалят ТТ, ИГ и ФБ.. Grinning Цитирах набързо какво казват в промото, дано съм била точна.. Simple Smile Та благодарение на инфото от Марипоса, на видеото от Лунен сън и на моите кофти скрийншоти, сега мн. български дами са щастливи! Wink Grinning

Последна редакция: сб, 25 фев 2023, 21:59 от grozdence.

# 475
  • Козлодуй
Ама те верно май твоите скрийншоти са качили, Грозденце, преписвачи Satisfied
Ох, как искам да живея в Италия...

# 476
Лунен сън Grinning

Ооп, вижте какво става тука...... Revolving Hearts Grinning

ИГ публикация от Гретка Nature Fire

"Празнотата е истинска.
Но вие ще обичате това, както го направихме ние 🤍"

Снимката, която всички чакахме... Heart Eyes
всичко се нажежи сега..... Nature Fire Grinning

Ето я и с Роби Simple Smile

П.П. има много нови снимки на Джан с фенки, май са от тази вечер.. ама сега съм заета..
По-късно мога да ги добавя, но ако някоя от вас е свободна, може да ги постне, моля! Grinning

Последна редакция: сб, 25 фев 2023, 23:39 от grozdence.

# 477
  • Козлодуй
Ровя в Туитър, но освен хиляда пъти снимката с Грета, фенки не видех Satisfied
Един пост много ми хареса, същия го мярнах и в Инста, та да го сложа и тук:
"Хората със златно сърце са богатството на този свят Heart"

can yaman: „не мисля, че бих се променил. няма да направя компромис с характера си или със себе си. няма да направя нищо, което ме натъжава, просто защото някой друг иска да го направя."
 #CanYaman винаги е бил автентичен, неподправен и верен на себе си Heart

# 478
Еййй Heart Eyes прекалено много информация ми дойде днес Joy Гретито е тръпнела в очакване да стопират снимките, да се похвали тя Joy Сладурка!

# 479
Лунен сън, мерси за споделеното! Flowers Rose
Ели........ Joy

Объркала съм се.. те били от 20. 02., но сега са ги публикували Simple Smile и понеже говорих с ММ по тел. не обърнах внимание на надписа. Видях само, че е много сладък мечок Animal Bear Имаше и още снимки, които вече не намирам, навсякъде ври и кипи от фотката на "новата двойка" Nature Fire Grinning

"Все още може да бъде разпознат, независимо как е облечен Heart Eyes"
"Снимката е направена на 20.02"

Скрит текст:

Днес е като Коледа! Непрекъснати подаръци... 🎁 Gift Heart Ribbon
Колко сладка е Грета, какви красиви, чисти очи има! Heart
Страхотни са.. Revolving Hearts (въпреки, че нашия не е излезнал* изобщо добре) Grinning

След цялата шестмесечна суша, това всичко е от днес.. Heart Eyes
освен снощното малко размазано изображение на Балабан Simple Smile

=========================
Среднощно допълване! Grinning

"Снимка, която това момиче от Будапеща публикува преди час.
Джан все още е там. Това е в коктейл бар The Ducches в Будапеща...."

"Още една снимка на друго момиче в коктейл бар The Ducches в Будапеща.
Тази пусна снимката преди два часа..."

Какви яки фотки си правят мацките с готин Джано Heart Eyes а Гретка избра толкова кофти снимка на нашия.... и то за първа обща снимка, малко съм й сърдита! : (( Grinning Със сигурност има 3457 снимки с него, но изглежда е бая отвеяна и не подбира Grinning Виждам я и какви нейни нескопосани снимки си качва.. абе личи си, че хич не й пука.. Simple Smile Grinning

Последна редакция: нд, 26 фев 2023, 03:34 от grozdence.

Общи условия

Активация на акаунт