🔥 Джан Яман 🔥 Свободна тема за размисли и страсти ... *тема 11

• 69 088
  • 735
  •   1
Отговори
# 480
  • Козлодуй
Добро утро, момичета! Flowers Hibiscus

Прегледах набързо за нещо ново, но явно само тез двете девойки са качили снимки снощи. И двете са рускини. Чудя се само те ли са били от късметлийките, докоснали се до Божествения?
Не съм съгласна с теб, Грозденце Stuck Out Tongue Closed Eyes И на тази снимка с Грета ми е сладък, изобщо изключително рядко се случва да не го харесам на някоя снимка...

Пожелавам ви усмихната и мързелива неделя Heart И много любов!

# 481
Добро утро,момичета!

Днес е Сирни Заговезни.Докато пием кафето си нека помислим къде може да сме сбъркали в отношенията си
с близките и да им поискаме прошка от сърце. Нека бъдем и достатъчно благородни за да дадем и поисканата
от нас прошка. Да пречистим душите и сърцата си и се стараем да не повтаряме грешките си.
Простете и нека ви бъде простено! Heart И да си хапнете халва довечера! Simple Smile

Благодаря на всички за всичко споделено от вчера! Flowers Hibiscus Рекламата и аз я видях!

Лунен сън ,за новия ден! Revolving Hearts

Желая ви щастлива неделя!

# 482
Добро утро, момичета!

Ако с нещо съм ви засегнала или обидила, моля да ми простите!

# 483
  • нещотърсачка НАРЦИ Love is everything
И аз искам прошка.
Най-вече, че напоследък рядко драсвам по някой ред Wink.
Осмомартенската изненада приготвена от AXN много ми хареса Heart Eyes.

# 484
Привет, момичета! Revolving Hearts
И аз искам прошка. Най-вече, че понякога съм малко по-емоционална и ако съм ви обидила неволно, моля да ми простите! Simple Smile

Снощи Джан е разпускал, дойде времето за релакс, повече от заслужен релакс, но се вижда, че е изморен, изтощен.. И друг път съм го коментирала, колко много непрекъснати усилия има зад тези шестмесечни сетове, напрегнати времена.. абсурдни времена, сценарии за запомняне (на англ. език), трудни климатични условия, това е писта с препятствия.. предизвикателство, но Джан е казвал, че обича предизвикателствата. Simple Smile Само да е здрав, най-хубавото предстои! Flowers Four Leaf Clover Heart

Стори от Илкер:
"Каква красива снимка"

Скрит текст:

Илкер, скъпи, вярно, че снимката е красива,
но искаш ли да ни изпратиш някакво съобщение? Кажи, кажи, слушаме те.. People Ear Grinning
например за малко пътуване до Ел Ей? Thinking Grinning

# 485
Flushed отдавна не бях губила ума и дума покрай Джан.. добре ми беше за нервичките като го нямаше, релакс.. Сега пак ще ни атакува с горещи фотки както обикновено Smiley

# 486
  • Козлодуй
Още една снимка се появи с фенка, ама аз не я харесвам(фенката), заради надписа Imp

Без нея и надписа е 300 пъти по-добре, нали Smiley

# 487
Боже, какви очи. Много ми харесват бръчките му, когато се засмее,отиват му. Това, ако те погледне на живо и ти се усмихне,не знам, сигурно си забравяш и името.

# 488
Ще отговоря на последните три коментара така --> Е, рагаци, преживяхме абстиненцията Head Band Grinning сега трябва да преживеем красотата.. Heart Eyes Grinning

И за да не ми е постен поста, ще сложа малко цвят! Wink Grinning

# 489
Добро утро,момичета!

Нека да не пропускаме всяка възможност, която
  може да ни донесе усмивки, радост и щастие.
Нова седмица-нов късмет! Успех и сбъднати мечти!

https://vk.com/canyamanfanklub?z=video-199343470_456249283%2F024 … -199343470_229754
https://vk.com/canyamanfanklub?z=video-199343470_456249281%2F1eb … -199343470_229740

# 490
Привет, момичета! Simple Smile

Страхотно начало на седмицата! Sunglasses

Can Yaman е номер 1 от всички турски актьори и актриси
в седмичната класация на IMDB, започваща на 27/02/23.
Trophy Wear Crown Hands Clap

--------------------------------------

Последна редакция: пн, 27 фев 2023, 15:09 от grozdence.

# 491
  • Козлодуй
Интересно задание в една от руските групи във VK - да споделят историите и емоциите си руските фенове, които са имали късмета да се срещнат лично с Джан.
Уви, има съвсем малко коментари и то само от мечтаещи за среща фенки Satisfied
 Но последната ме разсмя: " Аз съм виждала Джан два пъти. В съня си." Smiley
https://vk.com/wall-199343470_229924
Ми аз и с толкоз не мога да се похваля, да му се не види...Преди няколко вечери се срещнах насън с Джон Малкович, идея нямам отде се взе Smile Даже не съм гледала нищо с него наскоро, пък и не че не го харесвам, ама и фен не съм...Луда работа.

# 492
Един път май съм го сънувала, поне толкова помня. Беше шофьор на такси и нещо ме ядоса, ама много ме ядоса Grinning Разказвала съм в темата, ама ей го на, сега не помня какво беше.. не ми е достатъчен съня!

# 493
Добро утро,момичета!

Довиждане, Февруари! Да сме живи, здрави и догодина
отново да те посрещнем.А сега...пролетта се е запътила
към нас и се изпълваме с вяра, че всичко хубаво предстои.

И в този ден аз съм се родила....Wink
Скрит текст:

Желая ви щастлив вторник!

# 494

ЗЛАТИ* ЧРД Balloon
Здравето, усмивките, късмета и
любовта на близките винаги да са с теб,
благодаря за почерпката и Наздраве!
Hands Ok Hand

Общи условия

Активация на акаунт