🔥 Джан Яман 🔥 Свободна тема за размисли и страсти ... *тема 11

• 69 090
  • 735
  •   1
Отговори
# 495
  • Козлодуй
Честита и благословена да си, Злати! Heart
Жива и здрава, много щастлива и обичана!

# 496
Честита да си, Злати! Hug

# 497
Честит рожден ден, ЗлатиHug

# 498
Добър ден, момичета! Simple Smile

Честит рожден ден, Злати! Kissing Heart
Бъди здрава, щастлива и все така позитивна! Revolving Hearts

-----------------------------------------------

Рагаци, ще имаме удоволствието да се наслаждаваме на инспектора в най-удобното за нас време Wink Simple Smile

Виола ще се излъчва
всяка сряда от 21:00 до 23:00 ч.
по два епизода в ефира на AXN.

Purple Heart

https://tvnovellas.blogspot.com/2023/02/8_17.html?fbclid=IwAR2-C … fGmcv2AqVkc2M4YCQ

-------------------------------------------------------

Очите му обещават любов.... Nature Fire

# 499
Хич не ми е удобно това време... Дано да може да се превърта назад и да го гледам през деня. Не, че не съм го гледала Joy

# 500

Злати,

пожелавам ти да имаш пълна колекция от здраве, семейно щастие и благоденствие!

# 501
Злати, честит рожден ден и от мен.
Значи 2 часа ще плакнем очите в сряда. Малката заспива по това време, но ще гледам да я приспя по-рано, голямата ще я пратя в стаята си, а мъжа ми къде да го пратя 🤔, ще измисля нещо.

# 502
  • Козлодуй
„Съдбата шепне на война: „Не можеш да устоиш на бурята. "
Войнът прошепва в отговор: „Аз съм бурята. ""
Джейк Ремингтън

Добро утро, момичета! Heart Честита Баба Марта!

# 503
Добро утро на 1-ви март!

Честита баба Марта! Нов месец - нов късмет! Revolving HeartsFlowers Four Leaf Clover
Да се насладим на кафенцето и си пожелаем здраве и сполука!

Момичета,благодаря на всички за пожеланията за рождения ми ден!
     Направихте ме много щастлива! HugTwo Hearts

Желая ви приятен ден!

# 504
# 505
  • Козлодуй
Да знаете некъде да се продават такива възглавници? Satisfied

# 506
  • нещотърсачка НАРЦИ Love is everything
Честита Баба Марта на всички!

Злате, на патерички, Честит рожден ден и от мен! Каквото ти душата иска, това да постигаш!

# 507
Късен привет и честита Баба Марта, момичета! 🤍❤️

Нося ви няколко хубави и една не много хубава новина Wink Grinning

Първо не-хубавата: Джан е в безизвестност! Никой не го е мяркал по летища, гари и автогари.. Simple Smile
Утре ще представят Виолата в Ел Ей, а за присъствие на нашия няма никакви индикации.. В програмата пише: "Viola Come Il Mare с Can Yaman".. сякаш само той участва в този сериал, ясно е, че това е маркетингов трик - те си знаят, че ако не е Джан, едва ли някой би гледал.. Animal See No Evil Grinning
А къде е той е пълна мъгла.. аз залагам, че е някъде на топло и си препича божественото тяло! Wink Grinning

Следват хубавите новини Simple Smile

Първият сериал закупен в Бразилия с Джан Яман е не друг, а Мистър Грешен! Sunglasses
Най-големият бразилски телевизионен канал има дигитална платформа Globoplay - тя закупи 6 турски сериала, сред които „Bay Yanliş“
Джан има голяма фен база в Бразилия и днес в ТТ и ИГ е фиеста Simple Smile

Globoplay прави премиери на шест турски сериала от март
Скрит текст:
цялата новина тук:
https://gshow.globo.com/tudo-mais/tv-e-famosos/noticia/globoplay … ir-de-marco.ghtml

И това не е всичко от гореща
Малко по-късно днес пристигна и тоз' хабер:
(и бразилските рагаци окончателно се побъркаха) Head Band Joy

Мениджърът на стратегията за съдържание на Globoplay Brazil - Guga Valente:
"Early bird пристига скоро!"

----------------------------------

От Netflixit:

Скрит текст:

А в лагера на Виола какво се случва?

Публикация от Лукс Виде:
"От днес Viola Come Il Mare е наличен в Netflix.
Francesca Chillemi и Can Yaman ви очакват в едно цветно Палермо!"

Lux Vide, Francesca, Silvia Leuzza, Giovanni, Chiara и др. от екипа рекламират пристигането на Viola Come Il Mare в Netflix.
Само нашия мълчи..... не му е минала сръднята галиба Rolling Eyes Grinning

Скрит текст:

А ето го календара на Медиасет за месец Март.. КРАСОТА! Heart Eyes

Лунен сън Hug заповядай -> възглавници, чаршафи, одеяла, хавлии и какво ли не още.. можеш да се завиваш и повиваш колкото ти душа иска... Wink Grinning
https://www.aliexpress.com/af/can-yaman.html?spm=a2g0o.best.1000 … 2&origin=n&dida=y

П.П. И още има за разправяне (и хвалене), ама много се изморих Simple Smile
цял ден днес тичам по задачи и съм капнала..

# 508
Добро утро,момичета!

Профи Hug,благодаря! Two Hearts

Грозде Hug,благодаря за новините! Flowers Rose

ако желаете календари за месец март ...Simple Smile

Скрит текст:

Желая ви приятен ден!

# 509
Привет, рагаци! Отново по нощите ви безпокоя Grinning ама имам за казване.. Grinning

"Джан в Будапеща на 25 февруари събота в хотел Matilde.
Усмивка и поздрав взехме този ден.❤️❤️❤️❤️❤️"

И на тази размазана снимка ми се вижда твърде красиво нашето великанче Heart Eyes Grinning
А тези отзад ми приличат на Али Джан Демирок (мениджър на хотел Матилде) и Сюзън Гуверте (изпълнителен продуцент на Ел Турко). Много ми е странно, че вече седмица след края на снимките и Джан не изказа благодарности към екипа, не се сбогува, както направиха повечето.. Все пак са били нон-стоп заедно цели шест месеца, със сигурност са си станали близки. Аз все още чакам да дойде момента, когато самият Джан ще сподели с нас спомените си, емоциите си, най-значимите моменти от това приключение.. Simple Smile
Ясно е, че няма да се крие вечно. На турнето, което предстои след 10-ти ще го виждаме и то "до насита", ама ми е много необичайно това мълчание сега Simple Smile
За Ел Ей, какво да си мисля.. Тициана във Венеция през септември си му каза: "ще се видим в Лос Анджелис", но сега като помисля, това беше преди излъчването на сериала и "прословутия финал" с всичките му интересни случки около него .. Днес (+10ч. в Ел Ей - утре сутрин) ще представят Виолата, но както изглежда Джан не е там, именно защото е свързано с Виолата... Утре ще разберем със сигурност. Simple Smile
Все пак малко от малко сме го поопознали, какъв особен характер е - външно изглежда спокоен, ама вътрешно си е избухлив/нервен (типичен скорпи) Simple Smile  наложи ли се, може да тегли сиктира* на всеки.. Grinning малко преувеличих, ама така ми дойде да го напиша/опиша Grinning

Злати Hug Gift Heart

Общи условия

Активация на акаунт