П.П. Не одобрявам!
Много са готини момичетата, пък и нали ни свързва обща любов...
Та не съм попадала на рекламата, но ще съм благодарна ако си спомниш на кой точно канал ще го дават?

,добре дошла и от мен!
Сега проверих и аз имам 3 канала на AXN,но никой не гледам. 

,благодаря за пресата. 
Лунен лъч 

Злати
Ели
Марипоса 

(
)
Злати
Лунен Сън
Марипоса
още един път ти благодаря за ценното инфо! 

Сладури!
сега видях, че си допълнила поста си, след малко ще публикувам и продължението, което е много важно! (продължението е в коментар под публикацията) 

Много необходим проект, който отговаря на настоящите нужди на младите хора в Италия, по много деликатна тема. И най-вече.. за пострадалите му сънародници - близките на жертвите в Турция.... 

Клипчето не знаех как да ви го споделя, затова направих нескопосани скрийншоти, които качих тук и в ТТ, сега обикалят ТТ, ИГ и ФБ..
Цитирах набързо какво казват в промото, дано съм била точна..
Та благодарение на инфото от Марипоса, на видеото от Лунен сън и на моите кофти скрийншоти, сега мн. български дами са щастливи!

"

прекалено много информация ми дойде днес
Гретито е тръпнела в очакване да стопират снимките, да се похвали тя
Сладурка! 

и понеже говорих с ММ по тел. не обърнах внимание на надписа. Видях само, че е много сладък мечок
Имаше и още снимки, които вече не намирам, навсякъде ври и кипи от фотката на "новата двойка"

"

(въпреки, че нашия не е излезнал* изобщо добре) 

а Гретка избра толкова кофти снимка на нашия.... и то за първа обща снимка, малко съм й сърдита! : ((
Със сигурност има 3457 снимки с него, но изглежда е бая отвеяна и не подбира
Виждам я и какви нейни нескопосани снимки си качва.. абе личи си, че хич не й пука..
Препоръчани теми