Студенти в Нидерландия - 15

• 71 344
  • 733
  •   1
Отговори
# 270
Дали има вече прибрали се деца за празниците? Какво е положението на летището в Айндховен? Два часа преди полета ще са достътъчни ли?

# 271
  • Бургас
Моят младеж ще лети тази събота и ще дам инфо тогава, предупредих го по-рано да се замъкне, че все е по закъсненията

# 272
  • ride my bike...
Обикновено на страницата на летището има съобщение колко време преди полета е препоръчително да сте на летището.
В момента е 2,5 часа.
https://www.eindhovenairport.nl/en

# 273
Дъщеря ми също ще лети тази събота от Айндховен. Казала съм й да е поне 3 часа преди полета на летището.

# 274
  • гр. София
Нашата дъщеря пътува през другата седмица от летището в Амстердам. Аз пък следя за натовареността на полетите сайта https://www.schiphol.nl/en/departures

# 275
И моята е другата седмица от Амстердам, 22.12 (поне за още едно дете знам за този полет). България Еър й отмениха полета за 24ти и затова ще лети по-рано. За да съм сигурна, че ще е навреме, резервирах хотел на една спирка от летището.

# 276
Моят младеж ще лети на 23.12 с България еър дано да няма промяна на полета.

# 277
Авиокомпаниите явно си правят шега с децата. Сега  до края на  годината има полети  София Айндховен  на 50 лева...  Обратния в  началото на следващата година също е толкова.  Самолетите в обратна посока са празни навярно ..

# 278
Време е значи който ще остава, да си покани гости:-)

На който предстои кандидатстване..на първо четене днес било прието следното:
“Допълват се и се прецизират разпоредбите на закона, уреждащи възможностите за валидиране на компетентности по предмет, който не е включен в дипломата за средно образование, по начин, който да реши проблеми във връзка с кандидатстването във висши училища в страната и в чужбина.“

Последна редакция: ср, 14 дек 2022, 18:40 от second

# 279
G..D..  а аз купих за връщане /София-Амстердам/ най-скъпия билет до сега:) до последно се чудеше дали да се прибира и накрая се оказа, че студентските билета са свършили.

# 280
Авиокомпаниите явно си правят шега с децата. Сега  до края на  годината има полети  София Айндховен  на 50 лева...  Обратния в  началото на следващата година също е толкова.  Самолетите в обратна посока са празни навярно ..
Стана ми интересно и погледнах, но такива цени не намирам.

# 281
Кажете, ходиха ли децата да видят университети преди / докато кандидатстваха? Смятам да водя синко. Да види университета, който му е 1 избор, градът.
Все още се чудим между Холандия и Австрия за IBA.
Бяхме на 1-2 дистанционни Open day.

# 282
Дали има вече прибрали се деца за празниците? Какво е положението на летището в Айндховен? Два часа преди полета ще са достътъчни ли?
Дъщеря ми ходи до Лондон уикенда. Напълно нормално, вкл. и връщането, въпреки, че англичаните се видяха в чудо с малкото сняг, дето ги наваля.

# 283
  • София
Кажете, ходиха ли децата да видят университети преди / докато кандидатстваха? Смятам да водя синко. Да види университета, който му е 1 избор, градът.
Все още се чудим между Холандия и Австрия за IBA.
Бяхме на 1-2 дистанционни Open day.
Да, ние със синът ми ходихме пролетта на 11клас на оглед в 5 университета в 5 различни града, които той си беше харесал. Единият имаше официално опен дей, а за другите се беше уговорил по имейла да ни разведат. Остана доволен, преди това не беше ентуасизиран да учи в Нидерландия, но в крайна сметка си избра единия от унитата и вече трета година е там.

# 284
Благодаря Ивка,
И ние планираме срещи в унитата.

Общи условия

Активация на акаунт