Само може да сънуваш сервитьорка с табла с ракия, салата и пантофи... Жива да не бях...

И имай повече критичност. Това, че нещо някога е съществувало, не го прави правилно, даже в много случаи напротив. И да не забравяме, че авторката е доста по-близо до моите години и съвременните ценности. Иначе, отбелязвам опита да ме поставиш в позицията на дете, което не трябва да забравя, че родителите му "гледат"
И имай повече критичност. Това, че нещо някога е съществувало, не го прави правилно, даже в много случаи напротив. И да не забравяме, че авторката е доста по-близо до моите години и съвременните ценности. Иначе, отбелязвам опита да ме поставиш в позицията на дете, което не трябва да забравя, че родителите му "гледат" 

(вероятно заради това го помня)... След първата брачна нощ тя се консултира с доста опитната сладкарка с дългогодишен брак дали е нормално да 'и е харесало каквото са консумирали с младоженеца прежната вечер и дали е срамно да иска още и то още на следващата вечер
Подковаха я, че е съвсем нормално, но така и не разбрах дали е махнала нощницата и дали е месила на сутринта, или е премела двора. Абре, по друг начин ти тръгва денят, ако нощта е била интересна... О, времена! О, нрави!