Без секс..полудявам психически вече

• 44 924
  • 869
  •   1
Отговори
# 780
  • Далечният изток
Манипулация ще е, ако някой се връзва. Поне тук не виждам такива.

Само може да сънуваш сервитьорка с табла с ракия, салата и пантофи... Жива да не бях... Joy

# 781
  • Чужбина
А има ли пита (погача) на масата или само ракия/салата? Laughing

❤❤❤

Погачата утре 👌👍😃😂🤣

@Лъвица

Аз не поставям никого на никакво място. Такава култура има от хилядолетия. Не ни е чужда, за добро или лошо.

Аз уважавам смирението, което много ни липсва. То е в основата на разбирателството и прошката, които също са далеч от нас.

Убеден съм, че си интелигентна и боравиш с широк мащаб от информация. Все пак, един съвсем приятелски съвет - да не налагаме повсеместно и на всички едностранчиви разбирания и ценности напр. от центъра на София или на големия град. Също и не на всички възрасти. Предполагам, че си плада, около 30 г., което е чудесно, но тук пишат всякакви хора, вкл . и такива, които могат да са ти родители. Мисля, че можеш само да спечелиш от още по-широко отваряне на познанията си...

# 782
  • София
Борисе, приложи собствения си съвет към себе си Wink И имай повече критичност. Това, че нещо някога е съществувало, не го прави правилно, даже в много случаи напротив. И да не забравяме, че авторката е доста по-близо до моите години и съвременните ценности. Иначе, отбелязвам опита да ме поставиш в позицията на дете, което не трябва да забравя, че родителите му "гледат" Wink

# 783
Авторке просто лягаш до него и му сваляш гащите ,правиш му орална любов и няма как да не го вдигне а ако все пак не го вдигне то тогава имате проблем,ще се окаже гей

# 784
  • над кукувичето гнездо

Ако жената разчита прекалено много на този интимно-сексуален интерес, то тя е в позицията на манипулатор. Тя държи така ключа към удоволствията, респективно към утробата си, следователно към взаимността и стабилността на връзката. Това е разбираемо, но е една като че ли малко криворазбрана модерна/ феминистка позиция, която предпоставя, по презумпция, доминация на жената във връзката.

Значи все пак удоволствията и стабилността на връзката са свързани неразривно. В настоящите времена. Независимо кой от двамата държи ключа към палатката и е в ролята на манипулатор, здравината на връзката е поставена под върпос. Затова трябва да има равенство, а не доминация на когото и да е.

Не разбирам защо по презумпция се смята, че ако и ножът, и хлябът са у него, а не в нея, връзката ще е по-стабилна. В настоящето, не в миналото, защото там нещата донякъде са разбираеми. Струва ми се, че отдавна не сме съвсем в ориенталския свят, нищо, че сме попили нравите им по разбираеми причини. Жената не е добитък, че да зависи единствено и само от неговото благоволение. Особено сега, когато може и сама да си осигури прехрана и покрив над главата и не е длъжна да е ангажирана доживот да отглежда единайсет деца и половината внуци; една от основните причини жените да са извън "пазара на труда" в определени периоди от време, в които няма как да работи. Железният светилник беше отдавна. Жените вече не смятат секса само за средство за размножаване, за мръсна работа и долни животински страсти на недовъзвишените мъже. А и малко е под въпрос дали наистина така са го смятали или е било само за пред хората. Все пак гледали сме Господин за един ден, Лачените обувки на незнайния воин и Козият рог, ако щеш дори, където прозира, че и на жените май им се е ослаждало, ако можем да се доверим на режисьорите за някаква историческа автентичност. Ако се разровим повече из литературата, ще срещнем немалко истории за пристанали моми, които съм сигурна, че не са изцяло художествена измислица.

Явно имаш интерес към историята и нравите на ориенталския живот, но не съм сигурна, че формулата "смейството над всичко" е най-правилната. Може да доведе до доста изкукуригали хора и изкривени представи за семейно щастие при техните деца, което завърта колелото наново.
По-скоро трябва да работим в посока как да се научим ние и как да научим децата си да избират партньор, с който е най-вероятно да са щастливи, за да не се стига масово до казуса от темата.

# 785
  • Чужбина
Борисе, приложи собствения си съвет към себе си Wink И имай повече критичност. Това, че нещо някога е съществувало, не го прави правилно, даже в много случаи напротив. И да не забравяме, че авторката е доста по-близо до моите години и съвременните ценности. Иначе, отбелязвам опита да ме поставиш в позицията на дете, което не трябва да забравя, че родителите му "гледат" Wink

Не се опитвам да те поставям в никаква позиция. Ако имах възможност, току виж утре щяхме да ядем вкусна погача 😃

Съвременните ценности няма как да не идват от вчера и от днешното социално-икономическо положение на населението (гледащо непрекъснато турски сериали, при които феминисткото у мен крещи).

За положението на авторката разбрахме, че е в проблемна връзка с дете, в която и двамата партньори имат психични проблеми.

# 786
  • над кукувичето гнездо
Току-виж психичните проблеми изчезнали, ако не си налагат да живеят под един покрив Wink
win-win дори и за детето

По-добре двама уравновесени, спокойни и сравнително щастливи, но разделени родители, отколкото депресирани, невротизирани и нещастни, но под един покрив. Финансово и логистично е по-изгодно, да, но...

# 787
Не го насилвайте човека, феминистки такива.
Каза ви че е на 80 и кусур. АМа и калпазанки с таз сексуалност.

Смирението е функция на мисълта и душата, не е външна проява на наведена главица.

# 788
Много кофти времена настанаха.
Тъкмо на жените почна да им се иска и мъжете взеха да се отказвт.
Аз обаче съм оптимист, още един два века и нещата ще се стабилизират. И ще има даже смарт вибратори - избирате си настрийката и той си знае работата. Например режим "Ален Делон" за по романтичните или "Ван Дизел" ако сте по високите скорости. За българския пазар ще има и допълнителни режими като "Балканско говедо" и "Див нерез". Цял ден на зарядното и вечер си вибрирате.

# 789
А романтичките дето си искаме топлината и усещането на живия човек и не ни кефят джаджите? Моля, не бъди коравосърдечен.

# 790
  • над кукувичето гнездо
А романтичките дето си искаме топлината и усещането на живия човек и не ни кефят джаджите? Моля, не бъди коравосърдечен.
Ама ти не разбра ли, че ревем само за туй в онуй?
Ето, и в оная тема, онзи герой с ежедневните усилия да прави комплименти и да дава ласки и милувки...абре, легни когато му се иска на него, да му мине, пък ти недей с претенции...
Не мога да повярвам на всичката мъжка логика, която се излива тука, честно!

# 791
Вече няма да има такива дето искат "живия човек". Нещата в бъдещето ще са стерилни. Ако искаш топлина ще си вземеш юрган.

# 792
Немам нерви да го чета тоз Борис, като някакъв сектант е, затова момичета, моля ви кажете ми, стигнахме ли вече до дупката в чаршафа, или още само погачи се месят?

# 793
  • над кукувичето гнездо
Пием ракия сега, че жената сервира Wink Stuck Out Tongue

И почти по темата
Като бях малка, даваха един филм...спомням си част от един епизод
...дивият запад, конски копита, малко градче, забравено от нищото, цивилизация, която още отстрелва на място де, що се е провинило...д-р Куин, лечителката - девица на преклонна за времената си възраст, висшистка, революционер, избрала да учи медицина, вместо да се задоми навреме, грижеща се за няколко осиновени деца -   след дълга платонична връзка от 20 епизода се жени за местния галантен полуиндианец Heart (вероятно заради това го помня)... След първата брачна нощ тя се консултира с доста опитната сладкарка с дългогодишен брак дали е нормално да 'и е харесало каквото са консумирали с младоженеца прежната вечер и дали е срамно да иска още и то още на следващата вечер Flushed Подковаха я, че е съвсем нормално, но така и не разбрах дали е махнала нощницата и дали е месила на сутринта, или е премела двора. Абре, по друг начин ти тръгва денят, ако нощта е била интересна... О, времена! О, нрави!

# 794
  • Чужбина
Д-р Куин хубаво, ама да четем Хайтов или гледаме филмите по неговите работи. Някои от тях са много силни като литература, идея, послание. Без да го уважавам напълно, заради близостта му с елита на БКП.

Не е дупка в чаршафа, а червен цвят, предполага се от кръв. Понякога е било от порязан/ ухапан пръст, ей-така, за пред старите.

Не ме убеждавайте, че е лошо жената да "познава" само мъжа си, първия, единствения. Не ме убеждавайте, че алтернативата е донесла нещо много добро на хората.

Общи условия

Активация на акаунт