Абонаментни кутии в България - Тема 26

• 55 653
  • 736
  •   1
Отговори
# 360
Аре, честито, спестихме парите за една кутия!

Човек може да си вземе 4-5 кутии за тези пари.
До 100лв щяха да ме навият. За 200, да са живи и здрави.

# 361
Абсурдно🤦🏻♀ Усещах, че тази кутия ще е разочарование, но не очаквах да е с цената.

# 362
Кибрит тотално се изложиха.
За 200лв взех коледен календар на CLLC с 12 пълноразмерни продукта.

# 363
И аз съм пас... много исках да я пробвам тази марка, обаче след Авант съм доста резервирана към световно неизвестни марки с кремове за по 200-250лв... Ами и Авант са такава, обаче защо кутията им с Кибрит беше около 60 лв, а тази 200? Значи или Авант наистина са изключително надценени и виреят само сред абонаментните кутии, или вече яко са се помислили от Кибрит :Д

# 364
Казах ви аз,че под 100 няма да е. Дори в първата си публикация споменах нещо от рода  на 150.

Вмомента е 3 сутринта в Сан Диего и стоя будна заради тази дългоочаквана кутия.
Тръгнах да я поръчвам,но като видях,че тонера е 50 мл(?? Травъл сайз ли е това?) и се отказах заради това. 🤨Срамота..тук с поръчки ми раздават безплатни тонери по 50-100 мл.
Не ми направи добро впечатление,а марката явно ще си я поръчам от сайта им за Щатите.

Мога да си представя колко сте разочаровани.

# 365
  • София
Смях в залата! 😂

# 366
Е, те нещата с тази кутия си вървяха на зле от самото начало, логично и финалът да е такъв Joy
Много шум за нищо.
Казах ви аз,че под 100 няма да е. Дори в първата си публикация споменах нещо от рода  на 150.

Вмомента е 3 сутринта в Сан Диего и стоя будна заради тази дългоочаквана кутия.
Тръгнах да я поръчвам,но като видях,че тонера е 50 мл(?? Травъл сайз ли е това?) и се отказах заради това. 🤨Срамота..тук с поръчки ми раздават безплатни тонери по 50-100 мл.
Не ми направи добро впечатление,а марката явно ще си я поръчам от сайта им за Щатите.

Мога да си представя колко сте разочаровани.

# 367
  • София
Едва ли Кибрит са очаквали колко  "хейт"  ще изядат с тази кутия. Аз също се бях навила да я пробвам след като толкова дълго я чакахте, но 200 лева няма шанс да дам. За тези пари ще си купя нещо изпитано за моята кожа, а не свещ, тоник и не знам си какво.. Разочароващо е, въпреки това съм сигурна, че въпреки цената вероятно кутиите им ще се разпродадат, вероятно за това са били и 200 бройки. Най-запалените и любопитните да платят и после да дойдат да кажат дали си е заслужавало Grinning.

# 368
Инфлуенсърите разправят че тонера може да е 50мл ама е супер мега гига икономичен и толкова силно хидратиращ, така че си е инвестиция 🤣

# 369
  • София
Това не са ли два от продуктите? Цените им не са като обявените в Кибрит.

# 370
Ето това очаквам + още продукти, /крем и комплект с минита пак на Филорга, олио на Дарфин + мострички/  за 200  лв. / имах 20% отстъпка/, а толкова се надявах да пробвам прославутият Орфеус.....на поносима цена.

# 371

От 07:00 чакам и рефрешвам.
Как може такава цена ?!
Направо се подиграха ….
Чакам тази кутия толкова дългоооо

# 372
Честито на Авант, останаха си най-легендарната кутия. Писна ни, вярно, този бранд, но хайпа за него, без чакане цяла година беше далееч по-голям. Цената на Орфеус е такава най-вече заради бройките. Кибрит изобщо да не се бяха захващали с този бранд.

# 373
Инфлуенсърите разправят че тонера може да е 50мл ама е супер мега гига икономичен и толкова силно хидратиращ, така че си е инвестиция 🤣

Знаем им сценария.Платено им е да хвалят. Колко пък ще е икономичен …дали тонера е 50 мл или 200 мл опаковка, отива еднакво количество,за да покрие лицето.
С моите широки пръсти,ще ми стигне за 2 седмици макс.

Ама наистина зле стартираха с тази кутия и зле завършиха. Ако имаше серум вместо 50 мл водица,щях да я поръчам без колебания. Свещ не ми пречи,дори приветствам идеята.

# 374
Разбира се, че ще се продадат, дори на тази цена. Просто, за мен, тук много се отдалечават от първоначалната си идея, и от масата си клиенти. Не съм поръчвала тяхна кутия от месеци, а преди това си имах абонамент, и всеки месец си я чаках с нетърпение. Разочарована съм, и също смятам, че изобщо не трябваше да се захващат с Орфеус.

Общи условия

Активация на акаунт