Абонаментни кутии в България - Тема 26

• 55 645
  • 736
  •   1
Отговори
# 390
Това не са ли два от продуктите? Цените им не са като обявените в Кибрит.

Ами същите са, да.
Хм...имах и аз едни подозрения, че тези "редовни" цени, които цитират не са съвсем реални.
Извинете, хайде за някои от кремовете да речем мога да си го представя, обаче онези шампоан и балсам от последната кутия на Кибрит никак, ама никак не приличат на продукти с редовна цена 40 лв всяко. Или ако някой ги дава, за да си ги купува редовно, сигурно е заради нещо друго, но не и качество. На тази цена човек може да си купи изпитани шампоани и балсами от професионали серии, които редовно се спрягат и хвалят като нещо, което си заслужава.

# 391
Здравейте, може ли някоя дама да суочне ружовете от Беле, а иначе и аз ще пропусна Орфеус…. 200лв за абонаментна кутия, а дори незнам дали ще паснат на моята кожа

# 392
  • София
Ама пък какъв трафик си направиха към страницата и сайта...!
И това си е плюс за тях.
Аз наистина няма да я взема тази кутия, но честно казано тя едва ли ще ме откаже да купувам от тяз занапред

# 393
Покрай цялата истерия, реших да прочета и няколко отзива за продукти на Орфей - накратко, надценена марка.

https://www.amazon.com/gp/aw/reviews/B07Z7T556J/ref=cm_cr_arp_d_ … ical&pageNumber=1

# 394
Смешна история. За тези пари ще си взема къде къде по-качествена козметика. От черния петк си взех Клиник нощен с anti-age ефект на 80лв. Спокойно можех да си взема тоник и още нещо, и пак нямаше да е 200лв. В момента в нотино Ланком е на супер цени и пак не гонят 200лв... Айде моля за кремчета с цветчета толкова пари Simple Smile. Смехотворно и разочароващо.

# 395
Марката Орфеус определено си струва парите.
Но не е по джоба на средностатистическата българска жена. И това не е обида, а е горчив факт.
И Кибрит нямат вина за това.
Поздравления за избора на марки и продукти, Кибрит! Бъдете здрави и продължавайте да ни радвате с вашите кутии!
Не съм съгласна. Започнах да си купувам кутии, заради идеята, че на по-достъпна цена мога да пробвам различни марки, които са ми непознати и често на доста високи цени.  Високата цена не гарантира качество. Така се запознах например със Saff, пак българска марка с не особено ниски цени, в които се влюбих и от 2 години си поръчвам неща директно от тях. 200 лв за нещо непознато е неразумна инвестиция. Работя много и ценя парите си.

Последна редакция: пн, 28 ное 2022, 15:18 от BettyBoop

# 396
Кибрит май наистина прекалиха с тези цени 😁 Според мен идеята на кутиите поначало е различна, както казаха други. Със същата идея можеха директно от самата марка Orpheus да си пуснат тази кутия на каквато искат цена, не Кибрит да обира хейта.

# 397
Покрай цялата истерия, реших да прочета и няколко отзива за продукти на Орфей - накратко, надценена марка.

https://www.amazon.com/gp/aw/reviews/B07Z7T556J/ref=cm_cr_arp_d_ … ical&pageNumber=1

Тези отзиви не са като на платените бг инфлуънсърки. Интересно...
И е тъпо да се коментират финансите на българката, защото за козметична процедура давам повече от цената на Кибрит с Орфеус, а процедурите се правят в серия. Та да, мога да си я позволя, но не искам. За тия пари ще си взема проверена козметика. Съжалявам, все по-рядко имам желание да подкрепям българското.

Последна редакция: пн, 28 ное 2022, 15:46 от alex_jp

# 398
Месечната good box и коледната Кибрит кога се очаква да бъдат обявени? Сега тях ще чакам😄

# 399
Дано това им е за урок на Кибрит и следващите кутии да са на нормални и разумни цени. В противен случай ще изгубят своите фенове, между които съм и аз.

# 400
О и аз съм пас, пропуснах обявяването и тн, че работа, влизам ехе, 199лв за нищо общо взето, но вероятно не идва от Кибрит това, не мисля, че работят с особено високи печалби

# 401
Бях се притеснила, че съм на работа и съм изпуснала заветните 200 бройки 😂 има още налични, но определено съм пас … 200 лв за травъл сайз тонер и тъпа свещ, не мерси

# 402
Последното, което ще кажа по темата е:

Г-це/Г-жо Кюркчиева, в Щатите този номер може и да мине, но тук не. Хич, не ни давате повод, като сънародници, да се гордеем, че развивате този бизнес. Традиционно, българинът отваря кесията си по това време на годината и купува какво ли не, но не и последните две години, последната една - пък съвсем. Сигурна съм, че и в Щатите донякъде е така.

Кибрит, знам, че ще прочетете това. Ако някой друг ви предложи подобна цена, просто се откажете от заявката, дори да е обявена, ще ви простим. За да запазите верните си фенове. Сигурна съм, че сте се опитвали да договорите най-добрата цена.

# 403
  • Видин
Аз пък се бях залетяла, тамъън да поръчам и видях цената и се отказах. Викам - ако аз не го искам, все някоя ще я иска кутията. Да, ама не.

# 404
Нито знам каква е въпросната марка,нито я чаках с нетърпение ...а като гледам цената нищо не съм изгубила.
Поръчах гб месечна

Общи условия

Активация на акаунт