Абонаментни кутии в България - Тема 26

• 54 568
  • 736
  •   1
Отговори
# 585
И според мен е разочароваща, очаквах повече Simple Smile

# 586
Здравейте! Как се процедира, ако нямам желание да взема кутията, а тя е вече в куриерския офис. Трябва да откажа в Еконт и да заплатя сумата по доставките и в двете посоки ли?

# 587
  • Видин
На мен пък много ми харесва как мирише бътъра, тъкмо привършвам крема за ръце на Dr. H та и това кремче ще ми влезе в употреба. Чорапките ще са ми огромни, защото нося 36 размер, но ще ги подаря на някого. Като цяло аз съм доволна, но то много зависи и от какво има нужда човек. Но някои неща са си пълнеж. Днес ще взема лейди бокс, после чакам Чарли и крайййй 😁😁

# 588
Здравейте! Как се процедира, ако нямам желание да взема кутията, а тя е вече в куриерския офис. Трябва да откажа в Еконт и да заплатя сумата по доставките и в двете посоки ли?
Мисля, че ако им пишете, могат направо да я пренасочат, но не знам как стои въпросът с разходите по доставката.

# 589
Аз няма да я връщам,да доста пълнеж има така да се каже,да...но ще раздам,подаря някои неща ✅
Все пак споделете как става връщането после

# 590
аз я поръчах заради маслото за тяло, но останалото е разочароващо определено

# 591
  • Варна
Аз поръчах БезОпасна красота. Докато се начудя първоначалните количества свършиха,но Нели се организира явно и пак е налична. Заради термото на Медавита и ниаценамида на Colagena се реших иначе се бях зарекла,че приклювам с тия кутиени приключения.

# 592
  • София
На мен ми харесва GB само маската за коса не знам какво ще я правя. Някой ползвал ли я е от друга кутия? Хубава ли е?

# 593
Може ли някой да качи снимка на Гуудбокс, тъй като снимка така и не видях в скрит текст.

# 594
Пробвах крема за лице, пак хубав дизайн, както нощният. Лек и нежен аромат и бързо попива. На пръв тест съм доволна.

Бътъра ще го подаря. Аромата ми е твърде силен на канела или нещо друго,  задушлив чак. Става ми лошо направо от тази миризма.

Маската за коса ще я пробвам скоро. На мен тези балсами не ми допадат в тази форма. Трябва само в нас да го ползвам, което се обезсмисля.

Скрит текст:

# 595
@Пълнолуние - благодаря за снимката. Чорапите са симпатични. Маслото за тяло наистина има по-силен аромат, но на някои им харесва на други не. Ще взема моята днес.

# 596
Да, така е за ароматите. Дано на други им харесва. Аз просто се задушавам от такива остри и силни миризми, дали заради това, че съм с астма..

# 597
Аз съм супер щастлива, че си взех Good box , такова коледно настроение ми дойде ... всичко мирише на Коледа, за мен нещата не са пълнеж, а са се постарали да има някакво разнообразие.
Този сапун на Eolia има абсолютно същия аромат като миналогодишния ексфолиант в коледната кутия. Обожавам го!!!!

# 598
Не съжалявам, че не поръчах кутийката на ГБ. Нямам нужда от нещата в нея. Обаче повече и повече се замислям за коледната им…

# 599
Не е лоша кутията на ГБ, ако нямах толкова натрупани неща, бих я взела. Имам от тяхна декемврийска кутия едно масло, май на So simple, дали беше от миналата година, не помня, още не съм го измазала. Иначе много харесвам продукти с аромат на канела, бисквитки, създават ми настроение 😀

Общи условия

Активация на акаунт